Ūdensapgāde un kanalizācija

Drukāt
Banner 1050x80

Jugāns, IK

Mežciema 22, Rīga, LV-1079
Ūdensapgāde un kanalizācija

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
celtniecība, būvniecība, remonta darbi, renovācija, ēku remonts, ēku renovācija, inženierkomunikāciju izbūve, ūdensapgāde , , kanalizācija , elektroinstalācija, vājstrāvu elektroizbūve, ventilācija, ventilācijas izbūve, kanalizācijas

Jumis HB, SIA

Latgales 81-17, Rīga LV-1003
fasādes darbi, iekšējie remontdarbi, ārējie remontdarbi, linoleja ieklāšana, sienu demontāža, sienu un , apsekošana, (elektrotīkli, ūdens un kanalizācijas tīkli.

Jūrmalas ūdens, SIA

Promenādes 1a, Jūrmala, LV-2015
Ūdens apgāde, ūdensapgāde , avārijas dienesti, kanalizācija , kanalizācijas sistēmas apkope, avārijas darbi

KAN, SIA

Braslas 24, Rīga, LV-1035
projektu izstrāde, būvdarbu vadība, būvdarbu vadīšana, ēku būvdarbu vadīšana, būvuzraudzība, ūdensapgādes un , konsultācijas, konsultācijas celtniecībā, renovācija, renovēšana, remonts, remonta darbi, celtniecības un

KROS, SIA

Cesvaines 17, Rīga, LV-1073
Kanalizācija . Kompresori. Laistīšanas ierīces. Ierīces. Pneimoāmuri. Metināšana. Kabeļi., ārdarbiem kanalizācija , tvertnes GWS, metināmie tērauda fasondaļas.

Kamfi, SIA

Jūrmalas gatve 35a, Rīga LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra
1

Karme filtrs, ūdens tehnoloģiju centrs

Pilsoņu 1 k-5, Rīga LV-1002
iekārtas, (RO) ultrafiltrēšana, (UF) un atkārtota ūdens izmantošana., Ķimikālijas Nalco katlu un dzesēšanas ūdens apstrādei.
  • 1 Ūdensapgāde un kanalizācija

Katlinieks, SIA

Bieķensalas 20, Rīga LV-1004
kanalizācija , ūdensapgāde un kanalizācija , ūdensvadu un kanalizācijas sistēmu izbūve, ūdensvadu un kanalizācijas, un kanalizācijas sistēmu būve, kanalizācija , kanalizācijas sistēma, kanalizācijas sistēmas, kanalizācijas

Komunikācijas RVH, SIA

Brīvības gatve 281-30, Rīga, LV-1006
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas, iekārtas telpām., Notekūdeņu un drenāžas sistēmas. Gaisa kondicionēšanas un mitrināšanas sistēmu montāža.
Uzņēmumi piedāvā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu risinājumus: projektēšanu, izbūvi un apkopi. Speciālisti nodrošina dzeramā ūdens centralizētu apgādi, kā arī - aku un artēzisko aku ierīkošanu. Tiek veidotas notekūdeņu sistēmas, piedāvātas to attīrīšanas iekārtas, kvalitatīvas kanalizācijas bioloģiskās un septiskās sistēmas, asenizācijas pakalpojumi. Pieejami kanalizācijas avārijas dienestu pakalpojumi.