Uzlīmes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PakMarkas, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
QR uzlīmes , Data Matrix uzlīmes , svītrkodu uzlīmes , Sērijas numuru uzlīmes , PLC kontrolieri, frekvenču, barjerslāņu plēves, polipropilēna, vakuuma maisiņi, flekso druka, melnbaltās etiķetes, termo sarukuma uzlīmes

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
QR uzlīmes , Data Matrix uzlīmes , svītrkodu uzlīmes , Sērijas numuru uzlīmes , Iepakojuma iekārtas un materiāli, Pašlīmējošās krāsainās, melnbaltās etiķetes, (termo sarukuma uzlīmes (SLEEVE) un sagataves uz papīra

Pindzele, veikals radošiem cilvēkiem

Raiņa 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Veikala "Pindzele" piedāvātais preču klāsts:: ✓ Dažāda veida un lietojuma krāsas (akrila, eļļas, akvareļu, guašas, stiklam un porcelānam u.c.) ✓ Preces gleznošanai (audekli, otas, molberti, gleznošanas lāpstiņas u.c.) ✓ Zīmēšanai (mākslinieku zīmuļi un otas, marķieri, tintes u.c.) ✓ Kaligrāfijai (Spalvas un kāti, tuša un kaligrāfijas tinte u.c.) ✓ Kancelejas preces (zīmuļi, pildspalvas, līmes, klades, burtnīcas, mapes, somas, penāļi u.c.) ✓ Papīrs un albumi (albumi, bloki, krāsainais kartons, biroja papīrs u.c.) ✓ Piezīmju grāmatas, kalendāri, plānotāji ✓ Veidošanai (plastilīns, skulptūras plastilīns, efektu plastilīns u.c.) ✓ Floristikai (kreppapīrs, stieples, auklas, gumijas u.c.) ✓ Dekupāžai (dekorējamās sagataves, līmes, struktūrpastas u.c.) ✓ Radošiem darbiem (konstruktori, sejas krāsas, dekoratīvās uzlīmes u.c.) ✓ Izklaidēm un rotaļām ✓ Našķi ✓ Sveces, sveču liešana ✓ Datorlietas (peles, peles paliktņi, datorsomas, ID karšu lasītāji u.c.) ✓ Printeru tintes un toneri ✓ Higiēnas un saimniecības preces (roku dezinfekcijas līdzekļi, maskas, salvetes, atkritumu maisi u.c.)

Pirset Druka, SIA

Tallinas 23-4, Rīga LV-1012
Vizītkartes, veidlapas, uzlīmes , aploksnes, etiķetes, brošūras, atklātnītes, kalendāri, mapes, ēdienkartes

Pixel, SIA

Ganību dambis 24d, Rīga, LV-1005
Zīmogi, spiedogi, vizītkartes, uzlīmes , veidlapas, caurlaides. Kopēšana, kopēšanas darbi.

Poligrāfserviss, SIA

Viļakas 4, Rēzekne, LV-4604
Pakalpojumi:: ✓ ofsetdruka ✓ lielformāta druka ✓ operatīvā poligrāfija ✓ vizuālā reklāma ✓ iepakojuma izgatavošana ✓ iesiešana ✓ prezentācijas materiāli ✓ zīmogi ✓ sietspiede Uzņēmuma misija: Mūsu firmas galvenais uzdevums - radīt vislabako priekšstatu par Jūsu uzņēmumu patērētāju un partneru acīs. Individuāla pieeja katram klientam. Mums patīk darīt to, ko darām! Mūsu darba labākais novērtējums ir tad, kad pasūtītājs ir pilnībā apmierināts ar mūsu darbu!

