Veselība, adresē Maskavas forštate

Drukāt
Banner 1050x80

Vladimira Kazika psihiatra-narkologa privātprakse

Turpinām strādāt klātienē!
Emīlijas Benjamiņas 3-321, Rīga LV-1050
Vladimirs Kaziks, Alkohola atkarība, neiroze, depresija, smēķēšana, azarta spēles, narkotikas, liekais svars, svara samazināšana, hipnoze, kodēšana, azartspēles, bezmiegs, fobijas, stress, stresa ārstēšana, kodēšana pret alkoholu, narkomānija, atkarību ārstēšana. Veģetatīvā distonija, panikas lēkmes, narkotiskās atkarības,

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Matrači, matracis, lateksa matrači, Latvijā ražotas mēbeles, bezatsperu matrači, ortopēdiskie matrači, porolona matrači, mīkstās mēbeles, Latvijā ražoti matrači, mīksto mēbeļu tirdzniecība, mēbeles internetā, mēbeļu interneta veikali, divpusīgi matrači, matrači ar kokosu, kokosa matracis, anatomiskais matracis, neatkarīgo atsperu
ZL.LV iesaka

Fit & Healthy, SIA

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Sporta, pārtikas un uztura bagātinātāji jebkuram vecumam un gaumei! Milzīga produktu izvēle veselībai, sportam, spēkam un dzīves enerģijai, jūsu mērķu sasniegšanai!

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Love Home Riga, SIA

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Psihologa pakalpojumi ✓ Astrologs ✓ Konsultācijas pāru attiecībām Apraksts:

"Love Home" ir attiecību un pašizaugsmes centrs, kas radīts mīlestībā. Šeit ir iespēja rast atbildes uz taviem jautājumiem un saņemt atbalstu grūtos brīžos. Mēs atradīsim laiku Tev, kurā varēsim satikties un pārrunāt to, kas Jums uz sirds.

Orhi Nails, skaistumkopšanas salons

Lāčplēša 102, Rīga LV-1003
Apraksts: Studija „ORHI Nails” Rīgā piedāvā dažādus kursus: nagu kopšana, dažādi nagu dizaini, nagu modelēšana, pieaudzēšana, manikīrs (klasiskais, Eiropas, vīriešu, bērnu, spa). Studija piedāvā arī dažādus pakalpojumus, nagu kopšana, nagu pieaudzēšana, manikīrs, pedikīrs.

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

BAO, AS, Nolietotās elektrotehnikas savākšanas punkts

Krasta 46, Rīga LV-1003
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  

Labrains, SIA

Latgales 127A, Rīga LV-1003
Apraksts:

"LABRAINS" ir Latvijā ražota dabiska dermokosmētika, kas ir īpaši radīta cilvēkiem ar jutīgu, kairinātu, sausu, kā arī normālu sejas ādu. Mēs ražojam veselībai drošu, bezalergēnu kosmētiku, kas izstrādāta saskaņā ar jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem. LABRAINS produkti ir paredzēti dažādām vecuma grupām un sejas ādas problēmām.

Veselības veikals, SIA

Katoļu 19, Rīga LV-1003
Jaunums Latvijā – ZOE – Fermentētais probiotiskais dzēriens:

Produkti "ZOE" dzīvo (aktīvā stāvoklī) derīgu baktēriju, prebiotiku un gremošanas enzīmu koncentrāti uz īpaši sagatavotām dziļas fermentācijas augu izejvielām koncentrācijā līdz pat vairākiem miljardiem dzīvo aktīvo probiotisko baktēriju uz 1 ml produkta. ZOE galvenais mērķis ir probiotisko ēdienu pagatavošana no parastajiem ēdieniem. Aktīvo probiotisko baktēriju dēļ pārtika ar ZOE maina savas īpašības uz labo pusi. Nesatur alkoholu, elementārus cukurus, sojas un dzīvnieku olbaltumvielas, lipekli, laktozi.

DNS automātika, SIA

Krasta 86, Rīga, LV-1019
Produkti:: ✓ Dūmu novadīšana ✓ Dabiskā ventilācija ✓ Automātika ✓ Ugunsdrošība ✓ Durvju automātika ✓ Dūmu aizkari ✓ Dūmu lūkas Ugunsdrošības, ventilācijas un automātikas risinājumi: SIA “DNS automātika” – dabiskie risinājumi Jūsu drošībai un veselībai! SIA “DNS” automātika ir Vācijas uzņēmuma D+H Mechatronic AG oficiālais pārstāvis Latvijā. Pirms 40 gadiem D+H Mechatronic AG bija viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas ir attīstījis dabiskās, elektriski vadāmās dūmu un karstuma izvadīšanas sistēmas. Tāpēc D+H Mechatronic AG dūmu un karstuma izvadīšanas jomā ir vairāk pieredzes un kompetences nekā jebkuram citam piegādātājam. D+H Mechatronic AG – tas ir: 40 gadu pieredze pasaules tirgū, vairāk kā 1 000 000 objektu visā pasaulē, pētniecības centrs, izstrādes un ražošanas centrs Vācijā, jebkādas sarežģītības pakāpes dūmu izvades sistēmu izstrāde un ražošana jebkurai ēkai.

Ekoforest, SIA

"Dreiņi" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Par SIA "Ekoforest":

Uzņēmuma kolektīvs pulcē cilvēkus, kurus vieno mīlestība pret dabu, mežu un savu darbu. Mēs mežu uztveram ne tikai kā ekonomisko vērtību, bet arī kā emocionālo vērtību, tādējādi savā darba praksē mēs cenšamies sabalansēt šīs divas vērtības, nodrošinot maksimāli efektīvu mežu apsaimniekošanu.

Ar savu darbu un zināšanām gribam veicināt un nodrošināt Latvijas mežu fonda saglabāšanu un uzlabošanu. Ticam, ka zaļa un sakopta Latvija ir nepieciešama ne tikai šodienai, bet arī kā mantojums nākamajām paaudzēm

Veselības istaba

Gaiziņa 7, Rīga, LV-1050
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Dzelzceļa veselības centrs, SIA

Emīlijas Benjamiņas 3, Rīga LV-1050
Medicīniskā palīdzība, veselības centrs, veselības centri, ārsti, OVP, obligātās veselības pārbaudes, obligātā veselības pārbaude. Zobārsti, zobārstniecība, protezēšana, zobu higiēna, ginekologs, ginekologi, ginekoloģija, ultrasonogrāfija, grūtnieču aprūpe, urologs, ķirurgs, ķirurgi, neatliekamā