Transporta pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80
1

DSV Latvia, SIA, auto, jūras un avio kravu pārvadājumi

Krustpils 31, Rīga LV-1073
Konsultācijas transporta , muitas, loģistikas jautājumos., Transporta , muitas, loģistikas konsultācijas.
  • 1 Kravu pārvadājumi: auto
2

Gaja Pluss, SIA - Saliktu kravu pārvadājumi, pārvākšanās serviss ekspress piegāde, muitas noliktava Eiropā, Baltijā, Rīgā

Ogres 5-27, Rīga LV-1019
Par uzņēmumu:

Latvijas transporta kompānija "Gaja Pluss" tika dibināta 2001.gadā. Savas darbības laikā mūsu kompānija pierādīja sevi kā atbildīgu un drošu partneri. Darba pieredze vietējo apstākļu pārzināšanā kravu pārvadāšanas maršrutos pa visu Eiropas Savienību, ļauj nodrošināt mūsdienīgu kravas piegādi. Visi mūsu autovadītāji ir nodrošināti ar mobilajiem sakariem, kas ļauj menedžeram vienmēr iegūt operatīvu informāciju par kravas pārvadājuma gaitu un izpildi!

3

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

4

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
evakuācija Saldus, auto evakuācija Brocēni, auto evakuācija Saldus novads, ekskavatori, ekskavatoru pakalpojumi , , pašizgāzējs, pašizgāzēja pakalpojumi , Saldus, Brocēni, Saldus novads, Kurzeme, pārvadāšana ar treileriem
  • 4 Kravu pārvadājumi: auto
5

Raben Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi:: ✓ Loģistika ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Vietējie un starptautiskie salikto kravu sūtījumi ✓ Svaigu produktu pārvadājumi ✓ Pilnas kravas transporta pakalpojumi un kombinētā transporta risinājumi ✓ Kravu pārvadājumi pa gaisu un jūru uz jebkuru pasaules valsti ✓ Vadošais loģistikas nodrošinātājs
  • 5 Kravu pārvadājumi: auto
6

Kravas taksometrs.lv

K.Valdemāra 111, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi Latvijā ✓ Kravu pārvadājumi Eirpoā ✓ Pārvākšanās ✓ Pasažieru transports ✓ Transporta pakalpojumi Kravu pārvadājumi:

SIA "Kravas taksometrs" piedāvā kravas taksi jebkurai dzīves situācijai. Ja jums nepieciešams veikt nelielus kravu pārvadājumus vai nestandarta kravas pārvadājumus, mēs varam piedāvāt kravas taksi, lai nogādātu kravu jums nepieciešamajā vietā. Varam piedāvāt ātrus izpildes termiņus, pateicoties mūsu plašajam autoparkam.

7

Experc, SIA

Braslas 22c, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Automašīnu transportēšana ✓ Evakuatora pakalpojumi ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Īstermiņa stāvvietas ✓ CMR apdrošināšana ✓ Extra apdrošināšana Automašīnu transportēšana:

SIA "Experc" pieredze starptautiskajos kravu pārvadājumos padarīs jūsu izvēli vieglāku. Transportlīdzekļa nosūtīšana var būt nogurdinoša un dārga pieredze. Jūs vēlaties būt drošs, ka sadarbojaties ar labāko autotransporta uzņēmumu par labāko cenu. Transportlīdzekļi ir otrs lielākais pirkums, un ir svarīgi justies droši, kad jums jāpārvieto automašīna. Izvēlieties pārbaudītas vērtības: CMR apdrošināšana visām kravām; profesionāli un pieredzējuši darbinieki ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi; jaunākās paaudzes GPS izsekošanas ierīces; neejošu/ bojātu automašīnu transportēšana; kvalitatīva un ātra automobiļa piegāde no izsoļu namiem, dīleru centriem, lieliem un maziem tirgotājiem, kā arī no rūpnīcām.

Piedāvājam automašīnu transportēšanu no dažādām Eiropas valstīm!

  • 7 Kravu pārvadājumi: auto
8

AKM Trans, SIA, auto transportēšana, pārvadāšana

Rumbula, Kaudzīšu 58, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
SIA AKM Trans pakalpojumi:: ✓ Automašīnu transportēšana no/uz Eiropas Savienības valstīm, Skandināviju, Baltijas un NVS valstīm ✓ Automašīnu piegāde no ražotāja vai noliktavas līdz klientam ✓ Transportējamo automašīnu apdrošināšana, izmantojot TIR Carnett un CMR apdrošināšanas ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Pilnīgu transportēšanas procesu vadīšana ✓ Maršrutu aprēķināšana pēc Map&Guide proffessional, Googlemaps un Auto route 2010 ✓ Automašīnu pirmspārdošanas sagatavošana ✓ Noliktavas pakalpojumi
  • 8 Kravu pārvadājumi: auto
9

Loģistikas risinājumi, SIA

Buļļu 45a, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mēs orientējamies uz to, kas ir svarīgs mūsu klientam – ātrums, precizitāte, drošība un cena. No šiem faktoriem bieži vien ir atkarīgs tas, kādu kravu pārvadājuma veidu mēs piedāvāsim attiecīgajā situācijā.

