Transporta pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
, Taksomera pakalpojumi Gulbene, Taksomera pakalpojumi Madona. taksometrs Madona, taxi, taksis, taksometra, , galdniecības pakalpojumi Gulbenē, dārza mēbeles un aksesuāri, bērnu šupoles, bērnu rotaļu laukumi,

Velis-A, SIA, Dobeles filiāle

Ādama 2, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Diennakts apbedīšanas pakalpojumi , Apbedīšanas pakalpojumi , apbedīšanas pakalpojumi Dobelē, Pilns apbedīšanas, pakalpojumu serviss, Diennakts apbedīšanas pakalpojumi Dobelē, Apbedīšana, Apbedīšana Dobelē, Apbedīšanas

Vemols, SIA

Saules 67, Madona, Madonas nov. LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Ārējās palodzes ✓ Atlokus ✓ Kores ✓ Karnīzes ✓ Vējdēļi ✓ Sateknes iekšējā/ārējā ✓ Lietus ūdens noteksistēma (apaļās) ✓ kantainās ZENIT - Jumta lūkas ✓ Sniega barjeras ✓ Jumta laipas ✓ Remontkrāsas ✓ Jumta skrūves ✓ Antikondensāta plēve ✓ Difūziju membrāna ✓ Vēja izolācijas plēve ✓ Tvaika izolācijas plēve ✓ Balex jumti ✓ Sendvič paneļi un to apdares elementi ✓ Zet-profils ✓ C-profils ✓ U-profils ✓ Thermano siltumizolācija. ✓ BALEXMETAL - Betona dakstiņi BENDER  ✓ Metāla dakstiņi WIENERBERGER ✓ Bezazbesta šīferis ETERNIT ✓ Bituma šindelis IKO ✓ Ventilācijas izvadi WIRPLAST ✓ Keramiskie dūmvadi MK KOLEKT ✓ Šķiedrcementa dēļi CEDREAL ✓ Metāla dakstiņi ar akmens smalci ✓ Kompozītdakstiņi ✓ Dabīgās akmens plāksnes (CUPA) ✓ PVC lietus ūdens noteksistēma (DAKOTA;SCALA) ✓ Jumta drošības elementi (ORIMA) ✓ Klinkera ķieģeļflīzes 

TAXI Cēsis, SIA KarLux

Leona Paegles 8, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101

Diennaksts taksometru pakalpojumi Cēsis.

ZL.LV iesaka

Pharmeko Lettland, SIA

Saules 65A, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

PHARMEKO LETTLAND nodarbojas ar meža ogu un sēņu uzpirkšanu visā Latvijā. Piedāvājam noliktavu pakalpojumus, kā arī autotransporta, kravas autotransporta un kravas furgonu ar refrežiratoru nomu.

Svētā Jāņa palīdzība, dienas aprūpes centrs Mazā Saulessvece

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ bērnu aprūpe ✓ asistēšana pašaprūpē ✓ izzinoša brīvā laika pavadīšana ✓ dažādu speciālistu konsultācijas ✓ fiziskās aktivitātes ✓ radošās un interešu nodarbības Dienas aprūpes centrs:

Pakalpojumu nodrošinām vasaras periodā, no 1. jūnija līdz 31. augustam, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Piedāvājam sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus bērniem ar funkcionāliem un/vai psihiskiem traucējumiem, vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

ieramejam.lv, Ierāmēšanas studija Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Apraksts:

SIA "Ladars" jau vairāk nekā 15 gadus atrodas Latvijas vadošo uzņēmumu vidū un piedāvā jums savus pakalpojumus.​ Vai jūs zināt, kas ir bagets un paspartu? Ar šiem skaistājiem vārdiem sauc aksesuārus, ar kuru palīdzību var pasakaini noformēt gleznas un posterus, spoguļus un fotobildes, dokumentus un arhitektu projektus. Visa veida ierāmēšanas darbus jebkurai gaumei jums piedāvā ierāmēšanas studija "Ladars". Noformētas gleznas, gleznu reprodukcijas, kā arī posteri padara jūsu biroju un dzīvokli vēl skaistāku. Jūs varat paši izvēlēties stilu atbilstoši jau noformētam interjeram. Mūsu studijas meistari profesionāli palīdz ar bageta un paspartu izvēli. Šeit jūsu izvēlēta bilde ātri, kvalitatīvi un jautri pārvērsīsies par gleznu. Fotogrāfijas, bērnu zīmējumi, izšuves, gobilēni saņems jaunu dzīvi oriģinālā noformējumā un uz ilgu laiku kļūst par prieku. Jūs varat būt pārliecināti par individuālo pieeju jūsu pasūtījumam.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Autoserviss pēdējā cerība, SIA

"Ezeri", Priekules pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Apraksts:

Autoserviss pēdējā cerība – auto remontdarbnīca Priekulē. Augsti profesionāli sertificēts meistars – Sergejs Gudinovskis.  Piedāvājam automašīnu remontu un apkopi. Speciālisti veiks labāko servisu jūsu auto!

