Virtuves, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Vilords GM, SIA, Stikla studija, darbnīca

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla Studijas piedāvātais sortiments:: ✓ Stikls no 2 mm līdz 19 mm; ✓ Dekoratīvais stikls iekšdurvīm; ✓ Organiskais stikls; ✓ Koka iekšdurvis; ✓ PVC logi; ✓ Stiklapaketes; ✓ Lodžiju iestiklošana; ✓ Virtuves stikla panelis; ✓ Stikla durvis un starpsienas; ✓ Stikla duškabīnes; ✓ Stikla plaukti; ✓ Spoguļi vannasistabai; ✓ Krāsains stikls ✓ Stikla mēbeles (stikla galdi, TV-tumbas); ✓ Stikla griešana, spoguļu griešana pēc konkrētiem izmēriem; ✓ Stikla apstrāde: fasete, pulēšana, slīpēšana, urbšanas matēšana, rūdīšana; ✓ Plēves līmēšana uz stikla utt.

WEEKAMPER, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Produktu klāsts:: ✓ iKamper ✓ HAKR – jumta stieņi, jumta kastes, dažādi velo turētāji un citi auto aksesuāri ✓ Goal Zero – dažāda veida apgaismjuma risinājumi kempingiem un ceļošanai, POWER bankas, dažāda izmēra saules baterijas, jaudīgas Power Stacijas, ar kurām var barot nelielu nometni veselu diennakti un pēc tam ar saules enerģiju atkal visu uzlādēt, dažādi aksesuāri. ✓ Jaunums! Mūsu pašu radīta, mini virtuves un plauktu sistēma, kuru ievieto auto bagāžas nodalījumā, tādā veidā ikdienas auto pārtop nelielā kemperī. Pēc ceļojuma šo virtuves un plauktu sistēmu izņem ārā un auto atkal ir gatavs ikdienas braucieniem. Šim produktam dosim savu nosaukumu – Weekamper!

Hekes Latvija, SIA, sūkņu, vārstu sistēmas

Cesvaines 17, Rīga LV-1073
Sūkņu veidu piedāvājums: ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Pašiesūcošie sūkņi ✓ Dozēšanas sūkņi ✓ Zobratu sūkņi ✓ Vakuuma sūkņi ✓ Spiediena paaugstināšanas un ugunsdzēsības stacijas

 

Apraksts:

SIA "Hekes Latvia" dibināta 2004. gadā. SIA "Hekes Latvia" nodarbojas ar sūkņu un sūkņu sistēmu piegādi, apkopi un konsultācijām. Apkalpo šādas nozares - ūdensapgāde un kanalizācijas iekārtas, naftas produktu ražošana un pārsūknēšana, pārtikas un ķīmiskā rūpniecība, apkure un karstā ūdens sagatavošana, ugunsdzēsības iekārtas un gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanas iekārtas. Piedāvā sūkņus - centrbēdzes, zobratu, vakuuma, dozatorsūkņus, pašiesūcošos sūkņus gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanai un avārijas dienestiem, sūkņu sistēmu aprīkojumu - noslēgarmatūru, vadības skapjus, frekvenču pārveidotājus, ugunsdzēsības stacijas, kā arī visu veidu sūkņus ar individuālo pievadu (iekšdedzes dzinēji, hidrauliskie dzinēji). Mūsu firma sadarbojas ar vairāk nekā 20 dažādiem sūkņu ražotājiem Eiropā. Esam pārstāvji tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Vogel - Lowara, Desmi - Rotan, Pompetravaini, DVP, strādājam arī ar daudziem citiem ražotājiem Rietumeiropā.

Skaistuma smēde, SIA, Stiklinieka darbnīca

Vaidelotes 13, Rīga, LV-1055
Par uzņēmumu:

www.skaistumasmede.lv. Stiklinieku darbi, darbnīca stikla Rīgā. Rūdīts, rūdītais stikls. Stikla konstrukcijas. Vitrīnas izstrādājumi. Stikla piegriešana. Auto spoguļi. Spoguļu izgatavošana. Pārdaugava, Imanta, Zolitūde, Babīte, Mārupe, Iļģuciems, Bolderāja, Jūrmala.

Dabīgais akmens, SIA

Daugmale , Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Apraksts: SIA "DABĪGAIS AKMENS" piedāvā mūsdienīgas akmens virsmas: vannas istabām, virtuvēm, akmens kāpnes un pakāpienus, sienu un grīdas plāksnes, dekoratīvos akmens apdares elementus, ekskluzīvus akmens dizaina risinājumus. Spēsim realizēt pašus pārdrošākos dizainiskos risinājumus no akmens.

