Virtuves, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Virtuves izlietnes: BLANCO (Vācija) REGINOX (Holande) UKINOX (Turcija).

Kreps T, SIA, Audumu, aizkaru veikals Liepājā

Graudu 43-43N, Liepāja LV-3401
Audumi, dizaineru audumi, spandeks audums, dabīgais zīds, zīda audums, mēteļaudumi, kašmirs, kokvilna, vilna, mežģīnes, mežģīņu audumi, viskoze, oderaudumi, likra, trikotāža, tafta, samts, velvets, džins, lins, sintepons, organza, tills, atlass, tvīds, uzvalku audumi, šifons, žoržets, kanva, canvas, audums izšūšanai, plašķa audums,

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pusdienas, vakariņas, bēru mielasts, kāzu galds, ēdieni līdznešanai, kafe, kafija, atpūta, tēja, vīns, alus, vasaras terase. Viesnīca, semināri, kāzas, Viesnīca, viesu nams, 34 numuri, zāle 240 m2, mazā zāle 140 m2, baseina zāle 60 m2. Semināri līdz 200 cilvēkiem, korporatīvo pasākumu telpas, semināru aprīkojums, tāfeles, papīrs, projektors.

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
restaurācijas darbi, visa veida celtniecības darbi, celtniecība no pamatiem līdz atslēgai, jumtu remonts, virtuves
ZL.LV iesaka

Flīžu tirdzniecība, SIA Oši Ltd.

Stacijas 19a, Stende, Talsu nov. LV-3257
marmors, granīts, apdares materiāli, sienas, grīdas, āra, mozaīkas flīzes no Spānijas, baseina flīzes, virtuves , paklājflīzes, akmens mozaīkflīzes, flīzes āra terasēm, flīzes vannas istabai, vannasistabas flīzes, virtuves

IMG Projekti, SIA

Mucenieku 25-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
SIA "IMG Projekti" produkti un pakalpojumi:: ✓ Durvis: Plastikāta durvis Alumīnija durvis Iekšdurvis Metāla durvis ✓ Logi: PVC plastikāta logi Alumīnija logi Koka logi Jumta logi Logu remonts un apkope ✓ Bīdāmās durvis un sistēmas: Bīdāmās durvis iebūvejamiem skapjiem Bīdāmie alumīnija logi Bīdāmie plastikāta logi un durvis ✓ Žalūzijas, insektu sieti un aizkaru stangas: Žalūzijas Aizkaru stangas Pretinsektu sieti ✓ Paceļamie vārtiBrīvi stāvošie skapji un kumodesIebūvējamie standarta skapjiModuļu virtuves mēbeles

 

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58a, Rīga, LV-1004
Apraksts: SIA Valdo piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

B.A.Wood, koka produkti

Launkalne, Ezera 15, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Apraksts:

Izgatavojam dažāda veida interjera priekšmetus, suvenīrus, balvas, dekorācijas, prezentreklāmas priekšmetus, korporatīvās dāvanas un citus koka izstrādājumus.

Piedāvājam CNC frēzēšanu un lāzergravēšanu. Iespējams izgatavot arī koka produktus pēc jūsu vēlmēm.

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

LiepājaSPEC remontdarbnīca

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Pakalpojumi:: ✓ Sadzīves tehnikas remonts ✓ Tehnisko problēmu diagnostika ✓ Detaļu maiņa ✓ Detaļu pasūtīšana ✓ Elektroiekārtu labošana Apraksts:

Visa veida sadzīves tehnikas remonts un diagnostika, detaļu maiņa un pasūtīšana. Izbraukšana pie klienta.

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Ogres birojs

Skolas 19A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
garāžas vārti, garāžas vārti, bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, bīdāmās durvis, iebūvējamās mēbeles, virtuves

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Druvas vidusskola

Druva, Skolas 2, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Apraksts: Radoša, dzīvespriecīga, iedvesmojoša, vienmēr atvērta jaunām idejām un priekšlikumiem! Tāda ir Druvas vidusskola! Vidusskolā piedāvā: dabaszinību, dizaina un tehnoloģiju, valodu un kultūras kā arī inženierzinātņu un IT virzienus.

Burziņi, viesu nams, pirts

"Burziņi" , Kurmāles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Tepat pie Kuldīgas ir brīnišķīga vieta "Burziņi", kur baudīt nesteidzīgu atpūtu romantiskā namiņā ar nakšņošanas iespējām. Viss namiņš būs jūsu rīcībā ar divām istabām, kurā nakšņot var līdz četriem cilvēkiem. Pie namiņa ir dīķis, kurā var baudīt ūdens priekus, kā arī makšķernieku priekam dīķī dzīvo karpas. Piedāvājam ekskluzīvu iespēju izbaudīt Eco SPA pirts rituālu profesionāla pirtnieka pāra pavadībā. Pirts rituālā var baudīt dažādus augu aromātus, kuri ir ievākti pašu rokām, un ļauties sildošām un kontrasta procedūrām, kas dos prāta un visa ķermeņa relaksāciju. Noteikti izmēģini! Šīs procedūras vienaldzīgu neatstāj nevienu!

Sun Control, SIA, žalūzijas, aizkari, markīzes

A.Deglava 66, Rīga LV-1035
Apraksts:

SIA „SUN CONTROL” – ir uzņēmums, kura darbinieki ir ar 15 gadu pieredzi žalūziju tirgū. Regulāri papildinām savus audumu katalogus ar jaunākajiem un modernākajiem audumiem, kur katrs individuāli var atrast savai gaumei piemērotāko žalūziju materiālu. Sadarbojamies ar dizaineriem, būvniekiem un arhitektiem. Esam Lietuvas uzņēmuma UAB „DEXTERA” sadarbības partneris Latvijā, kas ir vadošais Baltijas uzņēmums visu veidu žalūziju, markīžu un aizsargžalūziju izgatavošanā. Zvaniet mums pa tel. 20026316, vai sūtiet e-pastu: info@suncontrol.lv – konsultēsim, ieteiksim un piemeklēsim labāko risinājumu. Pirms brauciet pie mums - lūdzu uzzvaniet, lai noteikti esam uz vietas!