Ķirurgs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lauvas zobs, SIA

Meža 3, Rīga LV-1048
protezēšana, zobu implants, implantēšana, zoba implants, mutes dobuma ķirurģija, mutes dobuma higiēna, zobu ķirurgs , , zobu ķirurgi, labs zobu ķirurgs , labs zobu ķirurgs Rīgā, zoba raušana, zobu raušana, gudrības zobu

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Lielvārdes 141, Rīga, LV-1082
Darba laiks: pēc pieraksta. Visa veida zobu ārstēšana, profilakse, higiēna, ortodontija, zobu regulēšana, sakodiena labošana. Bērnu stomatoloģija, bērnu zobārsts. Bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam bezmaksas ārstēšana.

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Ulbrokas 3, Rīga LV-1021
Zobārstniecība un mutes higiēna

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Ikšķiles 6, Rīga LV-1057
Darba laiks: pēc pieraksta. Visa veida zobu ārstēšana, profilakse, higiēna, ortodontija, zobu regulēšana, sakodiena labošana. Bērnu stomatoloģija, bērnu zobārsts. Bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam bezmaksas ārstēšana.

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Auru 6a, Rīga LV-1069
Darba laiks: pēc pieraksta. Visa veida zobu ārstēšana, profilakse, higiēna, ortodontija, zobu regulēšana, sakodiena labošana. Bērnu stomatoloģija, bērnu zobārsts. Bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam bezmaksas ārstēšana.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Dzīvnieku terapija, ķirurģija, dzīvnieku ķirurgs , vakcinācija, vakcīnas, konsultācijas, ārstēšana, brūču

Dr. Leopolds, SIA

Z.Meierovica prospekts 5-1, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Uzņēmums "Dr.Leopolds" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1992.gadā. To izveidoja ķirurgs-traumatologs, plašu apdegumu ārstēšanas speciālists Leopolds Ozoliņš. Mūsu uzņēmumā ražoto veselības līdzekļu mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atrisināt noteiktas ādas problēmas. Dr. Leopolds produktos ir ieguldītas trīs paaudžu ārstu: vectēva - dermatologa Alfrēda Ozoliņa, tēva Leopolda Ozoliņa un dēla - dermatologa Paula Ozoliņa zināšanas un pieredze.

Loradent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 33 k.3, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
higiēnists, zobu protēzes, zobu sāpes, stomatoloģija, stomatologs, zobu balināšana, protezēšana, protēzes, ķirurgs

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Rentgens ✓ Laboratorijas izmeklējumi ✓ Cilmes šūnu terapija suņiem Veterinārā klīnika: Sniedzam veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem. Atsevišķa sterilo operāciju zāle. Iespēja izmantot inhalācijas anestēziju. Silta pēcoperācijas telpa. Zobakmens tīrīšana, zobu pulēšana. Digitālais rentgens. Suņu un kaķu ikdienas un ārstnieciskās barības. Medikamentu tirdzniecība. Plašs pretblusu un pretērču preču klāsts.

GET MEDIC, medicīnas tūrisma aģentūra

Rīga
Apraksts:

Augstas kvalitātes medicīnas pakalpojumi par samērīgām cenām. Izvēlieties mūsu medicīnas tūrisma aģentūru un ietaupiet līdz pat 70%, salīdzinot ar citām valstīm. Sadarbojamies tikai ar labākajām klīnikām, kurās strādā pieredzējuši speciālisti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas un metodēs. Sadarbība ar vairāk kā 370 klīnikām, kur tiek veiktas dažādas procedūras - sākot ar kosmētisko ķirurģiju un beidzot ar transplantāciju. Mūsu mērķis ir nodrošināt Jums ne tikai ārstēšanu, bet arī ērtu neaizmirstamu ceļojumu un atpūtu. Saņemiet personīgu pieeju un rūpīgu uzmanību no sākuma līdz beigām. Mūsu komanda nodrošinās Jums atbalstu un palīdzību visā ceļojuma laikā. Iegūstiet BEZMAKSAS konsultāciju, kur mūsu speciālisti sniegs jums detalizētu informāciju par ārstēšanas iespējām un procedūrām. Pielāgojam piedāvājumu tieši Jūsu vajadzībām, nodrošinot personalizētu pieeju.

