Vārti

Drukāt
Banner 1050x80

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Auto remonts apkope, Autoserviss, Akumulatora baterijas nomaiņa. Amortizatoru pārbaude. Auto apkope. Auto diagnostika. Auto disku remonts. Auto elektro iekārtu remonts. Auto pārbaude. Auto pirmspirkšanas pārbaude. Auto remonts. Auto riepu nomaiņa. Auto riepu serviss. Auto sagatavošana tehniskajai apskatei. Auto sagatavošanai ziemai. Auto

Lattergo, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 6, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Produkcija:: ✓ PVC Logi un durvis ✓ Bīdāmās durvju un logu sistēmas ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Vārti ✓ Stikla paketes ✓ Stikla starpsienas ✓ Palodzes ✓ Žalūzijas

D.U.E., SIA

Salātu 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Plastmasas, PVC logi, Durvis, logi, alumīnija logi, logu montāža, plastmasas logu uzstādīšana Bauskā, stikla starpsienas. Ziemas dārzi. Lodžiju iestiklošana. Iekšdurvju nomaiņa, uzstādīšana, metāla durvis. Žalūzijas, žalūziju uzstādīšana. Palodzes. Metāla durvis, iekšdurvis, PVC durvis Bauska. PVC logi Bauskā, uzstādīšana un piegāde.

Agrotehnika, SIA

Planīcas 67, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Darbības sfēras: ✓ Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas ✓ Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori ✓ Dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība Apraksts:

SIA „Agrotehnika” Kuldīga, Kuldīgas novads, dibināta 1992. gadā kā privātuzņēmums, 1994. gadā pārveidota par SIA „Agrotehnika”. Darbības sfēras: lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas, Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori, dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība.

Flama, SIA

Zasas 7, Rīga, LV-1057
Apraksts: Metālapstrāde, virpošanas un frēzēšanas darbi, metināšana - darba veids, kas būtu uzticams tikai profesionāļiem, kas nodarbojas šajā jomā ne pirmo gadu. Pārāk dārga var būt cena par kļūdām. Rezultāts tikai tad atbilst jūsu cerībām pēc izmaksām un gala produkta kvalitātes, kad ar metāla apstrādi nodarbojas speciālizētie uzņēmumu speciālisti un profesionāļi.

E Skārdnieks, SIA

Kuldīgas 104, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

SIA „E Skārdnieks” sniedz jumiķu un skārdniecības pakalpojumus Ventspilī, Ventspils novadā un visā Kurzemes reģionā no 2010.gada. Uzņēmums kvalitatīvi un ātri uzstāda, labo visu veidu skārda jumtus, ražo lietus ūdens notek sistēmas, palodzes, jumtiņus u.c. standarta un nestandarta skārda detaļas. Piedāvājam materiālu krāsu no RR un RAL katalogiem.

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
SIA WURTH piedāvā plaša spektra produktu klāstu:: ✓ Rokas instrumenti ✓ Darba apģērbs ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Abrazīvi ✓ Urbji ✓ Celtniecības un auto ķīmija ✓ Skrūves, stiprinājumi ✓ Ķīmijas preces pārtikas ražošanai ✓ Akumulatoru un elektroinstrumenti ✓ Stendi

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi Valmiera

Strādājam ierastajā režīmā!
"Rozītes" , Matīšu pagasts, Valmieras nov., LV-4210
Apraksts: Mūsu misija – ieklausīties, izprast un ražot klienta vajadzībām un viņa budžetam piemērotas energoefektīvas, kvalitatīvas stiklotās būvkonstrukcijas. Logus un durvis ražojam tikai no pārbaudītiem un augstas kvalitātes izejmateriāliem. PVC logus un durvis ražojam no vācu KBE profiliem, aprīkojam ar uzticamo Roto NT furnitūru. Mūsu ražošanas sortimentā ir 3 profilu sistēmas Jūsu izvēlei: standarta piedāvājums - KBE 70; izcili logi privātmājai, jaunbūvei un renovācijai - KBE 76AD; premium klases logi - KBE 88 (ar vidusblīvējumu jeb 3 gumijām). Mēs uzklausīsim Jūsu vēlmes un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko risinājumu. Ražotnes puiši izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Sertificēti montieri veiks kvalitatīvu montāžu. Mūsu darbs - jūsu gandarījums!

