A, visā Latvijā

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Piedāvājumā:: ✓ Žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ Vertikālās žalūzijas ✓ Horizontālās žalūzijas ✓ Foto žalūzijas ✓ Romiešu žalūzijas ✓ Žalūzijas jumta logiem ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas ✓ Moskītu tīkli

SOLLO LV, SIA, finanšu pakalpojumi

Dārzciema 60, Rīga, LV-1073
Uzņēmums piedāvā: ✓ Lētākā komisijas maksa Latvijā par viena rēķina apmaksu ✓ Klientiem iespēja norēķināties gan ar bankas maksājumu kartēm, gan skaidrā naudā ✓ Par rēķiniem klienti var ērti samaksāt ikdienas iepirkšanās laikā, tiem nav jādodas uz maksājumu pieņemšanas vietu ✓ Plašs veikalu tīkls visā Latvijā (vairāk nekā 700 tirdzniecības vietas) un ērts veikalu darba laiks ir priekšrocība klientiem, nemainot savus ikdienas paradumus, tostarp veicot pirkumus arī brīvdienās ✓ Nauda un informācija par pieņemtajiem maksājumiem tiks nosūtīta jūsu uzņēmumam jau nākamajā darba dienā pēc informācijas saņemšanas ✓ Veikalu tīkls informēs lielu daļu jūsu esošos un potenciālos klientus par iespēju norēķināties par jūsu pakalpojumiem veikalu tīklā ✓ Operatīva jautājumu risināšana, kas saistīta ar maksājumiem caur veikalu tīkliem

ALIA & CO 8, SIA, Apbedīšanas birojs, Apbedītāju asociācijas biedrs

Klostera 4a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

JAUNUMS! No pansionātiem Limbažu novadā katafalka izsaukums uz morgu par brīvu. Apbedīšanas birojs "Alia & Co 8" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu servisu, katafalks, spectransporta diennakts izsaukums uz morgu, un tiek piedāvāti lētāki apbedīšanas piederumi. Veicam pakalpojumu jebkurās Latvijas kapsētās. Kremācijas pakalpojumi. Kapu vietas noformēšana, materiāli. Pieminekļi.

Muitas brokeri - SIA Discovery Logistics

MUITAS brokeri, Atmuitošana, Muitas deklarācija🤝
Uriekstes 3-615, Rīga, LV-1005
Muitas dokumentu noformēšana:

Kravu deklarēšana

✓ IMA - preču izlaana brīvā apgrozījumā, ievešana uz laiku remontam. Pamatlīdzekļu imports; ✓ IKD - ievešanas kopsavilkuma deklarācija, preču atmuitošana uz Latvijas robežas: Silene, Pāternieki, Grebņeva, Terehova; ✓ EXA, EUA – preču eksports uz trešajām valstīm, izvešana uz laiku, reeksports; ✓ T1, T2 tranzīta procedūras; TIR carnet.

Kravas pavaddokumentu sagatavošana

✓ Muitas procedūrai paauto preču klasificēšana, HS kodu piešķiršanu; ✓ CMR aizpildīšanu; ✓ EUR.1; A.TR; 'Certificate of origin' noformēšana; ✓ PVD robežkontroles dokumentu iesniegšanu.

Mantona Ulda ģimenes ārsta prakse

Skaistkalne, Slimnīcas 7, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov. LV-3924
Apraksts:

Ģimenes ārsts Skaistkalnē un Bārbelē. Piedāvājam ģimenes ārsta Ulda Mantona pakalpojumus. Ārsta prakses telpas pieejamas invalīdiem ratiņkrēslā (tikai Skaistkalnē).

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ MikročipēšanaAnalīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ MikročipēšanaAnalīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

Relāde, SIA

Lāčplēša 83a, Rīga, LV-1011
Audumi:: ✓ atlaides ✓ sezonas izpārdošana ✓ krepatlass ✓ šifons ✓ trikotāža ✓ džinss ✓ velvets ✓ tafts ✓ organza ✓ gabardīns ✓ samts ✓ kostīmu audumi ✓ mēteļu audumi ✓ atlass ✓ kaprons ✓ flīzelīns ✓ mežģīņu audums ✓ žakarda audumi ✓ kokvilna ✓ pusvilnas ✓ lins ✓ kanva ✓ uzvalku audumi ✓ deju tērpi ✓ kora tērpi ✓ sintepons ✓ korsetes audums ✓ audums korsetei ✓ odere, ✓ žakards, ✓ mākslīgā āda, ✓ mežģīnes, ✓ trikotāža, ✓ audumu furnitūra, ✓ apģērbu furnitūra, ✓ audumu krāsa, ✓ krāsas audumiem, krāsot audumu. Audumi kostīmam žaketei, svārkiem, biksēm , kleitai, vakartērpam, mētelim. Plašs sortiments. Audumu izvēle.