 

Andis Grasis, veterinārārsts

Priekuļi, Selekcijas 7, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts: VETERINĀRIE PAKALPOJUMI ZIRGIEM UN CITIEM DZĪVNIEKIEM. ANDIS GRASIS VETERINĀRĀRSTS. TERAPIJA, ĶIRURĢIJA, HOMEOPĀTIJA. EKG, USG.

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Apraksts: "Āgenskalna zobārstniecība" ir ārstniecības uzņēmums ar 30 gadu pieredzi. Tā darbība aizsākās tālajā 1985. gadā kā dakteres Džesmondas Niķes privātprakse, kurā sākotnēji bija tikai viens ārsta kabinets un darbojās divi speciālisti - Dr. Niķe un viņas asistente. Uzņēmums ir izaudzis līdz trīs ārstu kabinetiem, kuros darbojas ārsti, zobu higēnisti un ortodonts Dr. Edmonda Niķe, kā arī ir izveidojusies ilgtermiņa sadarbība ar Latvijas Stomatoloģijas institūta sejas žokļu ķirurgu Viktoru Pimanovu un Dentālās Studijas zobu tehniķiem Kaspara Dimpera vadībā. Mūsu speciālisti ir sertificēti un regulāri papildina zināšanas, apmeklējot seminārus un lekciju kursus Latvijā un ārvalstīs. Nemitīga zināšanu papildināšana nodrošina jaunāko tehnoloģiju un ārstēšanas metožu ieviešanu un izmantošanu ārstniecības procesā. Uzņēmums lepojas, ka tā paspārnē sadarbībā ar Stradiņa Universitātes Zobārstniecības fakultāti, jaunajiem speciālistiem tiek dota iespēja iegūt augstas kvalitātes praktiskās zināšanas.

Dental Medical Dubulti

Slokas 26-1, Jūrmala, LV-2015
Implants, ortodonts, tiltveida protēzes, zobu balināšana, protezēšana, protēzes, restaurācija, ķirurgs

Dental Medical Rīga, Zobārstniecība Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Marijas 2, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Ortodontija ✓ Higiēnists ✓ Rentgena izmeklējumi ✓ Implantaloģija ✓ Diagnostika ✓ Endodontija ✓ Zobu labošana ✓ Bērnu zobārsts Īpaši:: Klīnikā ir viegla piekļuve personām ar kustību traucējumiem, kā arī specializētas stāvvietas.

Dental Medical Majori

Lienes 7, Jūrmala, LV-2015
Zobārstniecība, protezēšana, zobu protezēšana, protezēšana zobu, implantoloģija, higiēna, zobārstniecība bērniem, bērnu zobārstniecība, bērnu zobārsts Rīgā, bērnu zobārsts Sarkandaugavā, bērnu zobārsts, zobārsts bērniem, higiēnists bērnu, bērnu higiēnists, bērnu zobārstniecība Rīgā, bērnu zobārstniecība Sarkandaugavā,

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
veterinārārsta, vakcinācijas apliecība, veterinārie, zāļu, veterinārās zāles, mikročipu ielikšana, ķirurgs
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Vītols un Vītols, SIA

Raiskuma 1-2.st., Rīga, LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Ginekologa konsultācijas ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Ginekoloģiska ultrasonogrāfija ✓ Ambulatora histeroskopija ✓ Laparoskopiskas operācijas ✓ Histeroskopiskas operācijas ✓ Maksts pieejas operācijas ✓ Konvenciālās operācijas

Justīne R, SIA, Freihaut profesionāla kosmētika

Avotu 11a, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums "Justīne R" ir radīts, lai skaistumkopšanas nozari papildinātu ar unikāliem un kvalitatīviem produktiem. Uzņēmuma klāstā ir profesionāla kosmētika, filleri, pīlingi, biorevitalizācijas un mezoterapijas produkti, mezodiegi. Freihaut ir jauns un dinamisks profesionālās kosmētikas zīmols, kas, pateicoties savām darba metodēm un produktu formulām, ir izcils instruments kosmetologiem.