Ēku projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Herbtaste, SIA

"Lejas Buliņi" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
Projektēšana Madonā, projektētājs, arhitekti, arhitekts Madonā, sertificēts arhitekts, arhitektu birojs

AB Arho, SIA

Ganību dambis 30a, Rīga LV-1005
Arhitektūra, projektēšana , projektu vadība, jaunbūves, ēku rekonstrukcijas, renovāciju projektu izstrāde, sertificēts arhitekts, ainavu arhitektūra, tipveida projekti, rekonstrukcija, būvju tehniskā apsekošana, ēku

Komunālprojekts Jelgava, SIA

Zemgales prospekts 3, Jelgava LV-3001
Arhitektūra, projektēšana , pilsētprojekti., Jelgavā, būvprojektēšana, būvkonstrukcijas, ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, vēdināšana, siltumapgāde, projektēšana

B & L projekti, SIA

Raiņa 34-2.st., Madona, Madonas nov. LV-4801
Projektēšana , projekti, B&L Projekti, projektēšana Madonā, arhitektūra, tāmēšana, būvkonstrukcijas

Arhistone, SIA

A.Deglava 66, Rīga LV-1035
Arhitektūra, projektēšana , dizains, dizaina izstrāde, dizainera pakalpojumi, pakalpojumi arhitektūrā, , 3D projektēšana , 3D vizualizācija, 3D modelēšana, tehniskie projekti, tehnisko projektu izstrāde.

Baltichomes

Jaunrozes 9 k.1, Rīga LV-1035
projekti, kanalizācijas projekti, būvatļaujas, koka karkasa māju būvniecība, mūra māju būvniecība, ēku

Solution Expert, SIA

Ķeguma 50-29, Rīga LV-1039
Energoefektivitāte, pagaidu energosertifikāts, energoaudits, energo audits, energosertifikāts, termogrāfija, zuduma mērījumi, visi projektēšanas darbi, vienkāršotās renovācijas projekts, tehniskā renovācijas projekts, pagaidu energosertifikācija, energosertifikācija, elektrības sprieguma mērījumi, izolācijas, pretestības

Talsu arhitektu birojs, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 17-2.st., Talsi, Talsu nov. LV-3201
Arhitektūra, projektēšana visā Latvijā.

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Arhitektūra, projektēšana , projektu vadība, jaunbūves, ēku rekonstrukcijas, renovāciju projektu izstrāde, projektēšana , arhitektu saraksts, sertificēti arhitekti, privātmāju projektēšana , saimniecības ēkas

Swedish Technology, SIA

Roberta Hirša 1, Rīga LV-1045
Par uzņēmumu: Saliekamā dzelzsbetona un metāla konstrukciju projektēšana. Sešu gadu laikā uzņēmums izstrādājis vairāk nekā 150 ēku projektus Skandināvijā, universitāšu, skolu, viesnīcu, peldbaseinus, kā arī ražošanas, biroju un dzīvojamo ēku būvniecībai. Ēku kopējās stabilitātes aprēķini. Drošus, efektīvu un ērtu montējamu konstruktīvo risinājumus projektēšana.

Daudzdzīvokļu ēku, komerciālo un rūpniecisko ēku projektēšana, nodrošinot:

✓ drošību visos ēkas dzīves posmos; ✓ visgrūtāko ideju realizāciju; ✓ labākos konstrukciju risinājumus vieglai un ātrai elementu montāžai; ✓ rentablu materiālu patēriņu; ✓ darba un informācijas apmaiņu BIM vidē.

Rietuma Ilze, arhitekte

Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Arhitekte piedāvā savus pakalpojumus ēku arhitektūras projektēšanā - individuālās dzīvojamās mājas, mazstāvu daudzdzīvokļu ēkas, sabiedriskās ēkas, ražošanas ēkas, angārus. Esošu ēku projektu legalizācijā, vienkāršotas pārbūves izstrādē, autoruzraudzības veikšanā, ēkas nodošana ekspluatācijā, ģenerālplānu izstrādē, darba zīmējumu izstrādē, 3D vizualizāciju izstrādē, telpu iekārtošanā, mēbeļu skiču izstrādē.