Prezentreklāma, SIA

Bruņinieku 78, Rīga LV-1009
Termosi, Tampodruka, Sietspiede, Dekoldruka, Karstspiede, Karstspiede ar termoplēvi, Telpiskās uzlīmes

Priežuleja, SIA

Mūkusalas 42b, Rīga, LV-1004
Dekori, kreppapīrs, lentas, maisiņi, papīrs, pušķi) spēles, (galda un spēļu kārtis) uzlīmes un krāsojamās

Printmii, SIA

Pļavas 3a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Printmii, Cēsis, dizaina izstrāde Cēsīs, drukāšana, vizītkartes, uzlīmes , bukleti, baneri, plakāti, t-krekli, Uzlīmes , uzlīmju, apsveikumi, apsveikumu, ielūgumi, ielūgumu, cenu zīmes, cenu zīmju, dāvanu kartes,

Pristis, SIA

Dzelzavas 117-4.st., Rīga LV-1021
Tags, tagi, piekaras, pīkstuļi, uzlīmes .

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
A.Deglava 50-305, Rīga LV-1035
Par mums:

Izstrādāsim, izgatavosim uz vietas vai arī uz Jūsu pasūtījuma piegādāsim prezentreklāmu dāvanas no visas pasaules. Ātri un tieši - no ražotāja. Tikai "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā šādu unikālu produktu: šokolādes konfektes ar 22 karātu zelta pārklājumu! Pateicoties grauzdētajiem riekstiem konfektes vidū, šī delikatese ir bauda ne tikai acīm, bet arī vēderam. Turklāt šāda dāvana satur simbolisku vēstījumu, ja vēlaties, lai dāvanas saņēmējs sajustu, ka jūsu acīs viņš vai viņa ir vērtīgāks par zeltu. Piedāvājam dažādus iepakojumus, kurā pasniegt šīs konfektes.  Greznas dāvanas īpašiem cilvēkiem. Individuālas dāvanas, dāvanas lielās tirāžās un apjomos. Logotipi, izstrādājam firmas logo. Dizains, dizaina darbi, autordarbi. Iepakojums, iesaiņošana Jūsu firmas stilā, dāvanu lentes ar logo un jūsu firmas simboliku, vai arī jebkādu Jūsu piedāvātu attēlu. 

Pērle SK, IK

Ugāle, "Mežrūpnieki" , Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
, uzlīmes , uzlīmītes, kalendāri, stikla apdrukāšana, aplīmēšana, stikla trauki, plastikāta plāksnes,, alumīnija plāknes, izkārtnes, auto reklāma, auto uzlīmes , sēru lentas, sēru lentes.

R.REN, SIA

Raiņa 28, Daugavpils LV-5401
Vizuālā reklāma, gaismas reklāma, izkārtnes, plāksnes, uzlīmes , sietspiede, vizītkartes, atklātnes, plakāti

RA Drukātava, SIA

K.Valdemāra 8a, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam klientiem visplašāko prezentācijas priekšmetu klāstu – apdrukātas krūzītes, T-kreklus, darba formas, kaklasaites, pildspalvas, magnētiņus, atslēgu piekariņus un daudzas citas lietas, atkarībā no pasūtītāja vēlmēm un rocības. RA Drukātavā var pasūtīt prezentācijas priekšmetus gan vienā eksemplārā, gan arī lielākās tirāžās. Piedāvājam uzlīmju, plakātu, banneru, tapešu, planšetu, tekstila un auduma druku. Kā arī piedāvājam skatlogu un mašīnu aplīmēšanu u.c. darbus.

Rasko Group Baltics, SIA

Kalmju 12, Rīga LV-1023
autobusu noma, mikroautobusu noma, auto noma Rīgā, limuzīnu noma Rīgā, auto dekorēšana, floristika, uzlīmes

ReVix, SIA

Kareivju 16, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Spiedogi, baneri, līmplēves, uzlīmes . Reklāma, reklāmas stendi, vides reklāma.

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.
ZL.LV iesaka

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Reklāmas apgāds, SIA

Vītolu 6/10-15, Liepāja LV-3401
Reklāma uz auto, reklāma un uzlīmes uz vieglajām automašīnām, kravas transporta un citas tehnikas., Plotergriešana, uzlīmes .