Viesnīca

Drukāt
1

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Nameju 2, Ceraukste, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov., LV-3908
Pakalpojumi: ✓ Viesnīca; ✓ Restorāns; ✓ Ribbes vējdzirnavas; ✓ Telpu noma pasākumiem; ✓ Pirts; ✓ Ekskursijas. Ribbes dzirnavas:

Mēs, "Rožmalu" saimnieki, esam lauksaimnieki un vēlamies arī mūsu apmeklētājiem parādīt, kā lauksaimniecība ir attīstījusies cauri gadsimtiem, no senatnes līdz pat mūsdienu jaunajām tehnoloģijām. Esam izveidojuši Ribbes vējdzirnavās ekspozīciju “Graudu ceļš”. Novērtējam senču atstāto mantojumu - Ribbes vējdzirnavas, kuras ir ne vien mūsu, bet arī Zemgales novada lepnums un atdzīvina tā laika ainavu Bauskas novadā. Vējdzirnavu konstrukcija, to iekārtas un detaļas ir veidotas un pārbaudītas gadsimtu gaitā un ir viens no sarežģītākajiem tautas celtniecības pieminekļiem, kas saglabājis mūsu senču mantojumu un darba tikumus. Ribbes vējdzirnavas celtas pēc holandiešu tipa projekta, kas tolaik bijis raksturīgs lielām un jaudīgām vējdzirnavām. Savu nosaukumu tās ieguvušas, pateicoties pirmā īpašnieka uzvārdam – Riba. Stāsta, ka vējdzirnavu celtniecību strādnieki saņēmuši dienā vienu sieku (sieks - senlatviešu labības tilpuma mērs) graudu, bet darbu vadītājs - sudraba rubuli.

WOOPS, SIA

Laimdotas 18A, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Par mums:

Esam tūrisma aģentūra, tūrisma operators. Licence T-2021-7. Ar prieku palīdzam cilvēkiem plānot vēlmēm un iespējām atbilstošus ceļojumus. Mūsu komandā ir 13 ceļojumu konsultanti, kuri paši ir kaislīgi ceļotāji. Mēs specializējamies uz klientu apkalpošanu sociālajos tīklos-Facebook, Instagram, jo pie mūsdienu digitālajām tendencēm, saprotam, ka cilvēki ļoti lielu daļa laika pavada sociālajos tīklos, līdz ar to reklāmu un komunikāciju galvenokārt veicam šajās vietnēs. Bet tas nemaz nenozīmē, ka savu darbu veicam mazāk atbildīgi, godīgi sakot, ir jāpieliek lielākas pūles, lai veicinātu uzticību, ka komunikācija notiek ar reālu, dzīvu cilvēku, kurš spēs palīdzēt piemeklēt vislabāko, izvērtējot katra individuālās vēlmes un ceļojuma budžetu. Pārvaldām lielāko ceļojumu piedāvājumu Facebook grupu Latvijā, kurai ir 106 000 sekotāju - Pēdējā brīža ceļojumi - Lētas aviobiļetes - Last Minute Travel. Mūsu pamatvērtības ir draudzīga, godīga attieksme pret klientu, kā arī atbalsts visa ceļojuma laikā. Vienmēr cenšamies piemeklēt vislabāko variantu, paši daudz ceļojumam un vienmēr cenšamies dalīties ar savu pieredzi, kas varētu palīdzēt mūsu klientiem. Droši uzrakstiet mums! Mēs ar vislielāko prieku kļūsim par jūsu ceļojumu aģentu un palīdzēsim jūsu ceļojuma plānošanā. Piedāvājam ceļojumus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas. Mūsu piedāvātie galamērķi ir Turcija, Ēģipte, Grieķija, Tenerife, Albānija, Portugāle, Madeira, Spānija, Melnkalne, Horvātija, Bulgārija, Dubaija, Maroka, Tunisija, Zanzibāra, Taizeme, Bali, Maldīvas, Maurīcija, Šrilanka, Dominikāna, Meksika, Itālija, Andora.

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Pakalniņu 4, Tīraine, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija ✓ Fumigācija ✓ Slazdu izlikšana ✓ Objektu inspekcija ✓ Objektu regulāra apsekošana Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas Par mums::

Mūsu kompānija SIA "T.T.R." dibināta 1994. gadā. Pa šo laiku mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajām firmām deratizācijas, dezinsekcijas un dezinfekcijas pakalpojumu sniegšanā valstī. Mūsu klientu loks paplašinās ar katru gadu, un šobrīd tas sasniedzis jau 2632 klientus. 

Iegūstot stabilu un nevainojamu reputāciju, SIA "T.T.R" piedāvā izdevīgus noteikumus sadarbībai ar jauniem lietišķiem klientiem. Pastāvīgi sekojot jauno produktu attīstībai tirgū, mūsu kompānija regulāri veic personāla apmācību mūsu valstī, kā arī pie sadarbības partneriem Vācijā, Polijā, Lietuvā. Nepārtraukta zināšanu papildināšana, kvalifikācijas celšana un ilggadēja pieredze pakalpojumu sniegšanā nodrošina iespēju piedāvāt saviem klientiem maksimāli ērtāku darba stratēģiju ar jaunākās paaudzes preparātiem, kas nav bīstami cilvēku veselībai. 