  • 9 Kravu pārvadājumi: auto

BB skudras, SIA

Ozolu 11-3, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Par uzņēmumu: SIA “BB SKUDRAS” dibināta 2016. gadā. Mūsu saknes aizsāktas mežsaimniecībā. Augot esam veiksmīgi izveidojuši transporta nodaļu, kuras ceļi ved pa Skandināviju, Baltiju un Eiropu. Mūsu panākuma atslēga ir klientu apmierinātība par paveikto darbu.

Maho, SIA, Kravu pārvadājumi

Zaķusalas krastmala 33, Rīga LV-1050
Apraksts: SIA “Maho” ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā augstākā servisa kravu vietējos un starptautiskos pārvadājumus ar autotransportu, jūras un dzelzceļa transportu, kā arī avio transportu.

Trago, SIA

Ozolciema 44, Rīga, LV-1058
Kravu pārvadājumi visā Eiropā:

Multifunkcionāls loģistikas uzņēmums ar plašu piedāvāto pakalpojumu klāstu un individuāli pieeju katram klientam vai maršrutam!

Skandibus, SIA

Cesvaines 8a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Viss hidraulikas vajadzībām!: ✓ Augstspiediena šļūtenes; ✓ Uzgaļi, savienojumi, piederumi; ✓ Hidrosūkņi un cilindri; ✓ Hidrocaurules un to savienojumi; ✓ Hidrocilindru remonts. SIA "Skandibus" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu:: ✓ Serviss/veikals - hidraulika un rezerves daļas smagajām automašīnām; ✓ Transports un loģistika; ✓ Kravas auto serviss.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Freeway Logistics, SIA, starptautiskie kravu pārvadājumi

Starptautiskie pārvadājumi, bezmaksas konsultācijas!
Dzelzavas 117, Rīga LV-1021
Sniegtie pakalpojumi: ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Jūras kravu pārvadājumi ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie konteineru kravu pārvadājumi ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi (ADR) ✓ REF mašīnas ar temperatūras režīmu ✓ Ekspress piegādes ✓ Negabarīta kravu pārvadājumi ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Bezmaksas konsultācijas

DSV Latvia, SIA, Liepājas birojs

Flotes 16, Liepāja LV-3405
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

REWICO Baltikum, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Pakalpojumi: ✓ Atmuitošanas pakalpojumi; ✓ Noliktavas; ✓ Kravu pārvadājumi Piedāvājam: Organizējam kravu piegādes, ekspedīcijas pakalpojumus ar jūras konteineriem, autotransportu, gaisa transportu. Muitas un pagaidu uzglabāšanas noliktavas pakalpojumi, parastas noliktavas pakalpojumi, konsolidācijas noliktava, moderna A klases noliktava.Vietējās piegādes Rīgā un Latvijā. Piedāvājam atmuitošanas pakalpojumus, muitas brokera pakalpojumus. Piedāvājam galvojumu nodokļu nomaksai, atzītā nosūtītāja un saņēmēja atļauja, tranzīts (t.sk. no/uz robežas), imports, eksports, pieredzējušie deklaranti un brokeri.

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
Mūsu misija: Dot iespēju mūsu klientiem fokusēties uz sava biznesa attīstību, ietaupīt laiku un resursus, nodrošinot efektīvus transporta risinājumus un sniedzot drošības sajūtu. Būt uzticamam un ērtam loģistikas partnerim, uz kuru paļaujas neatkarīgi no veicamā pārvadājuma.

Mūsu priekšrocības: ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Profesionāla loģistikas speciālistu komanda ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Bagāta pieredze ar dažāda veida kravām ✓ Savs menedžeris sasniedzams jebkurā laikā ✓ Profesionāļu konsultācijas bez maksas ✓ Publiska un atklāta kompānija ✓ Pozitīvs klientu novērtējums ✓ Izdevīgākie pakalpojumu veidi

CF&S Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Duntes 23a, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Kuģu aģentūra ✓ Salikto kravu pārvadājumi ✓ Muitas noliktava Dalība: ✓ WCA Advanced Professionals Strauji augošs globālais tīkls neatkarīgu kravu ekspedīciju uzņēmumiem ar vairāk nekā 500 biedriem 300 pilsētās un vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. ✓ Latvijas Kuģu brokeru un aģentu nacionālā asociācija (NALSA) ✓ Latvijas nacionālā kravas ekspeditoru un loģistikas asociācija (LAFF) Dibināta 1994.gada 15.augustā, apvieno Latvijas kravas ekspeditoru un muitas noliktavu turētājus, pārstāv viņu intereses Latvijā un starptautiska līmenī.
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu
Veicot vietējos un starptautiskos auto, jūras, dzelzceļa un aviotransporta kravu pārvadājumus, izplatīti ir loģistikas risinājumi, kuros krava tiek nogādāta saņēmējam, kombinējot dažādus transporta veidus, ļaujot izmantot vienotu ceļazīmi (Multimodal Bill of Lading). Kombinēto pārvadājumu priekšrocība ir optimāls maršruts, īsi piegādes termiņi un ērta dokumentu noformēšana gan klientam, gan muitas kontroles punktos. Pārvadājumiem iespējams izsekot līdzi, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.