OTTO - Pusdienu restorāns

Lielā 17, Jelgava, LV-3001
Telpu īre pasākumiem::

Klājam galdus pasākumiem arī savās telpās: - Pusdienu restorānā OTTO, Jelgavā, Lielajā ielā 17. Lielajā zālē līdz 150 personām, Mazā zāle uz ēkas renovācijas laiku slēgta. - Kafejnīcā Dzintarkrasts - www.dzintarkrasts.lv, - Brīvdienu mājā Ānes muižā - www.anesmuiza.lv

Putusiltinasana.lv

Ragana, Bērzu 6-7, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Pakalpojumi:: ✓ Poliuretāna putu siltināšana ✓ Ēku jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Komercēku, angāru un objektu fasāžu, jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Putu siltināšana

Imantas, ZS

"Imantas" , Bunkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3446
Apraksts:

Zemnieku saimniecība "Imantas" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 2012. gada 18. janvārī. Uzņēmuma pamatnozare ir augkopība, sertificētu zālaugu sēklu ražošana un tirdzniecība. Tiek audzētas dažādas kultūras zālaugu sēklu, piemēram, auzeņairene, timotiņš, sarkanais āboliņš, kā arī graudaugi - auzas, mieži, kvieši.

Liepājas apbedīšanas birojs, SIA

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Uzņēmums piedāvā: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Pārapbedīšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Transporta pakalpojumi

Zummers plus, SIA

Pasta 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Zummers Plus nodarbojas ar mūzikas instrumentu tirdzniecību, skaņas aparatūras piegādi un antenu uzstādīšanu. Piedāvājam arī dažādus vadus un kabeļus audio un citu veidu tehnikai, baterijas, tālvadības pultis, transformatorus, mikrofonus un citu veidu tehniku Jūsu audio studijai. Mūsu veikaatradīsiet arī citu veidu tehniku, kā piemēram SAT televīzijas dekoderus un antenas, lādētājus un powerbankas. Piedāvājam mūzikas instrumentus, pārsvaakustiskās ģitāras, un akustiski elektriskās ģitāras. Pieejams plašs skaļruņu sortiments.

Biolika, SIA

Čiekurkalna 7. šķērslīnija 9, Rīga, LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums „Loguremonts24” darbojas kopš 2005. gada. Pa šo laiku uzņēmuma darbinieki ir ieguvuši lielu pieredzi logu sistēmu uzstādīšanā un piedāvā logu izgatavošanu īsā laika periodā, kā arī jebkuras sarežģītības logu remontu. Mūsu uzņēmuma speciālisti orientējas visās logu konstrukcijās, kas ļauj viņiem bez problēmām atrast bojājumu un novērst to īsā laikā. Jūs varat būt pilnīgi droši, ka mūsu speciālisti uzstādīs pareizo „diagnozi”. Godīga attieksme pret klientu ir mūsu uzņēmuma princips.

Vidzemes Contus, SIA

Meža 7-211, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības politikas izstrādi un pilnveidošanu;  ✓ Grāmatvedības pirmdokumentu apstrādi;  ✓ Darba samaksas un ar to saistīto izmaksu un nodokļu aprēķinus; ✓ Bankas, kases un avansa norēķinus; ✓ Krājumu un pamatlīdzekļu uzskaiti; ✓ Preču un pakalpojumu uzskaiti; ✓ Debitoru un kreditoru parādu uzskaiti; ✓ Grāmatvedības atjaunošanu no pirmdokumentiem; ✓ Operatīvās bilances, peļņas vai zaudējuma aprēķina un naudas plūsmas sagatavošanu; ✓ Nodokļu aprēķinus un deklarāciju sagatavošanu un iesniegšanu VID; ✓ Gada pārskata sastādīšanu un deklarēšanu; ✓ Iedzīvotāju un pašnodarbināto deklarāciju sastādīšanu; ✓ Citu atskaišu sagatavošanu Valsts institūcijām un uzņēmuma vadībai; ✓ Finanšu un saimnieciskās darbības analīze; ✓ Lietvedības un personāla dokumentu sagatavošana.

