Vizītkartes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

I. Circenes Reklāmas dizains

Bērzpils 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Atslēgu piekariņu izgatavošana, uzlīmes uz auto, auto aplīmēšana, vizītkartes , zīmogu izgatavošana,

Gvardea, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ogrē, grāmatvedības ārpakalpojums

Upes prospekts 18a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Grafiskā dizaina pakalpojumi: ✓ Logo izveide ✓ Banneru izstrāde ✓ Vizītkartes, veidlapas, bukleti ✓ Plakāti ✓ Ielūgumi ✓ Uzņēmuma reprezentatīvās durvju plāksnes ✓ Etiķešu uzlīmes ( labels ) ✓ Kalendāri

B.A.Wood, koka produkti

Launkalne, Ezera 15, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Apraksts:

Izgatavojam dažāda veida interjera priekšmetus, suvenīrus, balvas, dekorācijas, prezentreklāmas priekšmetus, korporatīvās dāvanas un citus koka izstrādājumus.

Piedāvājam CNC frēzēšanu un lāzergravēšanu. Iespējams izgatavot arī koka produktus pēc jūsu vēlmēm.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

EILA, kancelejas preču veikals un dokumentu serviss

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Esam kas vairāk nekā kancelejas preču veikals. Pie mums var iegādāties arī preces rokdarbiem, dāvanām. Piedāvājam pilna servisa dokumentu apstrādes pakalpojumus.

Sveču namiņš

Tērvetes 67b, Jelgava LV-3008
Apraksts: Interjera dizains. Telpu dekorēšana, dekoru noma. Sveču tirdzniecība, sveču dizains, personalizētas sveces. Drukas dizaini: logo, vizītkartes, dāvanu kartes.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Datu serviss SIA, Dun & Bradstreet pārstāvniecība Latvijā

Elizabetes 31-4, 2.st., Rīga LV-1010
D&B pakalpojumi: ✓ D-U-N-S Registered: jūsu kompānijas uzticības zīmogs-vizītkarte pasaules lielākajā datubāzē, ko varat komunikācijā ar klientiem un partneriem izmantot e-pastos, dokumentos un www. ✓ D&B Credit: kredītreporti (amatpersonas, īpašnieki, finanšu dati u.c. informācija), ekonomikas reitingi un koeficienti, portfeļa kredītrisku analīzes rīki, notikumu monitorings. ✓ D&B Hoovers: potenciālo klientu un partneru atlases rīks pēc dažādiem kritērijiem (apgrozījums, darbinieku skaits, nozare u.c.) Baltijas, Skandināvijas, Eiropas, pasaules valstīs. ✓ D&B Onboard: "AML comliance, PEP" novērtēšanas sistēma gan par uzņēmumiem, gan par to īpašniekiem un to amatpersonām (ir vairāk nekā 1000 avoti no sankciju, politiski nozīmīgu personu un mediju negatīvo ziņu datubāzēm).

Barkavas arodi, lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība, Filiāle

Barkava, "Dzirnavas" , Barkavas pagasts, Madonas nov. LV-4834
Vizītkarte: Produkti, pakalpojumi: DEUTZ-FAHR traktori, traktortehnika. Jauni traktori. Jauns traktors. DEUTZ FAHR traktori, traktoru tirdzniecība. DEUTZ FAHR savācējpiekabes, pašizgāzejpiekabes, traktora piekabes. DEUTZ FAHR Agro Kid, (35 - 50 zs) DEUTZ FAHR 5C Sērija, (89 - 118 zs) DEUTZ FAHR 5. Sērija, (99 - 127 zs) DEUTZ FAHR 6. Sērija, (137 -

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

LGV Baltija, SIA

K.Barona 19, Rīga LV-1011
Vizītkartes . Zīmogi. Zīmogs. Zīmogu izgatavošana. Zīmogu izgatavošana cenas.

Dzeltipogrāfija, SIA

Emīlijas Benjamiņas 3, Rīga LV-1050
Poligrāfijas pakalpojumi

KWIK, SIA

Liepu 7, Ventspils LV-3601
Informācija no uzņēmumu reģistra

Skaistāk, SIA

Matīsa 51, Rīga LV-1009
Poligrāfijas pakalpojumi

Graphic + Design, SIA

"Sandes" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862