Vana, visā Latvijā

Drukāt
ZL.LV iesaka

Vana, SIA

Saules 34/36, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Reklāmas un dizaina aģentūra VANA Ventspilī izstrādā plašu klāstu ar reklāmas atribūtiem pēc Jūsu pasūtījuma. Piedāvājam dažādus poligrāfijas pakalpojumus birojam un uzņēmumiem: vizītkartes un zīmoga dizainu, kā arī dizaina un ražošanas pakalpojumus daudziem citiem reklāmas materiāliem, piemēram, uzlīmes, T-krekli, auto aplīmēšana, izkārtnes, afišas, karogi, baneri un citi materiāli pēc Jūsu individuālā pasūtijuma. Piedāvājam arī apģērbu izšūšanas pakalpojumus, darba apģērba izšūšanu. Izgatavojam un dizainējam arī numurzīmes - gan mājām, gan auto un motocikliem pēc Jūsu vēlmēm.

TAVAKAFIJA, SIA

"Krūzes", Kaibala, Lielvārdes pagasts, Ogres nov., LV-5070
Kafija, Kafijas aparāti, to apkalpošana un remonts: ✓ Espresso kafijas automāti ✓ Kapsulu automāti ✓ Kafijas spilventiņu automāti ✓ Lietoti kafijas aparāti ✓ Pusautomātiskie automāti ✓ Kafijas pupiņas ✓ Kafijas tabletes ✓ Maltā kafija ✓ Kafijas spilventiņi  Coffee pads ✓ Aromatizētā kafija ✓ Kafijas kapsulas ✓ CURTIS tēja piramīdās ✓ TEEKANNE kanniņu tēja ✓ RICHARD karaliskā tēja ✓ HAZO beramā tēja ✓ Kafijas dzirnaviņas ✓ Piena putotāji ✓ Piena dzesētāji ✓ Tējkannas ✓ Aksesuāri ✓ Ražots Latvijā medus

Consilium Medicum, SIA

Rūpniecības 7-1, Rīga LV-1010
Sākotnēji:

Sākotnēji bijām pazīstami kā medicīnas centrs "Uniklīnika", kas specializējās tādā nosacīti šaurā nozarē kā mazā iegurņa orgānu slimību ārstēšanā, taču ar laiku tika piesaistīti arī citi speciālisti un ārsti, lai spētu nodrošināt kompleksu slimību ārstēšanu, un izveidota klīnika, kur klientiem veic ultrasonogrāfiju, doplerogrāfiju, ehokardiogrammu un citas procedūras.

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

Auto stiklu maiņa un remonts Triplex, SIA

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Plaisu remonts ✓ Auto stiklu remonts ✓ Vējstiklu remonts ✓ Autostiklu uzstādīšana ✓ Vējstiklu maiņa, nomaiņa ✓ Priekšējā stikla maiņa ✓ Lukturu pulēšana, restaurācija ✓ KASKO Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Auto stiklu uzstādīšanas instrumenti ✓ Ķīmija

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Traktortehnikas stikli ✓ Meža tehnikas stikli ✓ Lauksaimniecības tehnikas stikli ✓ Auto stiklu tirdzniecība ✓ Auto stiklu internetveikals Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikli ✓ Stikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

✓ Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

ZL.LV iesaka

Northway klīnika

Apuzes 14, Rīga LV-1046
Apraksts:

"Northway klīnika" ir reproduktīvas veselības un neauglības ārstēšanas iestāde ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi medicīniskajā apaugļošanā. Profesionāli speciālisti, plašs kvalitatīvu pakalpojumu klāsts, mājīga vide un ērta atrašanās vieta - mūsu klīnikas priekšrocības. Mūsu komandas mērķis ir palīdzēt pāriem kļūt pa laimīgiem vecākiem un nodrošināt klīnikas pacientus ar rūpīgāko un efektīvāko auglības traucējumu diagnostiku un ārstēšanu. "Northway klīnika" sniedz medicīniskās apaugļošanas pakalpojumus valsts programmas ietvaros, saskaņā ar noslēgto līgumu ar Nacionālo veselības dienestu. Esam gatavi sniegt jums palīdzību arī jebkuru ginekoloģisko, endokrinoloģisko un uroloģisko saslimšanu diagnostikā un ārstēšanā. Mēs strādājam pilnā saskaņā ar starptautisko kvalitātes standartu ISO 9001:2015.

