Telpaugi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Eridas Ziedi, veikals

Striķu 12, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

"Eridas Ziedi" Saldū - Ziedi visiem Jūsu dzīves gadījumiem:

✓ kāzām - mašīnas dekori un līgavas pušķi; ✓ svētkiem - grieztie ziedi, pušķi un kompozīcijas; ✓ bērēm - vainagi, sēru pušķi un štrausi; ✓ telpaugi Jūsu mājai un sezonā stādi Jūsu dārzam.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Ziedi Kuldīgā 🌻🌻🌻
Sūru 3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par mums:

Zelta Zieds – unikāli ziedu salikumi ikvienam gadījumam un dzīves notikumam. No ziedu pušķa līdz skaistai kāzu dienas floristikai. Mēs apsolām vienmēr pilnveidot pēdējo detaļu, apbrīnojamu un radošu pilnību katrā individuālā ziedu sakārtojumā, kas radīts tieši Jums.

Sniedzam vislabāko servisu visiem mūsu klientiem, palīdzot viņiem izvēlēties labākās kombinācijas, veidojot svaigākos ziedu pušķus, kas tiek piegādāti līdz viņu namdurvīm. 

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Ziedi un kompozīcijas Ventspilī 🌷🌷🌷
Lis prospekts 40A, Ventspils LV-3601
izvēlē, Ziedu tirdzniecība, floristika, Grieztie ziedi, ziedu veikali, Svaigi ziedi, labas cenas, Pušķi, telpaugi

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Krišjāņa Valdemāra 24, Talsi, Talsu nov. LV-3201
izvēlē, Ziedu tirdzniecība, floristika, grieztie ziedi, ziedu veikali, svaigi ziedi, labas cenas, pušķi, telpaugi

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Skaistākie ziedi Bauskā🌺🌺🌺
Dārza 16, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Ziedu veikals Bauskā, ziedu vairumtirdzniecība, ziedu bāze, lēti ziedi, ziedu veikali, pavasara pušķi, ziedu pušķi bērniem, kāzu floristika, sēru floristika, florists, vainagi, štrausi, ziedu veikals, Ziedu tirdzniecība, ziedu pārdošana, Ziedu salons, Florista pakalpojumi, konsultācijas ziedu izvēlē, Ziedu tirdzniecība, floristika,

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Kapseļu 15, Rīga LV-1083
Ziedu veikals Rīgā, ziedu vairumtirdzniecība, ziedu bāze, lēti ziedi, ziedu veikali, pavasara pušķi, ziedu pušķi bērniem, kāzu floristika, sēru floristika, florists, vainagi, štrausi, ziedu veikals, Ziedu tirdzniecība, ziedu pārdošana, Ziedu salons, Florista pakalpojumi, konsultācijas ziedu izvēlē, Ziedu tirdzniecība, floristika,

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Matīšu šoseja 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

APM Expres, SIA

Līvciema 55, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Apraksts: Pārcelšanās, pārvietošanās, pārvākšanās serviss, internacional moving services. Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, pārvākšanās serviss, international moving services.

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1A, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Dārza ABC, SIA

Braslas 29A, Rīga, LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 6" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam : Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kļavu 1, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Stacijas 129K, Daugavpils, LV-5401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.