Ūdens, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Demiurg, SIA

Rankas 2A, Rīga, LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
IZEJVIELAS PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Sāls (rupjais, smalkais), dzeramā soda, kartupeļu ciete ✓ Sojas izolāts ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Tomātu pasta ✓ Pārtikas eļļas un tauki ✓ Želatīns SASTĀVDAĻAS PĀRTIKAS UN FARMĀCIJAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Garšvielas un aromatizētāji ✓ Garšas un smaržas pastiprinātāji ✓ Konservanti un stabilizatori ✓ Emulgatori ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Viskozitātes palielinātāji un cietinātāji ✓ Skābuma regulētāji

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Aktivserviss, SIA, ELECTROLUX servisa centrs

Krišjāņa Barona 130 k-2, Rīga, LV-1012
remonts, (remonti) pēcgarantijas, (pēc garantijas) remonts, mikroviļņu krāsns, (krāsnis) mini virtuves ūdens , sildītāji, ( ūdens Boileri, boilers) cepeškrāšņu, (cepeškrāsns) keramisko virsmu remonts.

Mare Verpete, izbraukumi ar kuteri Riga

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Piedāvājam:

Izbraukumi ar kuteri Rīgā. Pie mums pieejams Internets 24h, bezmaksas autostāvvieta, elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, ēdināšana, laivu iecelšana/izcelšana, duša.

Izbraucieni ar kuteri:

Atpūtas izbrauciens ar draugiem vai ģimeni, dzimšanas dienas svinības, svinīgs pasākums vai pikniks uz ūdens. Uzņēmums Mare Verpete piedāvā kuteru un motorjahtu nomu. Maršrutu klāsts ir sākot no izbrauciena pa pilsētas kanālu līdz braucienam uz Sāremā salu vai Gotlandi. Lai pieteiktos braucienam ar kuteri vai motorjahtu, lūgums zvanīt pa norādīto tālruni vai rakstīt uz norādīto e-pastu.

Vērpete pluss, SIA, jahtklubs AAGENOSTA RIGA

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Jahtu stāvvieta ✓ Kuteru stāvvieta ✓ Kuteru noma Pieejamie papildus pakalpojumi:: ✓ Duša un WC ✓ Internets 24h ✓ Bezmaksas autostāvvieta ✓ Elektrības pieslēgums ✓ Dzeramais ūdens ✓ Ēdināšana ✓ Laivu iecelšana/izcelšana

Evergreen, SIA

"Burtnieki", Glāžšķūnis, Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

Prometal Group, SIA

Vidzemes 5A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
PROMETAL darbības sfēras:: ✓ Metālapstrāde ✓ Lāzergriešana ✓ Cietmetāla griešana ✓ Cauruļu lāzergriešana ✓ Hidroabrazīvā griešana ✓ CNC locīšana ✓ Mehāniskā apstrāde ✓ Metāla valcēšana Apraksts:

"Prometal Group" sniedz CNC lāzergriešanas pakalpojumus. Lāzergriešanas tehnoloģija ļauj izgriezt jebkuras konfigurācijas detaļas no lokšņu tērauda ar ļoti augstu precizitāti. Piedāvājam cauruļu lāzergriešanu ar TRUMPF TUBEMATIC. Ar cauruļu lāzergriešanas tehnoloģiju iespējams nogriezt caurules jebkurā leņķī, sagatavot caurules metināšanai un izgriezt dažādas ģeometrijas caurumus. Ar hidroabrazīvās griešanas palīdzību var sagriezt praktiski jebkuru materiālu biezumā līdz 150mm. Izplatītākie ir dažādas plastmasas, gumijas, titāns, varš, misiņš, granīts, stikls. TIG un MIG metināšana, metāla locīšana, CNC frēzēšana, CNC virpošana, urbšana, vītņošana, pulverkrāsošana un slapjā krāsošana, valcēšana, komplektēšanas pakalpojumi.

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Ripo DL, SIA, Veikals

Vītolu 12, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
šķidrums, logu šķidrums, sintētiskā, minerāleļļa, taps, tEP, hidro transmisijas, transmisija, destilēts ūdens

Autoserviss Auto Centrs Rencēnu, Valeroniks, SIA

Meirānu 6, Rīga, LV-1073
Autoserviss Auto centrs Rencēnu pakalpojumi:: ✓ Sagatavošana tehniskajai apkopei ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu serviss: montāža, balansēšana ✓ Savirzes un sagāzuma regulēšana ✓ Ritošās daļas un piekares remonts ✓ Datordiagnostika ✓ Kondicioniera uzpilde un remonts ✓ Signalizāciju un imobilaizeru uzstādīšana ✓ Starteru un ģeneratoru remonts ✓ Auto elektriķis ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude uz stenda ✓ Izplūdes gāzu (atgāzu) mērījumi

Heders, SIA, kravu pārvadājumi, horizontālā urbšana, tahogrāfi

Ganību dambis 26, Rīga LV-1005
✓ Tahogrāfi. ✓ Horizontālā urbšana. ✓ Kravu pārvadājumi Eiropa, Krievija. ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi. ✓ Kravas auto evakuācija. ✓ Smagās tehnikas, traktoru, kombainu evakuācija. ✓ Auto treilera, auto vedēja pakalpojumi. ✓ Tahogrāfu tirdzniecība, uzstādīšana, remonts, pārbaude, sertifikācija.

AG Industrial, Industriālās šļūtenes

Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Savienojumi::

* Camlock savienojumi * DIN 11851 savinojumi pārtikas rūpniecībai * STORZ savienojumi * TANK WAGON savienojumi * Ātrie savienojumi

Palīgmateriāli::

* Gumijas loksnes * Blīvauklas * PTFE lentes un materiāli * Blīvslēga blīvējumi

Industriālās šļūtenes::

* Ūdens šļūtenes * Gaisa šļūtenes * Pārtikas produktu šļūtenes * Ventilācijas šļūtenes * Šļūtenes pneimotransportam * Naftas produktu šļūtenes * Ķimikāliju šļūtenes * Tvaika šļūtenes * Šļūtenes betonam * Šļūtenes abrazīviem materiāliem * Smilšu strūklas šļūtenes * Šļūtenes krāsošanai * Šļūtenes ielu tīrīšanas iekārtām * Silikona šļūtenes

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

SK Jumts, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: „SK Jumts” piedāvā dažāda veida jumtu seguma ieklāšanu, nomaiņu, kausēto ruberoīda jumtu uzkarsēšanu. Visa veida skārdnieku un jumiķu darbus. Mansardu un jumta konstrukciju izbūvi, jumta logu montāžu, dūmvadu izgatavošanu. Piemeklēsim Jums vēlamāko variantu. Jumtu un sienu segumu tirdzniecība.

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.