Tiesību aizsardzība, visā Latvijā

Drukāt

Heliks DS, SIA, Drošības sistēmu serviss

Gaismas 36, Rīga LV-1035
Tirdzniecības stendu signalizācija, preču aizsardzība . Vājstrāvas tīkli.
ZL.LV iesaka

KL Shipping, SIA

MIERĪGI PĀRVADĀJUMI PA JŪRU UN SAUSZEMI🚢🚚🚂
Gustava Zemgala gatve 83, Rīga LV-1039
Starptautisko jūras konteineru pārvadāšana, Jūras kravu un konteineru pārvadājumi, Pārvadājumi no Ķīnas un visas pasaules, Kravu ekspedīcija, piegāde, apdrošināšana, loģistika, Muitas formalitāšu kārtošana, Konsultācijas transporta, muitas un loģistikas jautājumos, K Line, Šķidro kravu pārvadājumi tankkonteineros, flotes vadība, ADR

Post Office, SIA

Valērijas Seiles 1 k-3, Rīga LV-1019
Juridiskās adreses noma, juradreses noma, virtuālais birojs, īpašnieka piekrišana, uzņēmuma pasta adrese, nomasveida adrese, līdz 10 uzņēmumiem vienā adresē.

IGK Credit Management, SIA

Lokomotīves 34, Rīga LV-1057
Kredītreitings. Parādu piedziņa. Biznesa izziņas par kompānijām visā pasaulē. Inkasso, Inkaso pakalpojumi. Biznesa konsultācijas. Juridiskie pakalpojumi. Kredītrisku apdrošināšana. Apdrošināšanas brokeri. Apdrošināšanas konsultācijas. Informatīvie pakalpojumi. Juridisko personu kredītvēstures, parādu profilakses online

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Tulkojumi, notariāli apstiprināti tulkojumi, dokumentu sagatavošana, uzņēmumu juridiskā apkalpošana, parādu piedziņa, konsultācijas, juridiskie pakalpojumi, juristi, pārstāvība tiesās, grāmatvedības pakalpojumi, uzņēmumu reģistrācija, VID atskaites, gada pārskati, gada bilances, uzņēmumu dibināšana, izmaiņas, reorganizācija,

Inita Zarkeviča, ģimenes psihologs

Rīgas 163-2.st., Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Sertificēts psihologs klīniskās un veselības psiholoģijas jomā un konsultatīvās psiholoģijas jomā, psihologa kvalifikācija un pieredze atbilst bērnu tiesību aizsardzības likuma 5.2 pantam. Sniedzu individuālas, pāra un ģimenes konsultācijas, veicu psiholoģisko izpēti, vadu atbalsta, pašizaugsmes, sociālpsiholoģisko un motivācijas treniņu grupas, sagatavoju un vadu seminārnodarbības un lekcijas par attiecību, personības attīstības un radošās pašizpausmes, apzinātības tēmām latviešu un krievu valodā. Pieņemu tikai pēc pieraksta (pirmdiena – sestdiena no 10.00 - 19.00), iespējamas arī konsultācija e-vidē.

Vicon, SIA

Atslēdznieku 29, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmumu nodibināja kvalificēti jūras eksperti ar iepriekšēju jūrniecības pieredzi un vairāk nekā 10 gadu pieredzi inspekcijas un pārbaudes jomās dažāda veida kravām, kas iegūta, strādājot pasaules vadošajās kontroles un sertifikācijas kompānijās. Mūsu uzņēmuma profesionalitāti apstiprina "Bureau Veritas Latvia" piešķirtais ISO 9001:2015 atbilstības sertifikāts jomā "QUALITY & QUANTITY INSPECTIONS, SAMPLING OF DIFFERENT COMMODITIES". Uzņēmuma profesionalitāte novērtēta pozitīvi, un mums ir tas gods tikt ievēlētiem par pilntiesīgu GAFTA (Graudu un Barības tirdzniecības asociācijas) locekli kategorijā "Superintendents and Surveyor Members". Mēs nodrošinām plašu pakalpojumu spektru un produktīvu pieeju kravu pārvadājumu procesam. Šāda pieeja ļauj nodrošināt uzticamus inspekcijas pakalpojumus un parūpēties par kuģu vai kravas sūtījumu inspekciju visaugstākajā līmenī.