ER Rasiņas, SIA, Malkas tirdzniecība Kurzemē

MALKA, PĀRDOD MALKU un piegādā MALKU Kurzemē !
"Grīvaiši" , Ezeres pagasts, Saldus nov. LV-3891
ER RASIŅAS piedāvā malku:: ✓ Jaukta malka (osis, bērzs, ozols, alksnis, apse, egle, priede, ozols)Skaldīta malka,Sausa malka,Alkšņa malka,Bērza malka,Oša malka.
ZL.LV iesaka

Jānis Uzulnieks, rožu stādu audzētava Rīgā

Rudbāržu 10, Rīga LV-1002
Apraksts:

ROŽU STĀDI, pieredze rožu audzēšanā un potēšanā daudzu gadu garumā. Ārkārtīgi liela šķirņu daudzveidība, kas jau uzskatāma par nopietnu rožu kolekciju. Piedāvājumā arī augļkoki, ogulāji, vīnogas, pundurkoki, kā arī iespējama ekskursija pa rožu kolekcijas dārzu. Katalogā nav iekļautas visas rozes, kas pieejamas nelielos daudzumos - lūgums interesēties personiski. Darba laiks: katru dienu, iepriekš zvanot. Laipni lūdzam!

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

SIA “Linas Agro” Noliktava “Iecavas bāze”

"Iecavas bāze", Iecavas pagasts, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts:

SIA “Linas Agro” ir viens no vadošajiem lauksaimniecības preču – sertificētu sēklu, mēslojuma, augu aizsardzības līdzekļu u.c. produktu, – piegādātājiem Latvijā. Linas Agro nodarbojas arī ar graudu, rapšu sēklu u.c. kultūraugu iepirkšanu, uzglabāšanu (16 graudu pieņemšanas punktos visā Latvijā) un eksportu. Linas Agro sadarbojas ar Latvijā un pasaulē vadošajiem augu aizsardzības līdzekļu, sēklu un minerālmēslu ražotājiem un izplatītājiem, kas garantē augstu produktu kvalitāti.

SIA “Linas Agro” Graudu centrs

Klusā 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pieņem: kvieši, kviešus, miežus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Skrundā, Aizputē, Liepājā, Saldus, Pumpuros, Vaiņodē, Nīgrandē, Rudbāržos, Kazdangā, Vārmē, Pampāļos, Kurzemē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas. Dotnuva Seeds sēklas.

Linas Agro Graudu centrs “Grobiņa”

"Jaunstūrīši", Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Pieņem: kvieši, kviešus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Grobiņā, Liepājā, Priekules, Durbes, Bernātiem, Nīcas, Vaives, Āizputes, Saraines, Škēdes, Ziemupes, Padures, Pāvilostas, Rucavas, Virgas, Kurzemē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju

SIA “Linas Agro” centrālais birojs

"Baltijas Ceļš", Brankas, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts:

SIA “Linas Agro” ir viens no vadošajiem lauksaimniecības preču – sertificētu sēklu, mēslojuma, augu aizsardzības līdzekļu u.c. produktu, – piegādātājiem Latvijā. "Linas Agro" nodarbojas arī ar graudu, rapšu sēklu u.c. kultūraugu iepirkšanu, uzglabāšanu (16 graudu pieņemšanas punktos visā Latvijā) un eksportu. "Linas Agro" sadarbojas ar Latvijā un pasaulē vadošajiem augu aizsardzības līdzekļu, sēklu un minerālmēslu ražotājiem un izplatītājiem, kas garantē augstu produktu kvalitāti.

SIA ”Linas Agro” Graudu centrs

Noliktavu 14, Rēzekne, LV-4604
Pieņem: kvieši, kviešus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Rēzeknē, Dagdā, Ludzā, Maltā, Aglonā, Riebiņos, Viļānos, Varakļānos, Audriņos, Rogovkā, Kārsavā, Zilupē, Preiļos, Rundēnos, Pasienē, Latgalē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas.