Spa, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšana.  Pakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Transport Business Service, SIA

Dzirnavu 91, Rīga LV-1011
slēpošanas tūres, lidojumi no Rīgas, īpašie piedāvājumi, Taizeme, Vjetnama, Kuba, Francija, Itālija, sPA

Vannu dušu serviss, SIA

Vārnu 3-5, Rīga, LV-1009
Ravak, IDO, PAA, KOLO, Duschy, VIVERA, YITAI, Ifo, TAIHE, BALTECO, POOL SPA , VICTORY SPA , Radaway, Geberit

Harmonijas Oāze

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Esmu Diplomēta Spa specialiste ,profesionaāla masiere ar ilgstošu darba pieredzi. Zināšanas apgūtas dažādās starptautiskās skolās   un semināros gan Latvija, gan ārzemēs. Ir  ITEC  Kvalifikācija, ITEC diploms. Turpinu mācities  un pilnveidoju savas zināšanas un prasmes.  7 gadu  pieredze Latvijā un  SPA  centros  Eiropas valstīs.

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.

Dzakuzi24.lv, SIA SP Trade, masāžas vannas, baseini, āra džakuzi

Hipokrāta 51, Rīga LV-1079
Masāžas vanna, džakuzi, burbuļvanna, āra džakuzi, baseins, āra baseins, sauna, SPA baseins, santehnika

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Santehnika1.lv - mūsdienīgs santehnikas interneta veikals. Pieejamas dušas kabīnes no visas Eiropas. Lieliska kvalitāte. Ātrākās piegādes. 24 mēnešu garantija. Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

BST Rīgas baseini, SIA, baseinu ierīkošana, aprīkojums

Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA "BST Rīgas baseini" pakalpojumi:: ✓ Baseinu apkope; ✓ Baseina sagatavošana ziemai; ✓ Baseina sagatavošana sezonai. Baseinu ierīkošanas un apkopes speciālisti:

Mūsu speciālistiem ir ilggadīga (pat vairāk kā 20 gadu) pieredze peldbaseinu ierīkošanā un apkopē.

Mūsu galvenie darbības virzieni ir:

✓ Peldbaseinu aprīkojuma tirdzniecība, montāža un konsultācijas; ✓ Peldbaseinu,  mākslīgo dīķu un strūklaku ierīkošana. Aprīkojums visdažādākās formas un izmēra baseiniem, dīķiem un strūklakām; ✓ Dažādu veidu dezinfekcijas līdzekļi peldbaseinu, dīķu, SPA baseinu ūdens uzturēšanai un kopšanai, saunu kopšanai; ✓ Bīdāmās jumta konstrukcijas. Dažādas krāsu, formas un izmēru variācijas. Var izmantot virs baseiniem, SPA baseiniem vai vienkārši kā nojumes; ✓ SPA masāžas baseini. Piedāvājam pasaules labāko ražotāju masāžas baseinus; ✓ Projektētājiem sniedzam nepieciešamo informāciju pareizai peldbaseinu projektu izstrādei.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

SIA VELVE MATERIĀLU SISTĒMAS

'Kalniņi' , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: SIA ''Velve M.S. Tehnoloģijas" piedāvā augstākās kvalitātes materiālus gan privātpersonu, gan profesionālu būvnieku vajadzībām, kā arī valsts mēroga hidrotehnisko būvju būvniecībā nepieciešamos būvmateriālus. Kopš 1999. gada SIA "Velve M.S. Tehnoloģijas" ir pasaulē pazīstamās būvniecības sauso maisījumu un būvķīmijas ražotājkompānijas MAPEI S.p.A., kā arī POLYGLASS S.p.A. hidroizolācijas materiālu oficiālais pārstāvis Latvijā.

