Ziedu kompozīcijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Magic Flowers, SIA, Ziedu bāze

Ziedu vairumtirdzniecība🌹🌻🌷🌼🌺
Stopiņu 32a, Rīga, LV-1035
Ziedu bāze:

"Magic flowers" ir ziedu vairumtirdzniecības bāze Purvciemā ar 13 gadu pieredzi floristikas un ziedu nozarē. Pie mums atradīsiet plašu ziedu izvēli, ērtu piebraukšanu un draudzīgas cenas. Piedāvājam gan ziedus nelielos daudzumos ikdienišķām vajadzībām, gan ziedu vairumtirdzniecību, ziedu kompozīcijas un floristikas pakalpojumus speciāliem pasākumiem - kāzām, jubilejām, bērēm un citiem pasākumiem. Brauc no rīta pēc skaistākajiem ziediem jebkurai dzīves situācijai!

Dārznieks, ZS Kliģeni

Ābolu 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Z/s "Kliģeni" siltumnīcas ir atvērtas visu gadu:

Vasarā plašā klāstā audzējam vasaras puķes – petūnijas, samtenes, leduspuķes, begonijas, lobēlijas, dažādas smilgas u.c., kā arī iekarināmos vasaras puķu podus – begonijas, pelargonijas, petūnijas, bakopas, dažādus zaļos augus un vēl daudz dažādas vasaras puķes.  Stādām puķu kompozīcijas, balkona kastes. Rudenī esam bagāti ar krizantēmu daudzveidību. Ziemā – puansetijas, ciklamenas un hiacintes. Pavasarī – prīmulas, hiacintes, tulpes, narcises, atraitnītes un citas pavasara podu puķes. Stādām dažādu veidu augu kompozīcijas grozos un podos.

Klusums apbedīšanas birojs

K.Barona 3, Rēzekne, LV-4601
baznīcu noformēšana, svētku telpu dekorēšana, sēru lentes, mākslīgie vainagi, grozi, štrausi, ziedi, ziedu , pušķi, ziedu kompozīcijas , florista konsultācijas, dizaina konsultācijas.

Eridas Ziedi, veikals

Striķu 12, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

"Eridas Ziedi" Saldū - Ziedi visiem Jūsu dzīves gadījumiem:

✓ kāzām - mašīnas dekori un līgavas pušķi; ✓ svētkiem - grieztie ziedi, pušķi un kompozīcijas; ✓ bērēm - vainagi, sēru pušķi un štrausi; ✓ telpaugi Jūsu mājai un sezonā stādi Jūsu dārzam.

Aiva X, SIA, Stādaudzētava Limbažos

Rīgas 40, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Piedāvājam plašā klāstā skaistus un kvalitatīvus stādus. Apzaļumošanu Vidzemē.

Dārznieki 1, ZS, Codes dārzniecība

Dārznieku ceļš 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par mums:

ZS "Dārznieki 1" piedāvā rozes, apstādījumu rozes, skarainās ģipsenes, savukārt agrā pavasarī piedāvājam hipeastru majestātiskos ziedus un spilgti oranžos klīviju ziedus. 

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

K.Valdemāra 24, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par mums:

Zelta Zieds – unikāli ziedu salikumi ikvienam gadījumam un dzīves notikumam. No ziedu pušķa līdz skaistai kāzu dienas floristikai. Mēs apsolām vienmēr pilnveidot pēdējo detaļu, apbrīnojamu un radošu pilnību katrā individuālā ziedu sakārtojumā, kas radīts tieši Jums.

Sniedzam vislabāko servisu visiem mūsu klientiem, palīdzot viņiem izvēlēties labākās kombinācijas, veidojot svaigākos ziedu pušķus, kas tiek piegādāti līdz viņu namdurvīm. 

