Spa, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Skaistuma studija Loka Beauty

Loja, "Jēņi" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Matu ķīmiskā taisnošana, vakara frizūras, sPA procedūras matiem, matu atveseļošana, virslūpas vaksācija

Performance, SIA, Ģimenes frizētava

Vaļņu 5, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Friziera pakalpojumi ✓ Manikīrs ✓ Pedikīrs ✓ Make-up ✓ Uzacu korekcija Apraksts:

Ģimenes frizētava "Performance" Cēsīs sniedz šādus pakalpojumus: sieviešu un vīriešu matu griešana, matu krāsošana, ilgviļņi, bērnu matu griešana. Vakara un kāzu frizūras. SPA procedūras, make-up, manikīrs, pedikīrs, uzacu, skropstu krāsošana, uzacu korekcija. Būsiet mīļi gaidīti pie mums!

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Industriālās tehnoloģijas, SIA

Brīvības gatve 224b, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums SIA „Industriālās tehnoloģijas” ir dibināts 2001. gadā. Mūsu darbības pamatā ir dažādu medicīniskas nozīmes tehnisko iekārtu piegāde, uzstādīšana un apkalpošana. Uzņēmuma klientu lokā ir gan Latvijas, gan Eiropas valstu medicīniskās nozares uzņēmumi. Katru gadu mēs cenšamies pilnveidot piedāvāto produktu klāstu, meklējam jaunus sadarbības partnerus un ražotājus dažādās pasaules valstīs. Pateicoties daudzajiem noslēgtajiem līgumiem ar ražotājfirmām, mēs iekārtas saņemam tieši no rūpnīcām, tas nodrošina ātru un kvalitatīvu iekārtu piegādi, uzstādīšanu un apkalpošanu. Mēs piegādājam dažādas iekārtas oftalmologiem, LOR-iem, ginekologiem, fizikālajiem terapeitiem un rehabilitologiem, kā arī mūsu piedāvājumā ir SPA centru aprīkojums (ūdensdziedniecības iekārtas, sejas un ķermeņa kopšanas iekārtas, limfodrenāža, terapijas galdi u.t.t.)

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
SIA ''Jana'' apkures katli un siltumsūkņi:

SIA "JANA" pieredze apkures nozarē kopš 1991. gada. Zīmolu BAXI SpA, BDR-ThermeaGroup, Systema, UNICAL, SIME(IDEA), ARBONIA, COSMOGAS autorizēti pārstāvji Latvijā. Apkures sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, projektēšana, uzstādīšana, nodošanas ekspluatācijā, tehniskais apkopes serviss. Sadarbība ar AS “GASO”, SIA “Robert Bosch”, SIA “Uponor Latvia” un daudziem citiem. Strādājam visā Latvijā. Esam atvērti jauniem sadarbības projektiem. GAISA SILTUMSŪKŅI apkurei un siltā ūdens ražošanai.

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28a, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu namā atrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un mazā ar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

Profitex, SIA

Lielirbes 27, Rīga LV-1046
Serviss un iekārtu apkope: ✓ Uzstādīšana ✓ Pieslēgšana komunikācijām ✓ Iekārtu palaišana un personāla apmācība ✓ Garantijas apkalpošana un apkope ✓ Tehniskais atbalsts ✓ Rezerves daļu piegāde Iekārtas veļas mazgātavām un restorāniem:

PROFITEX grupa kopš 2004. gada aprīko dažādus ēdināšanas uzņēmumus, viesnīcas, veļas mazgātavas un ķīmiskās tīrītavas. Šajā laikā dažādās valstīs ir veikta projektēšana un profesionālu iekārtu uzstādīšana simtiem restorānos, veļas mazgātavās un ķīmiskajās tīrītavās. Šobrīd PROFITEX grupa darbojas Eiropas un Āzijas tirgos. Tai ir uzņēmumi Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Krievijā, Kazahstānā un Uzbekistānā.

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
VERISOL® klīniskie pētījumi apstiprina šādus efektus:: ✓ mazinās grumbas   ✓ paaugstinās ādas elastība   ✓ samazinās celulīts   ✓ uzlabojas nagu augšana un nagu struktūra   ✓ mati kļūst biezāki Par mums: Vācijā ražots QYRA® kolagēna dzēriens satur VERISOL® – unikālus, zinātniski pierādītus bioaktīvos kolagēna peptīdus, kas stimulē paša organisma kolagēna sintēzi, iedarbojoties dziļajos ādas slāņos starpšūnu telpā.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.