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

MPP tehnika, SIA

"Ozolaine" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražošanu un uzstādīšanu un meklē jaunas iespējas ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas tirgū. Mērķis ir kļūt par lielāko pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražotāju, turpinot nostiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū, kā arī specializēties savā nozarē, kas ļauj esošajiem un potenciālajiem klientiem paļauties uz mūsu ieteikumiem.

Angava, SIA

Viļakas 18, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Instrumentu veikali "Angava".

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Par uzņēmumu:

SIA "Steel Tech" ir 2009. gadā dibināts metāla tirdzniecības uzņēmums, kurš piedāvā melnā tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija produktu sortimentu. Nestandarta izstrādājumu un speciālo tēraudu piegāde ir viens no mūsu uzņēmuma darbības profiliem. Mūsu klienti ir metālapstrādes, celtniecības, dizaina un daudzu citu nozaru uzņēmumi. Sadarbojamies ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un servisa centriem. Plašs materiālu sortiments Rīgas noliktavā, kas nepārtraukti tiek pilnveidots, vadoties no klientu pieprasījuma. Visiem metāla izstrādājumiem nodrošinām ražošanas sertifikātus un to rūpnīcas ekspluatācijas īpašības deklarācijas.

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Līvānu novada pašvaldība

Rīgas 77, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Līvāni - atslēga Latgales vārtos!

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Apkure. Apkures iekārtas. ATMOS (Čehija) ATTACK (Slovākija) BUDERUS (Vācija) DAKON (Čehija) HARVIA (Somija) MORA, (Čehija) SKLADOVA TECHNIKA (Bulgārija) THORMA (Slovākija) VIADRUS (Čehija). Ūdens sildītāji: ACV (Beļģija) AEG (Vācija) ARISTON (Itālija) GALMET (Polija) GORENJE (Slovākija) TATRAMAT (Čehija) THERMEKS (Krievija). Izplešanās

GanCo, SIA

"Skudras" , Daukstu pagasts, Gulbenes nov. LV-4429
Apraksts: SIA "GanCo" galdniecības pakalpojumi: koka logi, durvis, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji ar bīdāmām sistēmām, kāpnes, trepes, gultas, biroja mēbeles, grāmatu plaukti, kumodes. Bišu stropi. Sadarbojamies arī ar apbedīšanas birojiem - izgatavojam koka krustus un zārkus, urnas. Strādājam pēc individuāla pasūtījuma visā Latvijas teritorijā.

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

IMG Projekti, SIA

Mucenieku 25-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
SIA "IMG Projekti" produkti un pakalpojumi:: ✓ Durvis: Plastikāta durvis Alumīnija durvis Iekšdurvis Metāla durvis ✓ Logi: PVC plastikāta logi Alumīnija logi Koka logi Jumta logi Logu remonts un apkope ✓ Bīdāmās durvis un sistēmas: Bīdāmās durvis iebūvejamiem skapjiem Bīdāmie alumīnija logi Bīdāmie plastikāta logi un durvis ✓ Žalūzijas, insektu sieti un aizkaru stangas: Žalūzijas Aizkaru stangas Pretinsektu sieti ✓ Paceļamie vārtiBrīvi stāvošie skapji un kumodesIebūvējamie standarta skapjiModuļu virtuves mēbeles

 

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.
Tiek piedāvāti teritoriju, garāžu un industriālie vārti, kas savukārt iedalāmi kategorijās: sekciju vārti (atverami vertikāli), rullo vārti (vārti uzrullējas pie griestiem), veramie vārti, veramie salokāmie vārti un bīdāmie vārti. Vārtiem iespējams uzstādīt automātiku. Piedāvājumā arī elektromehāniskās barjeras ar vadības bloku. Papildus iespējas: drošības kontroles sistēmas un vārtu serviss.