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Kapseļu 15, Rīga LV-1046
Ziedu veikals Rīgā, ziedu vairumtirdzniecība, ziedu bāze, lēti ziedi, ziedu veikali, pavasara pušķi,, tirdzniecība, ziedu pārdošana, Ziedu salons, Florista pakalpojumi, konsultācijas ziedu izvēlē, Ziedu

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos:

Specializējamies dzīves vides izveidē un iekārtošanā laukos. Konsultējam lauku teritoriju labiekārtošanā un apzaļumošanā. Piedāvājam konsultācijas un tiešu līdzdalību procesā no idejas par dzīvi laukos līdz vides plānošanai, projektēšanai un sākšanai iekārtot. Palīdzam cilvēkiem (arī bez priekšzināšanām) izveidot secīgu plānu, kā veiksmīgi pārcelties no pilsētas uz laimīgu dzīvi laukos, un pēc tam šo plānu realizēt.

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

Dāvana Tev, SIA

Ganību dambis 22d, Rīga LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Piedāvājam ātru dāvanu, vannas ziedu pušķu, dekora piegādi visā Latvijā ar DPD kurjeru vai pakomātos, individuāla pieeja klientam, ✓ Apsveikuma kartiņās veicam ierakstus pēc klienta lūguma, ✓ Bezmaksas piegāde pakomātos no 40 EUR, ✓ Iespējama dāvanu izveide no visa mūsu klāsta, iespēja piegādāt dāvanu neatklājot, kas ir sūtītājs (pēc klienta velmēm).

Stādaudzētavas Zaļā oāze, individuālais darbs

Rencēni, Pumpura 1a, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Apraksts: Stādu audzētava ir ģimenes uzņēmums, kas 20 gadu laikā ar savu kvalitatīvo piedāvājumu, uzņēmību un laipno attieksmi iemantojis daudzu klientu uzticību, kuri katru gadu saviem dārza darbiem izvēlas tieši stādaudzētavas "Zaļā Oāze" stādus un pakalpojumus. Stādi, kas audzēti un aprūpēti ar gudrību un mīlestību, ļoti labi adaptējas jaunajās mājās un izdaiļo apkārtējo vidi. Iepazīsties ar piedāvājumu un izvēlies, ko sirds kāro!

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Ziedu veikals, Ligita Vintere

Pasta 1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Rotaslietas, dāvaniņas no polimērmāla.

Verandi, SIA

Apuzes 39, Rīga, LV-1046
, puķu kurjers, ziedu kurjers, ziedu pušķi, puķu pušķi, svētku pušķi, ziedu dekorācijas, ziedu kompozīcijas , , telpaugu tirdzniecība, telpaugu piegāde, mākslīgie ziedi, mākslīgās puķes, mākslīgo ziedu kompozīcijas

Flamingo D, SIA, Veikals-bāze

Aveņu 30, Daugavpils, LV-5422
Ziedu tirdzniecība floristika, Ziedu salons, tirdzniecība. Ziedu pušķi, grieztie ziedi., Ziedu kompozīcijas , Kāzu, svētku, līgavu, līgavas pušķi, līgavas un līgavaiņa rotas, dekori, auto dekori

Flamingo D, SIA, Veikals

Ģimnāzijas 34/36, Daugavpils, LV-5401
Ziedu kompozīcijas , Kāzu, svētku, līgavu, līgavas pušķi, līgavas un līgavaiņa rotas, dekori, auto dekori, Telpu, pasākumu, prezentāciju, noformēšana ar ziediem, kompozīcijas , telpaugi. Mākslīgie ziedi.

Flamingo D, SIA, Veikals

18.novembra 188a, Daugavpils, LV-5417
Sīkvairumtirdzniecība. Ziedu tirdzniecība floristika, Ziedu salons, tirdzniecība. Ziedu pušķi, grieztie ziedi. Ziedu kompozīcijas, Kāzu, svētku, līgavu, līgavas pušķi, līgavas un līgavaiņa rotas, dekori, auto dekori. Valentīndiena, Lieldienas, Ziemassvētki, Jaunais gads. Telpu, pasākumu, prezentāciju, noformēšana ar ziediem,