Ģimenes ārsta prakse, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Skrules A. ģimenes ārsta prakse

Vienības 52, Kārsava, Ludzas nov. LV-5717
Medicīniskā palīdzība ambulatorā, ārsts, ārste, ģimenes ārsts, ģimenes ārsta prakse , dakteris, daktere

Dzintras Gailītes ģimenes ārsta prakse

Bērzaines 16/18, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Dzintras Gailītes ģimenes ārsta prakse Cēsīs sniedz visus ģimenes ārsta pakalpojumus, profilaktiskās pārbaudes un medikamentu izrakstīšanu.

Urbanoviča Edīte - audiologopēda prakse

Stirnu 8-351, Rīga LV-1082
Apraksts:

Edīte Urbanoviča, audiologopēds, logopēdija, privātprakse, audiologopēds Rīgā, sertificēts audiologopēds, audiologopēda konsultācijas un nodarbības, diagnostika, terapija, rehabilitācija, audiologopēds berniem, audiologopēds pieaugušajiem,  runas un valodas traucējumi, skaņu izrunas traucējumi, dzirdes traucējumi, miofunkcionālā terapija, lasīšanas un rakstīšanas traucējumi, stostīšanās, valodas attīstība, afāzijas, rīšanas traucējumi.

Mātes un bērna veselības aprūpes centrs, SIA

A.Čaka 91-3, Rīga LV-1011
Mūsu darbinieki::

Pediatre dr. Guna Deksne Bērnu aprūpes māsa Līga Kalniete Acu ārste dr. Marija Krūmiņa Masiere Meldra Lūse Gūžu ultrasonogrāfijas speciāliste Dr.Arta Bārzdiņa

Par mūsu centru:

Mūsu mazā medicīnas centra mērķis ir vesels bērns. Darbojamies jau vairāk kā 18 gadus. Mēs aprūpējam bērnus no dzimšanas brīža līdz 18 gadu vecumam, reizēm ilgāk. Pievēršam lielu uzmanību bērna profilaksei, izglītošanai lai nākotnē novērstu dažādas saslimšanas vai traumas, no kurām varētu izvairīties. Neliedzam arī savu padomu no personīgās pieredzes, kad audzinājām savus bērnus, mazbērnus. Mēģinām pieiet katram bērnam individuāli, jo katrs mazais cilvēciņš ir personība. Izvēlamies katram bērnam atbilstošu ārstēšanu, izmeklēšanu, profilaksi, vakcinācija kalendāru. Esam iepazinuši katra bērniņa niķus un stiķus, veselības stiprās un vājās puses. Mūsu dakterīte Guna Deksne ir sertificēta pediatre. Regulāri apmeklē dažādas pediatru konferences, tai skaitā Starptautisko bērnu infektoloģijas konferenci (ESPID) ārvalstīs. Gadu laikā uzkrātā pieredze lieti noder izvēloties katram bērnam individuālu profilaksi un ārstēšanu.

Dialīzes centrs, SIA, Dienas stacionārs

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Apraksts:

Rīgā un Jelgavā ir iekārtoti ambulatori, nefroloģiska profila dienas stacionāri, kas sniedz plānveida nieru aizstājējterapiju hroniskiem nieru slimniekiem, izmantojot hemodialīzi un hemodiafiltrāciju. Sertificēti ārsti – nefrologi sniedz arī konsultācijas un ārstniecisko palīdzību nieru slimību vai aizdomām par tām gadījumos gan pieaugušajiem, gan arī bērniem.

Ginekologs Ventspilī, Purēns Alvils

Lielais prospekts 54, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Alvila Purēna ārsta prakse dzemdniecībā un ginekoloģijā Ventspilī. Ginekologs akušieris. Ārsts, Bezmaksas grūtnieču aprūpe. Valsts apmaksāts skrīnings onkocitoloģijā.

Ābele Daina - audiologopēda prakse

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Rehabilitācijas pakalpojumi ambulatori un pie pacienta mājās. Oro-miofunkcionālā terapija. Darbības laiks pēc pieraksta. Audiologopēds ir ārstniecības persona, kas veic pacientu komunikācijas spēju, runas/valodas, fonācijas un rīšanas traucējumu novērtēšanu, diagnostiku, korekciju, terapiju un rehabilitāciju personām jebkurā vecumā, kurām ir dažādu etioloģiju izraisīti runas, valodas (mutvārdu un rakstu valodas), balss, dzirdes un rīšanas traucējumi. Teipošana pie runas un valodas traucējumiem. Ārstniecības iestādes kods: 8402-00074

Sertificēts podologs Velta Vasiļevska - privātprakse

Brīvības 180a, Rīga LV-1012
Apraksts:

"Vasiļevska Velta - podologa prakse", ārstniecības iestādes kods: 010001991, piedāvā ārstniecisko pedikīru Rīgas centrā, ko veic podologs, tas ietver pēdu ādas un nagu apstrādi, tostarp ieaugušu, sabiezētu vai sēnīšu skartu nagu apstrādi, kā arī kārpu, varžacu, plaisu un citu dermatoloģisku problēmu risināšanu. Veicam arī profilaktisku pēdu aprūpi, tāpēc aicinām visus, kuriem rūp sakoptas pēdas un drošība no infekciju riska viedokļa! Ļoti nozīmīga podoloģiskā aprūpe ir cukura diabēta pacientiem, ņemot vērā paaugstināto čūlu un infekcijas attīstības risku!

Palīdzam ar tādām problēmām kā nagu plātnes sabiezējumi, nagu sēnīte, plaisas pēdas priekšējā daļā un papēžos, un citos gadījumos.

Pieņem arī adresē: Raiskuma 1, Rīga LV-1006

N.Kovriga ārsta prakse bērnu ķirurģijā, SIA

Bruņinieku 5 k.22-105, Rīga LV-1001
Apraksts:

Sertificēts bērnu ķirurgs Natālija Kovriga, kura ārsta pediatra grādu ieguvusi 1985.gadā. 1986.gadā pabeigusi internatūru Rīgas medicīnas institūtā (šobrīd Latvijas Medicīnas akadēmija) bērnu ķirurģijā profesora J. Gaujiena vadībā.  Pēc tam ilgus gadus strādāja Rīgas pilsētas 5.Bērnu poliklīnikas centrālajā bērnu traumatoloģijas nodaļā.

2000.gada noslēgts līgums ar Rīgas novada slimokasi un piešķirta atļauja izveidot ārsta praksi, pēc tam līgums ar Veselības obligātas apdrošināšanas valsts aģentūru (šobrīd Nacionālais veselības dienests) un nodibināta ārsta prakse bērnu ķirurģijā.

No 2008.gadā N. Kovrigas ārsta prakse bērnu ķirurģijā saņēma atļauju sekundāro ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanai par valsts apmaksu.

Bariatriskais ķirurgs M.Mukāns, SIA

Latgales 241, Rīga LV-1019
AIWA CLINIC SNIEDZ ŠĀDUS PAKALPOJUMUS::

Konsultē pirms operācijām AIWA Clinic un VCA poliklīnikās.

Īpaši specializējies laparoskopiskajā ķirurģijā. Veicis vairā kā 250 bariatriskās operācijas.

✓ bariatriskās – kuņģa samazināšanas operācijas svara samazināšanai, ✓ trūces (cirkšņa, pēc operācijas, nabas, diafragmālās), ✓ vēdera priekšējo muskuļu diastāzes minimāli iznvazīva korekcija, ✓ gastroezofagiāla atviļņa (skābes atraugas) korekcija ar kuņģa fundoplikāciju, ✓ žultspūšļa laparoskopiska izņemšana žultsakmeņu vai polipu gadījumā, ✓ laparoskopiska diagnostika, ✓ dažādu veidu mīksto audu operācijas.

Izskaidro un sagatavo bariatriskajai ķirurģijai, piesaistot uztura speciālistu, klīnisko psihologu vai citus speciālistus pēc nepieciešamības.

Ozoliņas Lailas ģimenes ārsta prakse

Ausekļa prospekts 7a-2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

Ozoliņas Lailas ģimenes ārsta prakse. Pediatrs, ārstēšana, konsultācijas, potēšana. Pieejami pakalpojumi cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un ar funkcionāliem traucējumiem.

Nodieva Anda, Ārsta prakse pneimonoloģijā

Dārza 13, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Ārsta prakse pneimonoloģijā - plaušu slimību un miega apnojas diagnostika un ārstēšana:

Nodieva Anda ir pieredzējusi pneimonoloģe,ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā specialitātē. Andas Nodievas ārsta prakse specializējas plaušu slimību un miega apnojas diagnostikā un ārstēšanā.  Prakse atrodas Smiltenē. Piedāvājot pacientiem augstas kvalitātes medicīnas aprūpi un rūpīgu pieeju, Nodieva Anda cenšas nodrošināt optimālus veselības risinājumus saviem pacientiem. Andas privātprakses speciālais fokuss uz plaušu veselību un miega apnojas problēmu diagnosticēšanu ļauj pacientiem saņemt precīzu un efektīvu ārstēšanu. Ar mīlestību pret medicīnu un pacientu veselību, Nodieva Anda ir gatava piedāvāt kvalitatīvas ārstēšanas iespējas, lai uzlabotu pacientu dzīves kvalitāti un veselību.

Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 9416-00032

Marutas Priedītes ģimenes ārsta prakse

"Jaunā kalte" 6-7, Mežotnes pagasts, Bauskas nov. LV-3918
Apraksts:

Ģimenes ārstes - internistes Marutas Priedītes pieņemšanas laiki prakses vietās: Mežotnē, Doktorāta 6 - otrdienās 8.00 - 14.00, Bauskas n., Bauska, Dārza 7 k.1-112, pirmdienās 13.00 - 17.00, ceturtdienās 8.00 - 12.00 un piektdienās 8.00 - 10.00.

Inas Zemtures ģimenes ārsta-pediatra prakse

Lielais prospekts 49, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Inas Zemtures ģimenes ārsta-pediatra prakse Ventspilī nodrošina šādus veselības aprūpes pakalpojumus: ģimenes ārsta konsultācijas pieaugušajiem un bērniem, jaundzimušo aprūpe, bērnu un pieaugušo profilaktiskā apskate, bērnu un pieaugušo vakcinācija, nosūta pie speciālistiem, noformē darba nespējas lapas, pirmā palīdzība un neatliekamās palīdzības nodrošināšana. Ģimenes ārsts, pediatrs Ventspilī.

Biocon, SIA, Laboratorija

Grebenščikova 1-334, Rīga LV-1003
Apraksts: Pieteikšanās COVID-19 testam pa tālr. 20006062; rezultāti 24h laikā. Laboratorija, kura ievieš Latvijā jaunus medicīniskos laboratorijas izmeklējumus. Pakalpojumi pacientiem un medicīnas iestādēm. Imunologa konsultācijas.

Vasiļjeva Roberta ģimenes ārsta prakse

18.novembra 17-3, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts:

Ģimenes ārsta prakse Ludzā. Veselības pārbaudes, konsultācijas, vakcinācija, izziņas. 

Jautrītes Liepiņas ārsta prakse otorinolaringoloģijā, SIA

Brīvības 68, Rīga, LV-1011
Pakalpojumu saraksts:: ✓ radiofrekvences elektrokoagulācija deguna gliemežnīcām un mandelēm; ✓ ultrasonoskopija deguna blakus dobumiem; ✓ rinomanometrija (deguna elpošanas funkcijas izvērtēšanai); ✓ timpanometrija; ✓ audiometrija; ✓ deguna endoskopija; ✓ balsenes endoskopija; ✓ auss mikroskopiska izmeklēšana un/vai endoskopija, videoendoskopija; ✓ deguna blakus dobumu skalošana (vakuuma atsūkšana); ✓ deguna asiņošanas apturēšana; ✓ Haimora dobuma punkcija; ✓ deguna dobumu, rīkles dobuma, balss saišu endoskopiska izmeklēšana; ✓ mandeļu lakūnu skalošana; ✓ medikamentu ievadīšana balsenē; ✓ sēra korķu izņemšana un/vai skalošana; ✓ paracentēze; ✓ furunkuļa, abscesa atvēršana; ✓ svešķermeņu izņemšana; ✓ anestēzija; ✓ injekcijas ādā, zemādā, muskulī; ✓ injekcijas vēnā; ✓ video; ✓ video endoskopija balsenei un aizdegunei; ✓ fibrorinofaringolaringoskopija; ✓ elektrokoagulācija.

Jočas Inetas ģimenes ārsta, pediatra prakse

Rītausmas, "Lauktehnika 22" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Jočas Inetas ģimenes ārsta, pediatra prakse

Ilgas Kreicumas ģimenes ārsta prakse

Dzelzava, Kļavu 1, Dzelzavas pagasts, Madonas nov. LV-4873
Ģimenes ārsts Ilga Kreicuma Dzelzavā, Cesvainē., Ģimenes ārsta prakse , Ārsta prakse Dzelzavā, Cesvainē, Ārsts, Medicīniskā palīdzība zīdaiņiem, bērniem

Ņinas Gailītes ģimenes ārsta prakse, SIA

Brīvības 2a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskās apskates; ✓ Ārsta konsultācijas; ✓ Vakcinācija; ✓ Medicīniskās izziņas;  ✓ Sanitārā grāmatiņa; ✓ Nosūtījumi; ✓ Autovadītāju izziņas. Darba laiki::

Prakses darba laiks: P., T., Pktd.: 8.00-16:00 O.: 11.00-19.00 C.: 10.00-18.00 Ārsta pieņemšanas darba laiks P., T., Pktd.: 8.00-13.00 O.: 13.00-19.00 C.: 13.00-18.00