ANY Metal, SIA

Metāla tirdzniecība. Turpinām strādāt klātienē!
Krustpils 121, Rīga, LV-1057
Metāla materiālu piedāvājums: ✓ Nerūsējošā tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Alumīnija: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili, cauruļveida sijas, režģi, pakāpieni ✓ Vara: loksnes, caurules, apaļstieņi, plakanstieņi ✓ Misiņa: loksnes, caurules, stieņi

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

DezControl SIA, deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija

J.Vācieša 3-77, Rīga, LV-1021
Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Rīgas rajonā, ārpus Rīgas. Nodrošinām cilvēka veselībai drošas deratizācijas, dezinsekcijas metodes. Konfidencialitāte. ''DezControl'' sadarbojas ar uzņēmumiem, iestādēm, privātpersonām. Zemas cenas.

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana

Proffloor, SIA

Vienības gatve 32, Rīga LV-1004
Apraksts: Uzņēmums ar ilggadēju pieredzi un profesionāliem meistariem veiks koka grīdu, parketa ieklāšanu, kopšanu un atjaunošanu (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana). Pie mums var iegādāties augstas kvalitātes parketu, parketa dēļus, līmes, eļļas un lakas koka grīdām.

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Mūsu produkti:: ✓ KOMPENSATORI (lokanie savienojumi) - gumijas, metāla, auduma ✓ EĻĻAS un SMĒRVIELAS ražošanas iekārtām (eļļošanas materiāli) ✓ Mehāniskie gala BLĪVSLĒGI ( Sūkņu ASS blīvējums, blīvējumi) PUMP packing ✓ EJENDALS darba cimdi un JALAS darba apavi ✓ PECOFACET šķidruma filtri, gaisa filtri

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

Lāču alus, SIA, Bruve.lv

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga, LV-1026
Veikals brūvēšanas meistariem:

BRUVE.LV veikals brūvēšanas meistariem un hobija iesācējiem. Plaša sortimenta un augstas kvalitātes, alkoholisko dzērienu, gatavošanas aprīkojums un izejvielas.  

BRUVE.LV stāsts sākās 2020. gada janvārī ar vīziju par draudzīgu un personīgu apkalpošanu, ātru piegādi un cieņu vienam pret otru. Interneta tirdzniecības vietne savu darbību uzsāka 2020. gada 4. augustā, un šo dienu arī turpmāk atzīmēsim kā mūsu dzimšanas dienu!  

Mūsu komandu veido pieredzējuši brūvētāji, kas ik dienu seko līdzi pasaules tendencēm dzērienu brūvēšanā, mācās no pašu pieredzes, klientiem un nozares speciālistiem. Komanda nemitīgi cenšas papildināt un attīstīt savu sortimentu ar jaunām, interesantām izejvielām un aprīkojumu.

StrongPoint, SIA

Ulbrokas 30, Rīga LV-1021
Mūsu risinājumi::

Mazumtirdzniecība:

✓ Produktivitāte veikalā ✓ Maksājumu risinājumi ✓ Kases efektivitāte

E-tirdzniecības loģistika:

Produkti:

✓ Mazumtirdzniecības vadības sistēmas ✓ POS Sistēmas ✓ Svari ✓ Mobilie datori ✓ Svītrkodu skeneri ✓ Uzlīmju printeri ✓ Piegādes risinājumi

 

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

Ulle, SIA, Akmens apstrāde Rīga

Lejupes 4, Rīga, LV-1076
Projekti:: ✓ Akmens ēkas un to fasādes ✓ Akmens virtuves virsmas ✓ Akmens grīdas ✓ Akmens kāpnes ✓ Kamīna apdare no akmens ✓ Vides objekti no akmens Apraksts: Akmens apstrāde. Granīts. Granīta kāpnes. Dabīgā akmens fasādes. Akmens virsmas galdiem, virtuvēm. Darbojamies akmens apstrādes nozarē kopš 1998. gada.

PERUZA TEHNOLOĢIJAS, SIA, industriālie riteņi

Krustpils 4 k.3, Rīga LV-1073
Industriālie riteņi un ritenīši: Piedāvājam industriālos riteņus un ritenīšus dažāda izmēra un no dažādiem materiāliem. Palešu ratiņu rullīši pieejami ar vai bez lodīšu gultņiem. PERUZA TEHNOLOĢIJAS, industriālie ritentiņi un ritenīši: Kompānijai ir liela pieredze industriālo ritenīšu tirdzniecībā. Ritenīšus ir iespēja iegādāties uzreiz. Piedāvājumā ir gan vieglas, gan lielas kravnesības riteņi.

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
Piedāvājumā: ✓ Maisi ✓ Kastes ✓ Plēves ✓ Līmlentes ✓ Sastiprināšanas instrumenti ✓ Transportēšanai ✓ Pārtikai ✓ Birojam ✓ Pakošanas mašīnas ✓ Citi

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.