Ūdensapgāde un kanalizācija

Drukāt
Banner 1050x80

Smite, SIA

Jūrmalas gatve 16a, Rīga, LV-1083
Ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāža, nodošana ekspluatācijā, uzturēšana, ārējo inženierkomunikāciju, montāža, iekšējo inženierkomunikāciju montāža, tehnoloģisko iekārtu montāža, ūdensvads, kanalizācija
1

Stamars ūdensapgādes sistēmas

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Ūdensapgāde . Ūdens filtri. Ūdens attīrīšana. Ūdens analīzes. Ūdens apstrāde., cauruļu savienojumi, armatūra, ventiļi, vārsti, regulatori, termostati, manometri, instrumenti, iekārtas un
  • 1 Ūdensapgāde un kanalizācija

Urbšanas centrs, SIA

Babīte, Rožu 20, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Apraksts: Darbojamies Latvijā no 1994. gada. Mūs raksturo – liela pieredze. Un varam piedāvāt ievērības cienīgu arhīvu ar ģeoloģisko un hidroģeoloģisko informāciju. Aicinām uz sadarbību!

VEL service, SIA

Vasaras 45a, Jūrmala LV-2008
Ūdensapgāde un kanalizācija

Water Works, SIA

Gulbju 24b, Jūrmala LV-2008
spices, spicu ierīkošana, polietilēna spices, metāla spices, kanalizācija , kanalizācijas izbūve, spices

Zilber, SIA

Ganību dambis 24d-717, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Celtniecības darbi ✓ Remontdarbi Ūdensvadu un kanalizāciju izbūve:

Uzņēmums "Zilber" veic ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūvi, ierīkošanas un avārijas darbus privātmājām, saimniecībām, industriālām ēkām, būvēm, jaunbūvēm, jaunceltnēm, saimniecības objektiem, pašvaldības ēkām, kā arī komercobjektiem.

ŪK Meistars, SIA

Skolas 23-68, Jūrmala, LV-2016
Ūdensapgāde un kanalizācija . ūdensskaitītāju uzstādīšana, ūdensapgādes ierīkošana Jūrmalā., Ūdensapgāde , Tukums, Jelgava, Rīga, Tukumā, Jelgavā, Rīgā.
Uzņēmumi piedāvā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu risinājumus: projektēšanu, izbūvi un apkopi. Speciālisti nodrošina dzeramā ūdens centralizētu apgādi, kā arī - aku un artēzisko aku ierīkošanu. Tiek veidotas notekūdeņu sistēmas, piedāvātas to attīrīšanas iekārtas, kvalitatīvas kanalizācijas bioloģiskās un septiskās sistēmas, asenizācijas pakalpojumi. Pieejami kanalizācijas avārijas dienestu pakalpojumi.