Pauls Wood, SIA

Meistaru 3A - 3, Ragana, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Pārdodam kokmateriālus, ir pieejami regulāri, pieejami dēļi un brusas. Varam izzāģēt jebkuru izmēru pēc jūsu vēlmēm, sazāģēsim jūsu apaļkoku pēc jūsu vēlamajiem izmēriem. Atrodamies Siguldas novadā, Raganā. Varam sarunāt arī mūsu transportu par atsevišķu samaksu.

Kalnieši, ZS

"Kalnieši", Sēļi, Valkas pagasts, Valkas nov., LV-4723
Pakalpojumi: ✓ Agro tehnika ✓ Kulšana ✓ Transports ✓ Sēšana Apraksts:

Z/S "Kalnieši" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1992. gadā un darbojas Valkas novadā. Galvenie darbības virzieni ir graudkopība, specializējoties uz rapšu, kviešu un rudzu audzēšanu. Tiek sniegti dažādi traktortehnikas pakalpojumi Vidzemē, kā arī kravas transporta pakalpojumi visā Latvijā.

Ekspress Sigulda, SIA

Pils 6, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Taksometru pakalpojumi, kā arī autoevakuācija uz dzīves vietu. Taxi buss līdz 8 personām.

Damaksnis, SIA

Saules 60A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.
ZL.LV iesaka

EuroTruck, SIA

Dzirnavu 12, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kravas automašīnu un piekabju pārbūve. Izolētu kravas furgonu izgatavošana. Nepieciešamo agregātu uzstādīšana. Projektēšana, izstrāde un montāža uzvietas. 

Katra darba operācija tiek reģistrēta uzskaites sistēmā tā nodrošinot nepārtrauktu izsekojamību visa ražošanas procesa laikā.

Scan Panel, SIA

Dzirnavu 14, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Izotermiskie furgoni ✓ Kravas kastes dzīvnieku pārvadāšanai ✓ Mobilās tualetes ✓ Starpsienas ✓ Sendvičpaneļi šķeldas vedēju piekabēm ✓ Sendvičpaneļi pārvietojamiem telpu risinājumiem ✓ Kemperu remonts un izgatavošana ✓ Elementi ūdenstransportam ✓ Sienu, grīdu sendvičpaneļi telpām ar noteiktu temperatūras režīmu

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga, LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai. Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem. Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

Smiltenes apbedīšanas birojs Mirklis AF, IK

Daugavas 24, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Apbedīšana Smiltenē. Apbedīšanas pakalpojumi. Apbedīšanas birojs. Pilns apbedīšanas serviss. Kapu kopiņu labiekārtošana. Transports. Ziedi. Sēru pušķi. Sēru vainagi. Izvadītājs. Smiltene. Valka. Valmiera. Gulbene. Madona. Rūjiena.

Megadžouls, SIA, Industriālie krāvēji

Klusā 21-24/25, Rīga LV-1013
Par mums:

Profesionāli veicam dažādu kravu pārvietošanu, transportēšanu, iekraušanas un izkraušanas darbus. Ražošanas iekārtas, tipogrāfijas mašīnas, medicīnas tehnika, fotolaboratorijas, seifi un jebkuru citu kravu nogādāsim vajadzīgajā vietā. Kravas līdz 550 kg pārvietojam pa kāpnēm, smagāku kravu celšanai izmantojam tehniku. Ir celtas un telpās pārvietotas kravas ar svaru 25 tonnas. Mūsu speciālistiem ir 25 gadu pieredze, un viņi vienmēr atradīs drošāko un ērtāko veidu, lai kravu nogādātu vajadzīgajā vietā. Mūsu darbs ir arī apdrošināts. Ir automašīna ar uzmontētu krānu, krāna celtspēja 6,5 tonnas, auto kravnesība ir 11 tonnas. Pārvadājam iekārtas, būvmateriālus, konteinerus un citas kravas. Ir licence pārvadājumiem pa Eiropu. Esam gatavi strādāt arī dažādos projektos ārzemēs, meklējam sadarbības partnerus.

Darba laiks pēc vienošanās, iespējams arī izejamās dienās un brīvdienās.

Tabesco, SIA

Valmiermuiža, Vidzemes 2, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Apraksts: Cirsmu pirkšana, apaļkoku pirkšana, mežizstrāde, transporta pakalpojumi. Mežizstrāde Vidzemē, visā Latvijā.
Veicot vietējos un starptautiskos auto, jūras, dzelzceļa un aviotransporta kravu pārvadājumus, izplatīti ir loģistikas risinājumi, kuros krava tiek nogādāta saņēmējam, kombinējot dažādus transporta veidus, ļaujot izmantot vienotu ceļazīmi (Multimodal Bill of Lading). Kombinēto pārvadājumu priekšrocība ir optimāls maršruts, īsi piegādes termiņi un ērta dokumentu noformēšana gan klientam, gan muitas kontroles punktos. Pārvadājumiem iespējams izsekot līdzi, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.