GROBIŅAS VETERINĀRĀ KLĪNIKA

Alejas 24, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Grobiņas veterinārās klīnikas pakalpojumi: ✓ Neatliekamā palīdzība dzīvniekiem, diennakts veterinārā klīnika ✓ Dzīvnieku vakcinācija, transpondera (mikročipa) ievade un reģistrācija  ✓ Dokumentu noformēšana dzīvnieku izvešanai uz ārzemēm  ✓ Profesionālā ārstnieciskā dzīvnieku barība ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgendiagnostika ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ortopēdija ✓ Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta ✓ Stacionārs

FizProf, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "FizProf" profesionālā speciālistu komanda parūpēsies par jūsu veselību. Kompleksa pieeja, uzmanīga attieksme, mūsdienīgas zināšanas un inovatīvu tehnoloģiju izmantošana palīdzēs jums atgūties no traumām un slimībām, saglabāt formu, kā arī izbaudīt procedūras. Savas darba specifikas ietvaros mūsu personāls pastāvīgi saskaras ar ļoti dažādām medicīniskajām problēmām, kuras veiksmīgi tiek risinātas, pateicoties kvalificētam personālam un mūsdienīgām iekārtām. SIA „FizProf” personāla kodolu veido profesionāļi, pieredzējuši speciālisti katrs savā nozarē, medicīnā un atbilstošajiem specializētajai darbībai nepieciešamajiem sertifikātiem. Visi darbinieki brīvi pārvalda kā latviešu, angļu, tā arī krievu valodu.

Kaņepītes, ZS, BIO graudaugu produkti - pārtikai un lopbarībai

"Kaņepītes", Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Apraksts:

 Z/S "Kaņepītes" ir bioloģiskā saimniecība, kurā audzē  BIO - kviešus, plēkšņu kviešus, rudzus, miežus, auzas,  griķus,  zirņus, ķimenes. Bioloģiskos pārtikas produktus iegūst turpat saimniecībā, saimniekojot ar dabiskām metodēm – nelietojot ķīmiski sintezētas vielas, piemēram, pesticīdus, minerālmēslus utml. Pārtikas produktu klāsts ir ļoti plašs, sortimentā ir vairāk kā 30 dažādi fasējumi. No izaudzētajiem graudaugiem dzirnavās tiek malti dažāda maluma BIO milti no rudziem, kviešiem, plēkšņu kviešiem, miežiem, zirņiem un griķiem. Pārdošanai tiek sagatavoti arī citi BIO produkti - auzu pārslas un auzu putraimi, rudzu pārslas, zaļie griķi, griķu sēnalas, zirņi, šķeltie zirņi, miežu grūbas,rudzu klijas, kviešu klijas. Bioloģiskās saimniekošanas priekšnoteikums un veiksmes atslēga ir veselīga un bagāta augsne, kas pati spēj pretoties kaitēkļiem un slimībām.

Zs "Kaņepītes" saimniekiem bioloģiskā saimniekošana ir kļuvusi par dzīvesveidu un ar stingru pārliecību, ka izaudzētā produkciju ir kvalitātīva un ekoloģiska, tā tiek nodota saviem patērētājiem.

 

Gājums, IU, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Aveņu 14, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apbedīšanas birojs:

"GĀJUMS" apbedīšanas pakalpojumi kapos, apbedīšanas piederumi Cēsīs, transporta pakalpojumi. Diennakts nelaa transportēšana no mājām, no pansionātiem. Kremācija, kremācijas pakalpojumi. Izvadītāji, mācītāji, sēru mūzika. Zārki, zārks, krusti, pārklāji mežģīņu, pārklāji vilnas, sēru lentes, sveces, karodziņi, kapu soliņi u.c. Cēsis, pilns apbedīšanas serviss. Piedāvā bēru mielastu. Labiekārtojam, veidojam kapu kopiņas, kapa vietas regulāra apkopšana. Sēru ceremonijas vadīšana. Bēres. Bēru organizēšana. Apbedīšanas birojs Cēsīs. Katafalks. Kapu raana, kapu racēji, zārka nesēji Cēsīs, Cēsu rajonā. Miršanas dokumentu noformēšana Cēsīs. Apbedīšanas serviss un pakalpojumi Valmiera, Smiltene, Limbaži, Jaunpiebalga, Salacgrīva, Ainaži, Vidriži, Skulte, Krimulda, Saulkrasti, Sigulda, Lēdurga, Viļķene, Liepupe, Aloja, Staicele. Morgs, spectransports, Vainagi, štrausi, sēru pušķi.

K.E.D.R., SIA, kravas autoserviss

Mazjumpravas 82, Rīga LV-1063
Apraksts:

Kravas autoserviss "K.E.D.R.", SIA, piedāvā visu veidu autoservisa pakalpojumus. Servisa centrā augsti kvalificēti meistari savlaicīgi un kvalitatīvi veiks tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu un agregātu maiņu, krāsošanu, kā aargona metināšanas darbus. Mēs sadarbojamies ar visām Latvijas apdrošināšanas kompānijām. Kravas autoserviss, kravas automašīnu remonts, argona metināšana.