Ūdens sūkņi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Auto Vita, SIA

Dzirnavu 17, Saldus, Saldus nov., LV-3801
KYB, amortizatori, INA, spriegotāj ruļļi, SWAG, spriegotāj ruļļi, RUVILLE, spriegotāj ruļļi, HEPU, ūdens , sūkņi , AIRTEX, ūdens sūkņi , LEMFORDER, stūres uzgaļi, balstiekārtas, bremžu diski, CONTINENTAL, CONTITECH

Auto avēnija, SIA

Rāmuļu 2, Rīga, LV-1005
, gultņi, amortizatori, atspere, rOBUSTO, atsperes, zobsiksna, siksna, siksnas, spriegotājrullītis, ūdens

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Axus, SIA

Sāremas 3, Rīga, LV-1005
Ūdensapgāde un kanalizācija

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

BENU aptieka 65

Lielā 36-2, Jelgava LV-3001
Piena sūkņi . Kosmētika. Sejai. Problemātiskas un taukainas ādas kopšanai. Sausas ādas kopšanai., Smaržas un tualetes ūdens . Kāju un pēdu kopšanai. Nogurušām kājām. Pret svīšanu.

BIGSA, SIA

Zemzaru 3, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kanalizācija, kanalizācijas sistēmas, kanalizāciju sistēmu izbūve, ūdensvadu izbūve, ūdensvadu sistēmu izbūve. Drenāžas izbūve, drenāža, drenāžas sistēmu pārbūve. Ārējo ūdensvadu un kanalizācijas tīklu, sistēmu izbūve. Lietus kanalizācijas, notekūdeņu kanalizācijas tīklu, sistēmu izbūve, ierīkošana, montāža, remonts, avārijas darbi.

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Baltic Pumps, SIA, Gruntsūdens pazemināšana, karjeru un ūdens sūkņu noma

Ventspils 55, Rīga, LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Celtniecības maisījumu mašīnas ✓ Grunts ūdeņu atsūkšana un gruntsūdens pazemināšana ✓ Grindex sūkņi, drenāžas sūkņi, dubļu sūkņi ✓ Tranšeju atbalsta sienas ✓ Dīzeļdzinēju ģeneratori ✓ Noma Par uzņēmumu:

Vācu ražotāju "Putzmeister" un "Hüdig" dīleris Latvijā SIA "Baltic Pumps" galvenokārt nodarbojas ar celtniecības tehnikas tirdzniecību, nomu un servisu. No "Putzmeister" tehnikas klāsta klientiem tiek piedāvāta Estrika iekārtu sērija betona padevei, betona sūkņi un maisītājsūkņi, maisījuma padeves iekārtas un apmetuma iekārtas. Savukārt "Hüdig" ir pārstāvēts ar dažādas jaudas un modifikācijas gruntsūdens (ūdens) pazemināšanas iekārtām, kas darbojas ar elektromotora vai dīzeļmotora palīdzību, kā arī ar ieskalošanas sūkņiem. Vienlaikus ir pieejami arī GRINDEX iegremdējamie drenāžas un ūdens sūkņi, kā arī "SBH" tranšeju atbalsta sienas. Atkarībā no klientu vajadzībām, "Baltic Pumps" piedāvā gan jaunu, gan lietotu celtniecības tehniku. Daudzas iekārtas (gruntsūdens iekārtas, elektrostacijas, tranšeju atbalsta plāksnes, betona un apmetuma iekārtas) ir iespējams ne tikai iegādāties, bet arī izīrēt uz noteikta projekta realizācijas laiku.

Baumaschinen Lettland, SIA

Latgales 444, Rīga LV-1063
Gruntsūdeņu pazemināšanas iekārtas, gruntsūdens pazemināšana, vakuumsūkņi, ūdens sūkņi , industriālā tehnika

Baumsrent.lv

Vagonu 21, Rīga, LV-1009
Ūdens Sūkņu noma. Grunts blietēšanas tehnikas noma. Pacēlājtehnika, pacēlājtehnikas noma., Industriālais putekļusūcējs ūdenssavākšanai, putekļusūcējs putekļu un ūdens savākšanai.

Belimo Balticum, SIA, Ventilācijas automātika

Mūkusalas 72b-3.st., Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Gaisa vārsti ✓ Ūdens vārsti ✓ VAV & Drošības risinājumi u.c. ✓ Gaisa kvalitātes mērītājs ✓ HVAC automātika Par uzņēmumu:

Belimo ir pasaules tirgus līderis apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmas izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā. Piedziņas un regulēšanas vārsti ir uzņēmuma pamatdarbība. Belimo mērķis ir būt uzticamam partnerim saviem klientiem visā pasaulē. Pētniecība un tirgus saistītas inovācijas, kā arī ātra un pielāgota izpilde ir pats galvenais. Belimo nodrošina vairāk nekā tikai produktus. Mēs atbalstām mūsu klientus ar inovatīvu, efektīvu un enerģiju optimizējošu risinājumu un dodam panākumus gan mūsu klientiem, gan mums pašiem. Mēs esam tuvu mūsu klientiem visā pasaulē, mēs runājam viņu valodā, un mēs to saprotam. Viss, ko mēs darām, mums dos pārliecību, ka viņi ir izvēlējušies labāko.

PRODUAL, THERMOKON oficiālie pārstāvji Latvijā.

Bibus Baltics, SIA

Kleistu 24, Rīga, LV-1067
, Vakuuma sūkņi , risinājumi, Gaisa piedziņas motori, Gaisa kompresori, Drošības patronas, safety chucks, SKF, (VOGEL, Safematic) Dropsa, Filtrācija, Filtrācijas sistēmas un risinājumi, Filtri: Eļļas filtri, ūdens

Bio Strong, SIA

Rīgas 94f, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
bioloģiskās attīrīšanas iekārtas mājai, ofisiem, viesunamiem, pilsētām, rezervuāri, tvertnes, septiķi, Dab sūkņi

BioVide, SIA

Terēzes 8-3, Rīga LV-1012
septiķis, septiķis, drenāža, lietusūdeņi, infiltrācija, infiltrācijas sistēma, kanalizācijas veidi, ūdens