Eden Winds Projects, SIA

G.Astras 2 k.1, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Galvenais mūsu darbības virziens ir augstas kvalitātes celtniecības materiālu un sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Veicam preču komplektāciju gan privātpersonu, gan profesionālu celtniecības kompāniju vajadzībām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientus un tādēļ piedāvājam mūsu klientiem produktu vai risinājumu par ko esam pārliecināti. Mūsu komanda sniegs Jums konsultācijas par mūsu piedāvātajiem materiāliem, to īpašībām, iestrādes niansēm un palīdzēs izvēlēties nepieciešamos risinājumus. Mūsu materiālu piegādātāji ir vieni no pasaules vadošajiem būvmateriālu un būvķīmijas ražotājiem: Schluter-Systems KG, Gutjahr Systemtechnik GmbH, MIGUA Fugensysteme GmbH, ARDEX.

Wedi celtniecības plāksnēm, kas kļuva par revolūciju visai nozarei un kuru nosaukums tiek izmantots kā vispārīgs termins laika gaitā ir pievienojušies daudzi citi jauninājumi. Mūsdienās premium klases zīmols wedi nozīmē pārdomātus sistēmu risinājumus vannas istabu un mitru telpu individuālam dizainam jaunbūvēs vai ēku restaurācijā.  

Piedāvājam inteliģentus sistēmu un moduļu risinājumus, ar kuriem vannas istabas, labsajūtas oāzes un SPA var izbūvēt ātri, droši un estētiski. Ideāli saskaņotos produktus var izmantot atsevišķi vai kombinēt vienu ar otru, veidojot vispārēju koncepciju. Tādā veidā atsevišķi izstrādājumi kļūst par sistēmu un vairākas sistēmas kļūst par wedi sistēmas vannas istabu, kas ir 100% ūdens necaurlaidīga un ir individuāli projektējama.

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

Latinwest, SIA

Ūdens 12-76, Rīga, LV-1007
Piedāvājam:

Mēs piedāvājam visu, kas nepieciešams mūsdienīga ūdens rekreācijas SPA kompleksa izveidei – baseini, saunas, tvaika kabīnes, kā arī speciālus klimata kontroles agregātus slēgto peldbaseinu telpām. Dizains, kvalitāte, profesionalitāte, jaunākās tehnoloģijas, mūsu uzņēmuma sniegtās garantijas un serviss – tie ir svarīgi argumenti, izvēloties uzņēmumu, kam uzticēt mājas atpūtas vai SPA zonas izveidi.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Astralpool-Baltic, baseinu serviss Baltijā

Lubānas 65, Rīga, LV-1073
Par mums:

SIA "Latpool" ir viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu aprīkojumu firmām Baltijā. Mēs piedāvājam: privāto un publisko peldbaseinu aprīkojumu, saunas, to aprīkojumu, džakuzi, SPA hidromasāžas vannas, baseina ūdens dezinfekcijas un apkopes līdzekļus. SIA "Latpool" piedāvā baseiniem, SPA, saunām un pirtīm tikai pašu labāko. Mēs sadarbojamies ar augsta līmeņa ražotāju Fluirda (Spānija). "Astralpool-Baltic" ir viena no vadošajām pasaulē. Strādājam ar tādiem brendiem kā Astralpool, CTX un Cepex. Apkalpošanas teritorija: Latvija, Lietuva, Igaunija.

CAPS! Chocolate, SIA

Gustava Zemgala gatve 74, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ekskluzīvi, eleganti, garšīgi... Tas ir CAPS! Luksusa šokolādes dāvanas. Izgatavojam augstas klases saldumus Latvijā. Izvēloties mūsu šokolādi, jūs radīsit paliekošu iespaidu. Piedāvājam šokolādes tāfelīšu dekorēšanas un apaļo trifeļu dekorēšanas meistarklases. Plašā izvēlē korporatīvās dāvanas.

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

SPA Pelikāns

Kalngale, Pelikānu 1, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
SPA Kalngale, SPA Carnikava, SPA , sejas procedūras, sejas masāžas, ķermeņa procedūras, masāžas, relaksējoša, rituāli, tvaika pirts, sausā gaisa pirts, āra kubls, Skaistumkopšanas salons, SPA , SPA salons, sejas

Espa Rīga, SPA centrs

Baznīcas 4a, Rīga, LV-1010
SPA centrs Rīgā, Rīgas centrā. SPA , SPA procedūras, ūdens procedūras., SPA Cafe, veselīgi ēdieni.