Tiesību aizsardzība, adresē Rīga

Drukāt

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Tulkojumi, notariāli apstiprināti tulkojumi, dokumentu sagatavošana, uzņēmumu juridiskā apkalpošana, parādu piedziņa, konsultācijas, juridiskie pakalpojumi, juristi, pārstāvība tiesās, grāmatvedības pakalpojumi, uzņēmumu reģistrācija, VID atskaites, gada pārskati, gada bilances, uzņēmumu dibināšana, izmaiņas, reorganizācija,

Inita Zarkeviča, ģimenes psihologs

Rīgas 163-2.st., Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Sertificēts psihologs klīniskās un veselības psiholoģijas jomā un konsultatīvās psiholoģijas jomā, psihologa kvalifikācija un pieredze atbilst bērnu tiesību aizsardzības likuma 5.2 pantam. Sniedzu individuālas, pāra un ģimenes konsultācijas, veicu psiholoģisko izpēti, vadu atbalsta, pašizaugsmes, sociālpsiholoģisko un motivācijas treniņu grupas, sagatavoju un vadu seminārnodarbības un lekcijas par attiecību, personības attīstības un radošās pašizpausmes, apzinātības tēmām latviešu un krievu valodā. Pieņemu tikai pēc pieraksta (pirmdiena – sestdiena no 10.00 - 19.00), iespējamas arī konsultācija e-vidē.

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

TIMEX, Muitas deklaranti

Ropažu 24-11, Rīga LV-1039
Apraksts: Uzņēmums piedāvā pilnu muitas formalitāšu servisu! SIA "TIMEX” piedāvā muitas procedūru un kravas pavaddokumentu noformēšanas pakalpojumus.

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Drošības sistēmu risinājumi dažādiem objektiem ✓ Tāmju aprēķins un piedāvājuma sagatavošana ✓ Projektēšana ✓ Montāža un instalācija ✓ Programmēšana un objektu sagatavošana ekspluatācijai ✓ Drošības sistēmu apkalpošana ✓ Garantija un remonts ✓ Autoruzraudzība un tehniskās konsultācijas ✓ Vājstrāvu tīklu un datortīklu mērījumu izpilde, atzinumu sagatavošana

Vilevi, SIA, Darba drošības uzņēmums

Graudu 29a, Rīga, LV-1058
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Daizpon, SIA, Apsardzes mācību centrs

Čiekurkalna 1.līnija 84-33, Rīga LV-1026
Apraksts: MĀCĪBU CENTRA PAMATMĒRĶIS: Sagatavot kvalificētus apsardzes jomas speciālistus, kuru teorētiskā un praktiskā sagatavotība dod iespēju novērst iespējamos riskus uzņēmuma mantiskām vērtībām, intelektuālam īpašumam, uzņēmumā nodarbinātajam personālam, apmeklētājiem, klientiem, kā arī apkārtējai videi. Izglītības iestādes darbības panākumu pamatā kvalitatīvi organizēta un īstenota apmācība, kā arī pozitīva un radoša izglītības vide. Rezultāts – profesionāls, konkurētspējīgs darbinieks un apmierināts darba devējs. Darba laiks: Dokumentu pieņemšana apsardzes kursiem: darba dienās no pulkst. 10:00 – 14:00

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k.7, Rīga, LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.

Rode un partneri, PS, Zvērinātu advokātu birojs

Miera 2-4.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām:: ✓ Aizstāvība un juridiskās palīdzības sniegšana kriminālprocesos ✓ Pārstāvība Eiropas cilvēktiesību tiesā ✓ Pārstāvība civilprocesos tiesās un šķīrējtiesās ✓ Pārstāvība administratīvajos procesos iestādēs un tiesās ✓ Visa veida darījumu ar nekustamo īpašumu juridiskā apkalpošana ✓ Parādu piedziņa ✓ Ģimenes tiesības ✓ Mantojuma tiesības ✓ Darba tiesības

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns juridiskie pakalpojumi:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem. ✓ Darba un ģimenes tiesības: Padomi darba līgumiem, ģimenes strīdu risināšanā. ✓ Komerctiesības: Atbalsts uzņēmējdarbībā, M&A. ✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem. ✓ Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās. ✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām. ✓ Juridisko atzinumu sagatavošana: Sagatavošana juridiskus atzinumus. ✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem. ✓ Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.

security.lv, UGUNSDROŠĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Apraksts:

Ugunsdrošības sistēmas tiek projektētas, uzstādītas un apkalpotas saskaņā ar Ministru kabineta noteikumi Nr. 238, Ugunsdrošības noteikumi Izdoti saskaņā ar Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likuma 12. pantu.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Kuehne+Nagel, SIA, Sauszemes pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Starptautiskie kravu pārvadājumi, Auto kravu pārvadājumi, Sauszemes kravas, Starptautiskie kravu pārvadājumi, saliktās kravas, sīkkravas, Jūras kravu pārvadājumi, kuģu kravu pārvadājumi, jūras transports, jūra, Gaisa kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, aviopārvadājumi, avio pārvadājumi, aviotransports, avio transports, gaiss,

