Zobārstniecība

Drukāt
Banner 1050x80

Dentsupply, SIA

Tomsona 30-123, Rīga, LV-1013
Medicīnas tehnika, instrumenti un materiāli: zobārstniecībai

NMS, SIA

Grebenščikova 1-348, Rīga, LV-1003

Dental septiņi, SIA

Dzeņu 7 k.1-97, Rīga LV-1021
Zobārstniecība un mutes higiēna

Honestum Services, SIA

Bruņinieku 63-1, Rīga, LV-1011
Zobārsts, zobārstniecība, stomatologs, stomatoloģija, zobu higiēnists, zobu protezēšana, zobu balināšana, zobu balināšana ar FLASH, endodontija. Silva Staķe, Anita Preisa

Anli, SIA

Bruņinieku 25-1.st., Rīga LV-1001
Mutes saslimšanas diagnostika, zobu un periodonta slimību ārstēšana, ķirurģija, implantācija. Zobārstniecība, zobu protezēšana, profesionāla mutes higiēna. Sliktas elpas, (halitozes) diagnostika un ārstēšana. Bērnu zobārstniecība, zobu balināšana, ķirurģija.

Andžejs un partneri, SIA

Puķu 9-1, Rīga LV-1048
Zobārstniecības tehnika, Zobārstniecības instrumenti, Medicīnas tehnikas un instrumentu tirdzniecība un serviss. Zobārstniecības iekārtas. Zobārstniecības tehnika un instrumenti. Zobārstniecības iekārtu uzstādīšana, apkope, remonts, konsultācijas. Zobārstniecības iekārtu tirdzniecība. Stomatoloģijas iekārtu tirdzniecība.
Jaunas zobārstniecības metodes un materiāli paplašina zobārstniecības pakalpojumu klāstu un padara ātras, kvalitatīvas un nesāpīgas tādas stomatoloģiskās procedūras kā zobu ārstēšana, ķirurģija, zobakmens noņemšana. Arī protezēšanā, sakodiena regulēšanā un zobu transplantēšanā tiek pielietoti jauni materiāli un progresīvas metodes.