Turpinot kvalifikācijas celšanu un jaunu pakalpojumu piedāvāšanu tirgū, sākot ar 2002. gada jūniju, mūsu kompānija piedāvā graudu pārstrādes uzņēmumiem un elivatoriem fumigācijas pasākumus graudu kaitēkļu iznīcināšanai, gāzēšanu dažādās tilpnēs, transporta līdzekļos un citos objektos.

Līva AB Nord, SIA, Sertificēto durvju ražošana

Ražots Latvijā!
"Lagatas L", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Produkcija: ✓ Iekšdurvis ✓ Durvis rentgena kabinetiem ✓ Ugunsdrošas durvis ✓ Stikla sienas ✓ Skaņu izolējošas durvis ✓ Pret uzlaušanu izturīgas durvis ✓ Durvis alumīnija kārbās Apraksts: Uzņēmums ir specializējies durvju ražošanā. Līva AB Nord izgatavo durvis pēc pasūtījuma un atbilstoši klientu vajadzībām un vēlmēm. Uzņēmumā tiek ražotas uguns drošas, skaņu izolējošas, rentgenstarus aizturošas, kā arī pret ielaušanos izturīgas durvis. Līva AB Nord ražotie produkti ir sertificēti atbilstoši ES prasībām. Uzņēmumā izgatavo arī dažāda stila stikla sienas un bīdāmās durvis.

Timberlat, SIA

Bebru 5, Brīvkalni, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Kāpēc izvēlēties jumta koka kopnes?: ✓ Atkarībā no projekta koksnes ekonomija var būt līdz pat 40%, salīdzinot ar ierastajām jumta koka konstrukcijām. ✓ Projektējot kopnes, programmatūra izskata visus iespējamos slodzes scenārijus: sniegs, vējš, jumta segums, siltinājums, iekšējā apdare u.c., tādējādi nodrošinot maksimālu konstrukcijas izturību. ✓ Ātra un ērta jumta konstrukciju montāža. ✓ Ātra montāža padara jumta būvniecību mazāk atkarīgu no laikapstākļiem. ✓ Laika un finanšu līdzekļu ekonomija, uzstādot kopnes. ✓ Kopnes izgatavotas, izmantojot atzītas rūpnieciskās metodes un aprīkojumu. ✓ Ar jumta koka kopnēm spējam izveidot lielus laidumus bez papildu balstiem, sijām vai nesošajām iekšsienām. ✓ Jumta kopnes var izmantot gan būvējot jaunu ēku, gan atjaunojot jau esošā jumta konstrukcijas.

Digits, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi::

Dizain-projekta izstrāde kopā ar dokumentāciju, kur iekļauts:

✓ Dizain-koncepta izveidošana pēc klienta vēlmēm un stila ✓ Visi interjera tehniskie rasējumi realizācijai ✓ Krāsu gammas un apdares materiāli ✓ Individuāli izstrādātas interjera mēbeles un apgaismojums ✓ Atsevišķi stila elementi, aksesuāri un izstrādājumi ✓ Materiālu un darbu izmaksas aprēķins ✓ Santehnika ✓ Interjera 3D Vizualizācijas & Rendering katrai telpai

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5B, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

Airport Hotel Mara, viesnīca

"Brauni", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Hotel, viesnīca , best western, brokastis, bārs, agrās brokastis, brokastis gultā, kafija gultā, šampanietis, ēdināšana, Autostāvvieta autobusiem, Ostapenko tenisa halle, tenisa korti, Smartlynx, aeroflot, aerosvit viesnīca

Sky High, viesnīca

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Viesnīcas

Tez Tour, SIA

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Tūrisms un ceļojumi

Brauns, SIA

"Brauni", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167

Pilots' Club, SIA

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053

EVA FAY MUSIC, SIA

Ozolzīļu 6 - 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apmācība: mūzikas

Schelle, SIA

Bebru 35 - 1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Irbēni, SIA

Irbēnu 1, Brīvkalni, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107

FLY BE, SIA

Silarāju 16, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Informācija no uzņēmumu reģistra
Kur nakšņot, ceļojot pa Latvijas pilsētām un novadiem? Kur izmitināt savus ārzemju kolēģus un semināra viesus? Pieejamas viesnīcas ar konferenču zālēm, svinību telpām, spa procedūrām, peldbaseiniem un grezniem numuriem. Klusumam un mieram - mazas un omulīgas viesnīciņas atrodamas gan Rīgā, gan ārpus tās, piedāvājot īpašu personalizētu attieksmi. Dienesta un apartamentu viesnīcās iespējama finansiāli izdevīga apmešanās ilgtermiņā. Piedāvājums ir plašs, tajā katram ir iespēja sameklēt sev atbilstošāko variantu.