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Skyhunters.lv pārstāv lielāko specializēto optisko ierīču tīklu Baltijā, kas šobrīd aktīvi nodarbojas ar pieprasītāko un kvalitatīvāko optisko ierīču tirdzniecību. Šobrīd mēs piedāvājam plašu optisko ierīču sortimentu: kvalitatīvākos teleskopus, tālskatus, mikroskopus, binokļus, monokļus, optiskās kameras, apsardzes sistēmas, sporta kameras, palielināmos stiklus un aksesuārus par labākajām cenām Baltijā. Mēs nodarbojamies arī ar optisko ierīču vairumtirdzniecību Baltijā, apkalpojam faktiskus veikalus un interneta veikalus. Mēs esam atsaucīgi valsts, pašvaldību iepirkumos un vienmēr palīdzam skolām, bērnudārziem, jaunatnes centriem un citām iestādēm ar mikroskopiem, teleskopiem, kā arī citām nepieciešamām lietām bērnu attīstībai! Droši rakstiet mums, izskatīsim jūsu jautājumu un mēģināsim palīdzēt. Mēs esam vienīgais un ekskluzīvais LEVENHUK pārstāvis Baltijas valstīs. SkyHunter moto - labākā kvalitāte par labāko cenu! Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Kādēļ Kuehne + Nagel ir vadošais jūras kravu pakalpojumu sniedzējs pasaulē?: Mēs atrodamies nozares „virsotnē”, pateicoties mūsu zināšanām, pieredzei un globālajam pārklājumam. Mums ir vairāk nekā 7 500 jūras kravu speciālistu visā pasaulē, gatavi palīdzēt Jums atrast labāko risinājumu, kas būtu piemērots Jūsu individuālajām prasībām. Neatkarīgi no Jūsu biznesa mēroga vai atrašanās vietas, mēs esam pārliecināti, ka varam atrast Jūsu prasībām piemērotu risinājumu un pakalpojuma vērtībai atbilstošu cenu. Pilno konteineru kravas (FCL); Salikto konteineru kravas (LCL); Eiropas mēroga jūras kravu pārvadājumu intermodālie risinājumi; Muitošanas / brokeru pakalpojumi; Piegāde no durvīm līdz durvīm, no ostas līdz ostai; Plašs pakalpojumu klāsts (projektu loģistika, lielizmēra kravas, utt.) Kuehne + Nagel apdrošināšanas risinājumi ar KN Sure, lai pasargātu Jūsu vērtīgos sūtījumus visā piegādes ķēdē.

Kuehne+Nagel, SIA, Avio pārvadājumu loģistika

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Mūsu pakalpojumi: Kuehne + Nagel pakalpojumi ietver inovatīvus un nozarei unikālus risinājumus, tostarp: ✓ Darbība saskaņā ar transporta nozarē vadošajiem Cargo iQ kvalitātes standartiem; ✓ Garantēts piegādes laiks; ✓ Faktisko un plānoto kustību izsekošana un pārraudzība; ✓ Automātiska kopējās cenas aprēķināšana (neiekļaujot izmaksas, kas ir ārpus mūsu kontroles, piemēram, drošības pārbaudes izmaksas, pārvadātāju piemērotās degvielas un drošības piemaksas). ✓ Precīza un standartizēta faktūrrēķinu izrakstīšanas kārtība. Piedāvājam integrētus loģistikas risinājumus visā piegādes ķēdē, kurus Jums nodrošina viens partneris – Kuehne + Nagel. Mūsu filozofija ir sniegt visaptverošus loģistikas pakalpojumus, kas lieliski iekļaujas Jūsu piegādes ķēdē un piešķir tai pievienoto vērtību. Mēs sniedzam Jums savas profesionālās zināšanas, aktīvu savstarpējo komunikāciju un daudzveidīgu produktu piedāvājumu, lai Jūs varētu visu uzmanību veltīt savam biznesam, kamēr mēs nodrošinām pārvadājumus un noliktavu risinājumus.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.

ALBRO GROUP SIA, AVK sistēmu projektēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Apkures, Ventilācijas, Gaisa dzesēšanas(AVK) projektēšana ✓ Juridiskās konsultācijas ✓ Dažādu juridisko dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvība Latvijas Patentu valdē, EUIPO un WIPO Mūsu vērtības:: ✓ Precizitāte Mums ir svarīgi noteikt termiņus, kuros mēs varam izstrādāt darbu un pie tā stingri pieturamies. ✓ Atbildība Mēs uzņemamies atbildību par katru izstrādāto darbu. ✓ Kvalitāte Mums ir svarīga darba kvalitāte, katru darbu izstrādājam ar domu, ka tas ir mūsu paša radīts darbs, kurš prezentē mūs kā profesionāļus.