Ģeodēzija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

I-Santex, SIA

Dzirnavu 28, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Santehnika, Ēku siltumapgādes sistēmu montāža, Ēku ventilācijas sistēmu montāža, Ēku ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāža, Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve, Inženiertīklu, ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes izbūve, Bioloģisko attīrīšanas iekārtu uzstādīšana, Ūdens sūkņu uzstādīšana un apkalpošana,

Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija Gruntseksperts

Margrietas 7, Rīga, LV-1046
Ģeodēzija . Ģeoloģija. Atradņu izpēte. Laboratoriju testi, testēšana.

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Projektēšana, arhitektūra, inžnierrisinājumi, inženiertīklu projektēšana, būvuzraudzība, būvprojektu ekspertīze, energoaudits, termogrāfija, ēku siltināšana, saules kolektori, saules baterijas, ES fondi, ES projekti, energopase.

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Mērniecības ģeodēziskie instrumenti, ģeodēzija , kartogrāfija, topogrāfija, astronomijas specializētais

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Ruletes, Štoki, Prizmas, Statīvi, Programmatūra,  Remonts, Pārbaude, Tirdzniecība, Mērniecība, Ģeodēzija

Vides un Ģeo projekti, SIA

Skulte, Skultes 15-18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2108
Ģeoloģiskā izpēte. Ģeotehniskā izpēte, smilts-grants atradņu izpēte un dokumentācija, gruntsūdens monitoringa sistēmu izveide. Monitorings degvielas uzpildes stacijās, atkritumu poligonos.

Intergeo Baltic, SIA

Braslas 19, Rīga LV-1084
Apraksts:

Ģeoloģiskās, ģeotehniskās un hidroģeoloģiskās izpētes. Vides izpēte un konsultācijas – grunts, gruntsūdens piesārņojuma izpēte. Topogrāfija un ģeodēzija. Urbšanas darbi, Statiskā un Dinamiskā zondēšana, CPT, DPSH, poru spiediena mērīšana, Grunts laboratorijas pētījumi, Skatrakumu veikšana, Statiskās plātnes pārbaude. Karjeru izpētes un dokumentācijas sagatavošana. Piesārņojuma attīrīšana (sanācija) un rekultivācija. Hidrotehniskā un melioratīvā būvniecība.  

Meliorprojekts, VSIA

Struktoru 14, Rīga, LV-1039
Apraksts: Uzņēmums veic meliorācijas sistēmu projektēšanu, upju hidrotehnisko būvju projektēšanu, ģeodēziskos darbus, zemes ierīcības, zemes kadastrālās uzmērīšanas un topogrāfiskos darbus.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

BK Grupa, SIA, Mežizstrāde

"Pēterupe BK" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2162
Mežu un cirsmu pirkšana: "BK GRUPA" nodarbojas ar cirsmu un meža zemju pirkšana īpašumā visā Latvijā! Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana. Dastošana. Stigošana. Taksācija. Mērīšana. Uzņēmuma apraksts:

"BK GRUPA" veic mežizstrādi, cirsmu izstrādi. Sniedz hārvestera, forvardera pakalpojumus. Ekskavatora pakalpojumus. Pērk mežus, cirsmas. lepērk, pērk mežu, mežu cirsmas, un meža īpašumus visā Latvijā! Pašizgāzēja pakalpojumi, būvtehnikas pakalpojumi, būvgružu izvešana, melnzeme, grants, smilts piegāde, tirdzniecība. Strādājam Vidzemē, Latgalē, Zemgalē, Kurzemē www.mezizstradebkgrupa.lv.

Pērkam - Cērtamu un daļēji izcirstu mežu, mežus, mežu īpašumus, cirsmas.

Pārdod - sijāta melnzeme, smiltis.

 

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Apmācības, kursi ✓ Pārtikas higiēna un paškontrole ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Instrukcijas darba aizsardzībā ✓ Darba vides risku novērtējums Par uzņēmumu:

SIA “Darba Drošības Centrs” ir atzīta kompetentā institūcija, kas no 2003. gada ir izpelnījusies uzticama un profesionāla uzņēmuma statusu.

Mūsu panākumi balstīti uz augsti kvalificētiem, profesionāliem speciālistiem, ar lielu pieredzi darba aizsardzībā. Gadiem uzkrātā pieredze un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem nodrošināt pakalpojumus operatīvi, īsos termiņos un sniegt atbalstu sarežģītajās situācijās.

Mācību centrs “Darba Drošības Centrs” – licencētas un akreditētas pieaugušo profesionālās pilnveides un pieaugušo neformālās izglītības programmas. Semināri un kursi kvalifikācijas pilnveidei. Tālmācības (e-apmācības) skola Mans OSH.

No 2015. gada kā Somijas mācību un konsultāciju uzņēmuma “Oy Bonum-SafetyAb” partneris īstenojam apmācību darba aizsardzībā un ugunsdrošībā darbam Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā. Apmācības veicam ne tikai mūsu mācību telpās, bet arī izbraucot uz valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, būvobjektiem visā Latvijas teritorijā.