3D AD, SIA

Zvejnieku 14a-2, Rīga LV-1048
Pieredze:: ✓ Vēsturiskas ēkas (atjaunošana un pārbūve); ✓ Daudzstāvu dzīvojamās ēkas; ✓ Medicīnas ēkas.

Augam un attīstāmies arī sabiedriskajā un industriālajā sektorā. Labprāt palīdzēsim jums jebkurā no šīm kategorijām. Papildus tam, apkopojot katra speciālista iepriekšējās pieredzes, nav nekā tāda, ko mēs nebūtu projektējuši, tāpēc, ja jums ir vēlme kaut ko būvēt, mēs par to vēlamies dzirdēt!

AZGrad, SIA

"Ziedoņkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Apraksts:

Uzņēmums veic ēku energoauditu un energosertifikāciju, ēku energopatēriņa simulāciju, kā arī termisko tiltu aprēķinu, mitruma režīma konstrukciju aprēķinu un termogrāfiju.

OpenSpace architects, SIA

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Pieredze:

OPENSPACE ARCHITECTS dibinātājs KASPARS BRAMANIS darbojas kā arhitekts jau vairāk nekā 15 gadus. Jau studiju laikā saņēmis prestižo Boles stipendiju un savu pieredzi papildinājis Spānijā, Valensijas Politehniskajā Universitātē Arhitektūras fakultātē. Darbošanās gaitā uzvarējis vairākos konkursos un saņēmis atzinības apliecinājumus no arhitektūras autoritātēm Latvijā.

RITMUS, SIA

Murjāņu 1a, Rīga, LV-1024
Apraksts: Arhitektu birojs ar vairāk kā 15 gadu pieredzi sniedz arhitektūras un projektēšanas pakalpojumus, konsultācijas. Daudzdzīvokļu, administratīvo, tirdzniecības ēku un privātmāju jauna būvniecība un pārbūve.

ZL.LV iesaka

Darbnīca A Projekti, SIA

Upes 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par uzņēmumu: "Darbnīca A Projekti", SIA nodrošina projektēšanu, restaurāciju, teritoriālplānošanu, ainavu arhitektūru un grafisko dizainu, maketēšanu. Interjera un galda spēļu dizains. Kuldīga, Kurzeme un visa Latvija.

Arhitektu birojs MG arhitekti, SIA

Lapu 19, Rīga, LV-1002
Apraksts: Birojs piedāvā arhitektūras, projektēšanas, kā arī interjera un dizaina risinājums, izstrādā projektus jaunbūves, ēku vai telpu grupu pārbūvēm, ēku vai telpu grupu atjaunošanām, gan vides objektiem.

 

Balta istaba, SIA

K.Barona 45/47-10, Rīga LV-1011
Apraksts: SIA “Balta istaba” piedāvā augstas kvalitātes visa veida ēku (ieskaitot 3. grupas ēku) projektēšanas pakalpojumus. Būvprojektu izstrāde, saskaņošana, autoruzraudzība un būvprojektu ekspertīze.
ZL.LV iesaka

Vizualizāciju darbnīca, SIA

Brīvības bulvāris 28-16, Jelgava LV-3004
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Vizualizāciju darbnīca" sniedz pakalpojumus arhitektūras, ainavu arhitektūras, kā arī interjera vizualizācijas izgatavošanā.

RVR SOLUTIONS, SIA

"Katlu māja" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā grafika ✓ Dizains ✓ 3D skenēšana ✓ Reversā inženierija Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums SIA "RVR Solutions" tika izveidots 2020. gadā, kad mēs sapratām, ka tirgū ir liels pieprasījums pēc tehniskās grafikas un dizaina pakalpojumiem, bet piedāvājums bija ļoti ierobežots. Mēs nolēmām izveidot uzņēmumu, kas spēj nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus šajā jomā. Uzņēmuma izveide un tā šobrīd veiksmīgā darbība tika panākta ar lielu pieredzes gūšanu no dažādiem projektiem, smagu darbu un izpratnes veicināšanu par mūsu klientu vajadzībām. Šobrīd mēs piedāvājam daudz un dažādus pakalpojumus saistībā ar tehnisko grafiku, dizainu, 3D skenēšanu un reverso inženieriju.