Vārti

Drukāt
Banner 1050x80

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Atjauno, galdniecība, restaurācija, restaurēšana. Logu izgatavošana, logu restaurēšana, logi un durvis, durvju restaurēšana, koka durvju izgatavošana, uzstādīšana, uzstādīšana.  Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes,

Jēkabpils LT, SIA

Preču izsniegšana!
Brīvības 2b, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Metālapstrāde, metālizstrādājumi, (kāpnes, margas, durvis, vārti , nožogojumi).

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti

Uldis Bērzkalns, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar darba stāžu vairāk kā 30 gadi ar savu būvbrigādi veic mūrēšanas, apmešanas, flīzēšanas, reģipša montāžas, demontāžas darbus. Visus darbus uzrauga būvinženieris ar darba pieredzi Viduseiropas, Ziemeļeiropas un arī Dienvideiropas valstīs. Kvalitāte paveiktajam darbam!

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Ražošana:: ✓ Konteineri - speciālie konteineri, Hook konteineri, Lift dumperi, Kombo konteineri ✓ Konstrukcijas ✓ Tehnoloģiskās iekārtas Pakalpojumi:: ✓ Montāža ✓ Apšūšanas darbi ✓ Jumta darbi Par uzņēmumu:

SIA "Reserv Inc" piedāvā dažādu metāla konstrukciju (piemēram, silosi, karkasi, konusi u.c.) izgatavošanu, kā arī specializējamies industriālo filtru, ventilācijas iekārtu, šneku izgatavošanā. "Reserv Inc" piedāvā dažāda tipa metāla konstrukciju izgatavošanu. Mūsu piedāvājumu klāsts ir - sākot no konteineriem ar manuālu iztukšošanu, beidzot ar 41m3 hook konteineriem. "Reserv Inc" struktūrvienības nodarbojas ar industriālo montāžu, dažādiem celtniecības darbiem un jumtu remontdarbiem.

Metālapstrādes uzņēmums - Tehnoloģisko iekārtu ražošana, konteineru, spiedtvertņu, metāla konstrukciju ražošana, montāžas darbi Latvijā, Skadināvijā, Eiropā 

Aisis, SIA

"Krūzes" , Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts: SIA "AISIS" pamatdarbība ir nerūsējošā tērauda tvertņu, cisternu, konteineru, siltummaiņu un tehnoloģisko iekārtu projektēšana un izgatavošana.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Iron Design, SIA

1905. gada 39b, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Apraksts:

Kalto metālizstrādājumu izgatavošana un tirdzniecība.

Kalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli  vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.

Voldemāri, SIA

Kantora 83A, Rīga LV-1002
Apraksts:

Catnic celtniecības profili Latvijā ir pieejami jau no 1998.gada, un tos izmanto būvnieki, kuri vēlas strādāt ātri un kvalitatīvi. Catnic celtniecības profiliem ir CE atbilstības deklarācija. 

Būvē labāk, izmantojot Catnic celtniecības profilus un zemapmetuma sietu – Vācijas ražotāju kvalitāte padara tos atšķirīgus no citiem analogiem!

Montāžnieks DE, SIA, Talsu struktūrvienība

Miera 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti , žalūzijas.

Montāžnieks DE, SIA, Kuldīgas struktūrvienība

Vakara 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti , žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis.

Montāžnieks DE, SIA, Jēkabpils struktūrvienība

Brīvības 113, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis,

Montāžnieks DE, SIA, Valmieras struktūrvienība

J.Endzelīna 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis.

Montāžnieks DE, SIA, Jelgavas struktūrvienība

Akadēmijas 17b, Jelgava LV-3001
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti , žalūzijas.

Montāžnieks DE, SIA, Madonas struktūrvienība

Saules 9, Madona, Madonas nov. LV-4801
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti , žalūzijas.

Montāžnieks DE, SIA, Tukuma struktūrvienība

Pils 5, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti , žalūzijas.

Montāžnieks DE, SIA, Ogres struktūrvienība

Grīvas prospekts 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti , žalūzijas.

VITRUM Color, SIA

Berģi, Rožu prospekts 46a, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par uzņēmumu:

VITRUM COLOR savā darbībā izmanto pasaulē atzīto firmu "Wagner" (Vācija) pulverkrāsošanas iekārtas un pulvera pārklājumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem "Ripol" un "ST Powder". VITRUM COLOR pulverkrāsošanas process ir pilnībā automatizēts – procesa vadība notiek ar datora palīdzību, regulējot krāsas padevi, uzrādot pulvera patēriņa līmeni. Pateicoties gaisa ciklona iekārtai, neizmantotā pulvera krāsas daļa atgriežas atpakaļ krāsas krājumā. VITRUM COLOR iekārtas automātiski nosaka arī krāsojamās detaļas izmērus un nepieciešamo krāsošanas pistoļu skaitu, gaisa spiedienu, krāsas padevi un augstumu, nodrošinot pilnīgu virsmas pārklājumu arī sarežģītām metāla konstrukcijām. Pateicoties augsta līmeņa elektrostatiskajai sistēmai, 12 automātiskajām pistolēm un divām ar roku vadāmajām pistolēm, VITRUM COLOR iekārtas nodrošina vislabākās kvalitātes krāsojumu arī sarežģītām detaļām. VITRUM COLOR iekārtas ir konkurētspējīgas, arī izpildot maza apjoma pasūtījumus un strādājot ar nelielām krāsas porcijām, jo dienā iespējams nomainīt līdz pat 15 dažādām krāsām. VITRUM COLOR krāsošanas iekārtas ir radītas ātrai un kvalitatīvai virsmas krāsošanai, lai nodrošinātu labāko tehnisko risinājumu katram pasūtījumam.

Tiek piedāvāti teritoriju, garāžu un industriālie vārti, kas savukārt iedalāmi kategorijās: sekciju vārti (atverami vertikāli), rullo vārti (vārti uzrullējas pie griestiem), veramie vārti, veramie salokāmie vārti un bīdāmie vārti. Vārtiem iespējams uzstādīt automātiku. Piedāvājumā arī elektromehāniskās barjeras ar vadības bloku. Papildus iespējas: drošības kontroles sistēmas un vārtu serviss.