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

Tehnisko Risinājumu Centrs, SIA, ugunsdrošības, ugunsdzēsības inventārs

Palejas 2b, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Mūsu pakalpojumi::

Objekta ugunsdrošības stāvokļa novērtējums:

✓ Objekta rīcībā esošās tehniskās projekta dokumentācijas izvērtēšana; ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu darbības pārbaude to atbilstība normatīvajiem aktiem, ugunsdzēsības aprīkojuma atbilstības novērtējums; ✓ Objekta teritorijas novērtējumus; ✓ Objekta telpu novērtējums; ✓ Objekta ugunsdrošības dokumentācijas novērtējums.

OBJEKTU APSEKOŠANA:

✓ Novērtēt nepieciešamo ugunsdzēsības inventāru; ✓ Sagatavot rekomendācijas; ✓ Novērtēt ugunsaizsardzības sistēmas; ✓ Nepieciešamā ugunsdzēsības inventāra daudzuma aprēķināšana un to atrašanās vietu noteikšana. ✓ Iesniegt aprēķinu par nepieciešamajiem resursiem uzlabojumu veikšanai; ✓ Konsultācijas par ugunsdrošības normatīvajiem aktiem un standartiem. ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektu caurskatīšana un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Objektu ugunsdrošības audits un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sagatavoto pārbaudes aktu izskatīšana un rekomendāciju sagatavošana.

Lom.LV Uzņēmums, SIA

Spilves 6a, Rīga LV-1055
Apraksts:

Metāllūžņu iepirkšana. Krāsaino, melno metāllūžņu uzpirkšana. LOM.LV, tālr. 80003800. CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana. Konteineru uzstādīšana un metāllūžņu izvešana no klienta teritorijas. Demontāžas pakalpojumi: kuģu demontēšana (sagriešana), metāllūžņu savākšana un izvešana, transporta pakalpojumi, konteineru dienests, iekārtu demontāžas darbi, katlu māju demontāža, izjaukšana, siltumiekārtu demontāža, izjaukšana, ventilācijas iekārtu izjaukšana, cauruļvadu demontāžā, darbi augstumos, tilpumu griešana un demontāža, buku krānu demontāža, torņu krānu demontāža, ostas krānu demontāža, tiltu krānu demontāža.

Latvijas Rūpnieku tehniskās drošības ekspertu apvienība - TUV Rheinland grupa, SIA

Katlakalna 9a, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi:: ✓ Bīstamo iekārtu pārbaudes ✓ Uzņēmumu energoefektivitātes sistēmas audits un sertifikācija atbilstoši ISO 50001 standarta prasībām ✓ Vadības sistēmu sertifikācija atbilstoši ISO 9001, ISO 14001 un ISO 45001 standartu prasībām ✓ Pārtikas drošības pārvaldība (ISO 22000, FSSC 22000, BRCGS Pārtika) ✓ Siltumnīcefekta gāzu (SEG) emisiju pārskatu verifikācija ✓ Koksnes iepakojamā materiāla termiskās apstrādes procesa sertifikācija atbilstoši SFP Nr.15 "Starptautiskajā tirdzniecībā izmantotā koksnes iepakojamā materiāla reglamentācija" prasībām ✓ Testēšanas laboratorija – metināšanas kvalitātes novērtēšana (katlu, spiedieniekārtu, cauruļvadu, bīstamo vielu uzglabāšanas rezervuāru, gāzes iekārtu, celtņu, metālizstrādājumu, metālkonstrukciju un metināto savienojumu nesagraujošā testēšana NDT un metālu sagraujošā testēšana DT) ✓ Elektrodrošības mērījumi

GRIF, SIA, Individuālo aizsardzības līdzekļu veikals – birojs

Latgales 361, Rīga LV-1063
Preces:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Aizsargapģērbs ✓ Acu un sejas aizsarglīdzekļi ✓ Elpošanas aizsarglīdzekļi ✓ Dzirdes aizsarglīdzekļi ✓ Galvas aizsarglīdzekļi ✓ Norobežojumi un signāllampas ✓ Aksesuāri ✓ Pirmās palīdzības preces

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

Būvgružu pārstrāde, SIA

Granīta 14, Rīga, LV-1057
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Konteineru noma ✓ Būvgružu izvešana ✓ Ēku demontāža ✓ Pārdod šķembas ✓ Pārdod malku ✓ Tehnikas noma Tehnikas noma: ✓ Ķēžu ekskavators ar kausu ✓ Frontālais iekrāvējs ✓ Konteineru vedējs Par mums: Būvniecības atkritumu izvešanu un utilizēšanu ar speciālo tehniku. Var iegādāties šķembas (betona, asfaltbetona u.c. ) no pārstrādātiem būvniecības atkritumiem, malku.

BAO, AS, Bīstamo atkritumu apsaimniekošana

Celtnieku 3a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