Virtuves, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

VITRUM servisa centrs, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
VITRUM servisa centrs:

Nodrošina profesionālo virtuves un aukstuma iekārtu uzstādīšanu, apkopi un remontu, apkalpošanu garantijas un pēcgarantijas periodā.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
istabas skapīši, dušas kabīne, duškabīnes, dušas durvis, dušas kabīnes, dušas aizkari, dušas, izlietnes, virtuves , virtuvei, vannas istabas izlietnes, WC, wC podi, podi, bidē, tualetes podi, tualetes, jaucējkrāni, virtuves

Take the Bake, picērija

Atmodas 31, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Ģimenes uzņēmuma Take the Bake, picērija Aizputē. Mūsu gardās, malkas krāsnī gatavotās picas var nobaudīt mūsu picērijā-restorānā Giardino di Napoli vai uzaicinot mūs uz savu dzimšanas dienu vai pasākumu. Mūsu veikalā atradīsiet dažādas itāļu pārtikas preces kā miltus un olīveļļu, kā arī dažādus piederumus, kuri izpalīdzēs picas gatavošanai mājās!

Kokdari, SIA

Jaunā 12-12, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Galdniecība Limbažos. Izgatavojam mēbeles, koka durvis, kāpnes, logus un citus izstrādājumus pēc individuāla pasūtījuma.

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Ahh-meat, SIA

Rīgas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par kafejnīcu:

SIA "Ahh-meat" - kafejnīca Valmierā, ceļojums Turcijas garšu pasaulē! Izbaudi turku baklavu ar aromātisko tēju vai nogaršo Pide ar kapātu balto buļļu gaļu! Perfekto garšu salikumu atradīsi tieši šeit!

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
instrumenti, loki, arbaleti, lelles, gultas lellēm, apģērbs lellēm, leļļu rati, rati lellēm, bērnu koka virtuves

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Tūrisma suvenīri ar Latvijas, Saulkrasti, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, sieviešu apakšveļa, pulksteņi, rotaslietas, bižutērija, lietussargi, matu kopšanas līdzekļi, nagu lakas, dzintara rotas, kosmētika, krēmi, matu sprādzes, ķemmes, maki, dvieļi, zeķes, zeķu bikses,   dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni,
ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Master Glass, SIA, Stiklinieku darbnīca

Latgales 116, Rīga LV-1003
Stiklinieku darbi:

Spoguļu un stikla izgatavošana pēc pasūtījuma.

✓ Izgatavošana, piegāde, uzstādīšana, montāža ✓ Griešana, pulēšana, slīpēšana, urbšana, metināšana ✓ Facete, plēvju, aizsargplēvju līmēšana, rāmēšana ✓ Zīmējumi uz spoguļa vai stikla ar smilšu strūklu ✓ Stikla paketes

Master Glass, SIA, Darbnīca

Medemciems, Pastermuižas 7, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Virtuves paneļu stikla izgatavošana, uzstādīšana.

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Mebelesir.lv - unikāls mēbeļu internetveikals ar plašu mēbeļu sortimentu visās kategorijās. Sortimentā vairāk nekā 12000 preču. 2 gadu garantija visām precēm. Visām precēm bezmaksas piegāde visā Latvijā.

akcijaspreces.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 51, Rīga LV-1079
Par mums: Akcijaspreces.lv - plašākais mēbeļu sortiments. Zemāko cenu un ātrāko piegāžu garantija. Sortimentā viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, bērnistabas mēbeles, virtuves mēbeles, ofisa mēbeles.

durvjubaze.lv

Allažu 5, Rīga LV-1005
Apraksts: Durvjubaze.lv Jūs atradīsiet vairāk kā 3000 dažādu durvju piedāvājumus no visas Eiropas labākajiem ražotājiem.

Mūsu lapā atradīsiet iekšdurvismetāla durvisāra durvis mājai un dzīvokli, varēsiet piemeklēt visas veida durvju furnitūru.

Jūsu ērtībai mums lapas labajā pusē ir meklēšanas filtri, kur Jūs varat ļoti ērti izvēlēties parametrus pēc kuriem atrast sev nepieciešamās mēbeles.

Lētas un kvalitatīvas durvis. Katru dienu papildinām mūsu sortimentu ar jaunām precēm, piedāvājot labākās cenas.

Piedāvājam virtuves iekārtu projektēšanu un uzstādīšanu. Mūsu speciālisti atbrauks pie Jums nomērīs Jūsu virtuvi, uzklausīs visas Jūsu velmes, uzprojektēs kopīgu redzējumu kā izskatīsies Jūsu virtuve un Jums ērtā laikā uzstādīs to.

Piedāvājam durvju projektēšānu un uzstādīšanu. Mūsu meistari atbrauks pie Jums uz mājokli, izmērīs visas durvju ailes, uzklausīs Jūsu viedokli, nosūtīs mūsu menedžeriem u ofisu, un mēs piedāvāsim Jums labākos risinājumus.

Durvis ir pieejamas dažādos materiālos, izmēros un cenu klāstā. Ja Jums ir nepieciešama palīdzība izvēloties durvis, tad droši uzzvaniet mums, mēs Jums palīdzēsim ar konsultāciju, ieteiksim labākos risinājumus. 

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Santehnika1.lv - mūsdienīgs santehnikas interneta veikals. Pieejamas dušas kabīnes no visas Eiropas. Lieliska kvalitāte. Ātrākās piegādes. 24 mēnešu garantija. Bezmaksas piegāde visā Latvijā.
ZL.LV iesaka

Limbažu novada pašvaldība, Sociālais dienests

Klostera 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Limbažu novada Sociālais dienests ir Limbažu novada pašvaldības domes izveidota Pašvaldības iestāde ar juridiskas personas statusu, savu nosaukumu un zīmogu.

Dienesta darbības mērķis ir veicināt un palīdzēt personām, ģimenēm, personu grupām un sabiedrībai kopumā atjaunot savu spēju patstāvīgi sociāli funkcionēt, kā arī radīt šai funkcionēšanai labvēlīgus apstākļus.