Viesnīca

Drukāt

SAP Latvia, SIA

Raņķa dambis 30-110, Rīga, LV-1048
Programmatūra, programmēšana

Victoria, profesionālā vidusskola

Meža 3, Rīga, LV-1048
Izglītība profesionālā, profesionālā vidusskola, studiju programmas, viesnīcu pakalpojumi, interjera dizains, administratīvie un sekretāra pakalpojumi, loģistika, loģistikas darbinieks, TV un video operators, multimediju dizainers.

NRdata Pos, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Tirdzniecības iekārtas. Kases aparāti. Svari. Alkometri. POS sistēmas, tirdzniecības aprīkojumi, kases aparāti, kases sistēmas, tirdzniecības svari, svaru tirdzniecība, multimediju svari, kase, (čeku) lentas, (lentes) faksa un kseroksa papīrs, skeneri, uzlīmju lentes, alkometri pašapkalpošanas svari, elektroniskie svari,
Kur nakšņot, ceļojot pa Latvijas pilsētām un novadiem? Kur izmitināt savus ārzemju kolēģus un semināra viesus? Pieejamas viesnīcas ar konferenču zālēm, svinību telpām, spa procedūrām, peldbaseiniem un grezniem numuriem. Klusumam un mieram - mazas un omulīgas viesnīciņas atrodamas gan Rīgā, gan ārpus tās, piedāvājot īpašu personalizētu attieksmi. Dienesta un apartamentu viesnīcās iespējama finansiāli izdevīga apmešanās ilgtermiņā. Piedāvājums ir plašs, tajā katram ir iespēja sameklēt sev atbilstošāko variantu.