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

TIMEX, Muitas deklaranti

Ropažu 24-11, Rīga LV-1039
Apraksts: Uzņēmums piedāvā pilnu muitas formalitāšu servisu! SIA "TIMEX” piedāvā muitas procedūru un kravas pavaddokumentu noformēšanas pakalpojumus.

VK Birojs, SIA

Draudzības aleja 24-72, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Par uzņēmumu:

SIA "VK birojs" sniedz grāmatvedības pakalpojumus un juridiskās konsultācijas Jēkabpilī. 

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Drošības sistēmu risinājumi dažādiem objektiem ✓ Tāmju aprēķins un piedāvājuma sagatavošana ✓ Projektēšana ✓ Montāža un instalācija ✓ Programmēšana un objektu sagatavošana ekspluatācijai ✓ Drošības sistēmu apkalpošana ✓ Garantija un remonts ✓ Autoruzraudzība un tehniskās konsultācijas ✓ Vājstrāvu tīklu un datortīklu mērījumu izpilde, atzinumu sagatavošana

Vilevi, SIA, Darba drošības uzņēmums

Graudu 29a, Rīga, LV-1058
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vilevi, SIA, darba drošības Vidzemes filiāle

Kocēni, Ošu 6, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Darba aizsardzība Smiltenē, Valmierā, Rūjienā, Mazsalacā, Cēsīs, Valkā., Darba aizsardzība Smiltenē, Valmierā, Rūjienā, Mazsalacā, Cēsīs, Valkā.

Daizpon, SIA, Apsardzes mācību centrs

Čiekurkalna 1.līnija 84-33, Rīga LV-1026
Apraksts: MĀCĪBU CENTRA PAMATMĒRĶIS: Sagatavot kvalificētus apsardzes jomas speciālistus, kuru teorētiskā un praktiskā sagatavotība dod iespēju novērst iespējamos riskus uzņēmuma mantiskām vērtībām, intelektuālam īpašumam, uzņēmumā nodarbinātajam personālam, apmeklētājiem, klientiem, kā arī apkārtējai videi. Izglītības iestādes darbības panākumu pamatā kvalitatīvi organizēta un īstenota apmācība, kā arī pozitīva un radoša izglītības vide. Rezultāts – profesionāls, konkurētspējīgs darbinieks un apmierināts darba devējs. Darba laiks: Dokumentu pieņemšana apsardzes kursiem: darba dienās no pulkst. 10:00 – 14:00

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k.7, Rīga, LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.

Rode un partneri, PS, Zvērinātu advokātu birojs

Miera 2-4.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām:: ✓ Aizstāvība un juridiskās palīdzības sniegšana kriminālprocesos ✓ Pārstāvība Eiropas cilvēktiesību tiesā ✓ Pārstāvība civilprocesos tiesās un šķīrējtiesās ✓ Pārstāvība administratīvajos procesos iestādēs un tiesās ✓ Visa veida darījumu ar nekustamo īpašumu juridiskā apkalpošana ✓ Parādu piedziņa ✓ Ģimenes tiesības ✓ Mantojuma tiesības ✓ Darba tiesības

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns juridiskie pakalpojumi:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem. ✓ Darba un ģimenes tiesības: Padomi darba līgumiem, ģimenes strīdu risināšanā. ✓ Komerctiesības: Atbalsts uzņēmējdarbībā, M&A. ✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem. ✓ Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās. ✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām. ✓ Juridisko atzinumu sagatavošana: Sagatavošana juridiskus atzinumus. ✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem. ✓ Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.

Artūrs Kurbatovs, juridiskie pakalpojumi

Raiņa 10-29, Jelgava LV-3001
Apraksts: Juridiskie pakalpojumi apstrīdēšanā, pārsūdzībā, pirmajā un otrajā tiesas instancē administratīvajās, administratīvo pārkāpumu un civiltiesiskajās attiecībās. Strādāju Rīgā, Pierīgā, Jūrmalā, Jelgavā vai attālināti. Vienlaikus neesmu aprobežots ar administratīvajām robežām. Komunicēju latviski, krieviski un angliski. Jurists Artūrs Kurbatovs - arī online konsultācijas.