Valmiera, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Elston, SIA

Rīgas 24, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

SIA "Elston" nodarbojas ar ziedu un ziedu pušķu tirdzniecību. Mašīnu rotāšana, dekorēšana. Ziedu piegāde. Dāvanas. Kāzu pušķi. Sēru pušķi. Vainagi. Apbedīšanas pakalpojumi Valka, Valga, Valmiera. Smiltene, Rūjiena

Valmiera-Andren, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Produkcija:: ✓ Dūmgāzu attīrīšanas sistēmas ✓ Gāzes pārvades sistēmas ✓ Ķīmisko procesu iekārtas ✓ Vertikālie un horizontālie rezervuāri ✓ Ķimikāliju cauruļvadi ✓ Pazemes rezervuāri ✓ Metāla rezervuāri Rezervuāri, cauruļvadi augsti agresīvām ķimikālijām:

Rezervuāri, cauruļvadi un citas konstrukcijas sālsskābei, sērskābes šķīdumiem, dzelzs hlorīdam, fosforskābei, sāls šķīdumiem, sārmiem utt. Kopš 1998. gada ražojam dūmgāzu attīrīšanas sistēmas (skruberus), kuri domāti atmosfēras aizsardzībai un siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisijas mazināšanai, kā arī rezervuārus šķidrumu uzglabāšanai.

AMV, autoskola

Parka 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ A1 Kategorija ✓ A2 Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods Apraksts:

Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Limbažos kategorijas: A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 16 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. Izvēlies sev ērtāko apmācību laiku darbadienu vakaros vai brīvdienu rītos un piesakies apmācībām AMV autoskolā. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Vilevi, SIA, darba drošības Vidzemes filiāle

Kocēni, Ošu 6, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vidzemes kubls

"Pēterēni", Kauguru pagasts, Valmieras nov. LV-4224
Piedāvājam iznomāt piepūšamās atrakcijas.:

Piepūšamās atrakcijas ir lielisks veids kā izklaidēt un iepriecināt bērnus svētkos. Piepūšamās atrakcijas ir tas, kas piešķirs Taviem svētkiem pievienoto vērtību. Piepūšamās atrakcijas nodrošinās neaizmirstamus svētkus Tev un Taviem bērniem. Šobrīd Vidzemes Kubla klāstā ir piecas dažādu izmēru piepūšamās atrakcijas:

✓ ZIBENS MAKVĪNS, ✓ TEMATISKĀ ATRAKCIJA, ✓ FROZEN, ✓ ŪDENS ATRAKCIJA, ✓ MINIONS.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Valmierā

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Riepas. Atjaunotas riepas. Lietotas riepas. Industriālās riepas. Valka. Smiltene. Alūksne. Gulbene. Valmiera. Balvi. Cēsis. Meža tehnikas riepas. Mazlietotas riepas.

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Smiltenē

"Silvas Lejas", Silva, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4729
Valmiera . Balvi.

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Cēsīs

"Imantas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Atjaunotas riepas. Riepas. Lietotas riepas. Industriālās riepas. Riepu serviss. Cēsis. Priekuļi. Rauna. Jaunpiebalga. Vecpiebalga. Pārgauja. Straupe. Plācis. Limbaži. Sigulda. Valmiera. Smiltene. Meža tehnikas riepas. ALLIANCE, MITAS, VOLTYRE riepas.

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Apraksts:

Ģimenes uzņēmums SIA TESPARS ir lielākais globālā japāņu zīmola MAKITA OY elektroinstrumentu izplatītājs Latvijā un ir unikāls ar to, ka pastāvīgā sortimentā veikalos Valmierā un Rīgā klientiem piedāvā 350 instrumentus un to komplektus un vairāk nekā 3000 instrumentu piederumu.

Aktis, SIA, Rēzeknes filiāle

Rēzekne LV-4600
Krāslava, Liepāja, Ludza, Limbaži, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Saldus, Smiltene, Talsi, Tukums, Valka, Valmiera

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k-2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

Bergs Serviss, J.Bergs auto, SIA

Vaidavas 13A, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Auto diagnostika ✓ Visa veida remontdarbi ✓ Riepu maiņa, balasēšana ✓ Lukturu pulēšana ✓ Sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Kondicionieru remonts un uzpilde ✓ Konsultācija Apraksts:

Vieglo auto un mikroautobusu remonts un apkope. Ja tavai automašīnai nepieciešams kvalitatīvs remonts, uztici to mums!

Engels Hus, SIA

Meliorācijas 9, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par mums::

Norvēģu tipa guļbūves. Koka karkasa un paneļu mājas. Engels Hus meistaru komandai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze norvēģu dzeguļu pakša guļbūvju ražošanā un koka karkasa māju ražošanā. Mūsu māju būvniecībai mēs izmantojam tikai labākās kvalitātes kokmateriālus no Latvijas mežiem. Mums būtu liels gods radīt jūsu sapņu māju!

Latio, SIA, Valmieras nodaļa

Rīgas 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

Autests, SIA, auto, kravas auto tehniskā apskate Cēsis

Magoņu 25, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kravas auto tehniskā apskate.