Virtuves, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19a, TC "Sky&More", Rīga, LV-1005
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Par uzņēmumu:

Attīstībā esošs uzņēmums piedāvā kokapstrādes iekārtu ražošanu, restaurāciju, pārveidošanu, remontu, kā arī citus pakalpojumus. Nodarbojamies arī ar kvalitatīvu pulverkrāsošanu, izgatavojam dažādas metālkonstrukcijas, mēbeļu detaļas no metāla.  Aicinām sadarbībai! 

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2c, Daugavpils LV-5404
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

AV Mēbeles, SIA, Virtuves mēbeļu salons

Kalnciema 1 k.2, Rīga, LV-1048
Koka galdi, koka krēsli, Klasiskās virtuves , modernās virtuves . Latvijā ražotas mēbeles., Virtuves mēbeles. Virtuves mēbeļu salons. Pārdaugavā, mēbeļu veikals Pārdaugavā.

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga LV-1012
Klasiskās mākslas galerija ANTONIJA piedāvā: ✓ Izsoles ✓ Gleznas ✓ Grafikas ✓ Porcelānu ✓ Porcelāna traukus ✓ Dizaina priekšmetus ✓ Iespieddarbus ✓ Antikvārus priekšmetus ✓ Mākslas darbus ✓ Izstādes Mākslas, antikvariātu un dizaina priekšmetu izsoļu nams:

Sniedzam konsultācijas mākslas darbu izvietošanai interjeros un padomus privātkolekciju, korporatīvo kolekciju veidošanai. Veicam pētījumus, darījumus un konsultācijas mākslas darbu novērtēšanai, ekspertīzei un restaurācijai. Rīkojam ikmēneša izsoles!

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
"Troll" produktu izgatavošanas standarti::

"Troll" produkti ir izgatavoti tā, lai tie atbilstu Eiropas, Austrālijas vai Amerikas drošības standartiem. Mūsu produkti tiek regulāri pārbaudīti un sertificēti dažādos akreditētos Eiropas testu institūtos. "Troll Nursery" ar lepnumu piedāvā jums vienu no drošākajiem pieejamajiem produktiem tirgū.

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

Sun Control, SIA, žalūzijas, aizkari, markīzes

A.Deglava 66, Rīga LV-1035
Apraksts:

SIA „SUN CONTROL” – ir uzņēmums, kura darbinieki ir ar 15 gadu pieredzi žalūziju tirgū. Regulāri papildinām savus audumu katalogus ar jaunākajiem un modernākajiem audumiem, kur katrs individuāli var atrast savai gaumei piemērotāko žalūziju materiālu. Sadarbojamies ar dizaineriem, būvniekiem un arhitektiem. Esam Lietuvas uzņēmuma UAB „DEXTERA” sadarbības partneris Latvijā, kas ir vadošais Baltijas uzņēmums visu veidu žalūziju, markīžu un aizsargžalūziju izgatavošanā. Zvaniet mums pa tel. 20026316, vai sūtiet e-pastu: info@suncontrol.lv – konsultēsim, ieteiksim un piemeklēsim labāko risinājumu. Pirms brauciet pie mums - lūdzu uzzvaniet, lai noteikti esam uz vietas!

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
instrumenti, loki, arbaleti, lelles, gultas lellēm, apģērbs lellēm, leļļu rati, rati lellēm, bērnu koka virtuves

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Santehnika1.lv - mūsdienīgs santehnikas interneta veikals. Pieejamas dušas kabīnes no visas Eiropas. Lieliska kvalitāte. Ātrākās piegādes. 24 mēnešu garantija. Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Mūsu uzņēmums ražo augstas kvalitātes korpusa mēbeles mājām, dzīvokļiem, ofisiem, mazumtirdzniecības un sabiedriskām telpām. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv