A, visā Latvijā

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

Atehs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Muduļu mājas: Mazizmēra moduļu ēkas kā celtniecības virziens Latvijā sācies samērā nesen, tomēr šī modernā tehnoloģija pamazām iegūst popularitāti. Māju pamatideja ir maksimāli vienkāršot iespējas tikt pie nelielas, glītas ēkas, pat neuzsākot būvniecību. Ne katrs var aauties uzcelt pamatīgu ģimenes māju pēc individuāla projekta, tādai būvniecībai vajag daudz laika un arī izmaksu ziņā ne vienmēr tas ir pieņemams risinājums. Turpretī moduļu mājas var uzcelt ļoti ātri, jebkurā vietā un jebkuros laikapstākļos, turklāt par pieņemamu cenu.

Kalndruvas bloks, SIA

Kākciems, "Kalndruvas" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
PIEGĀDE:

Piegāde tiek veikta ar klientu saskaņotā laikā uz norādīto adresi. Cenā ir iekļauta piegāde un izkraana, izmantojot manipulatoru. Papildu darbi izkraanas vietā tiek veikti pēc vienošanās. Aprēķins tiek veikts no rūpnīcas Kākciemā, Ropažu novaabos virzienos (ja attālums līdz objektam no rūpnīcas ir 40 km, tad jāmaksā par 80 km – 96 EUR).

Automašīna ar piekabi un izkraanu - 1.20 eiro/km ✓ Viena koka paliktņa cena – 6.00 eiro. Paliktņa atgriešanas laiks ir divi mēneši. Pēc tam atgriežam tikai 50% no vērtības.

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
Mūsu misija: Dot iespēju mūsu klientiem fokusēties uz sava biznesa attīstību, ietaupīt laiku un resursus, nodrošinot efektīvus transporta risinājumus un sniedzot drošības sajūtu. Būt uzticamam un ērtam loģistikas partnerim, uz kuru paļaujas neatkarīgi no veicamā pārvadājuma.

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Autocentrs 1A, SIA, Autoserviss

Zāļu 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pie mums pieejamie pakalpojumi:: ✓ Dzinēju remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Eļļas maa ✓ Riepu montāža ✓ Metināšana ✓ Virsbūves remonts ✓ Bremžu remonts Autoservisa profesionālais aprīkojums nodrošina augstu kvalitāti šādiem pakalpojumiem:: ✓ balstiekārtas pārbaude un remonts; ✓ bremžu apkope un remonts; ✓ zobsiksnu maa; ✓ ātrumkārbu reduktoru maa un remonts; ✓ spēka pārvada remonts; ✓ virsbūvju remonts un ģeometrijas atjaunošana (virsbūves remonts tiek veikts uz profesionāla auto virsbūves remontstenda „Dataliner”); ✓ virsbūvju krāsošanas darbi; ✓ riepu montāža un remonts; ✓ sezonas riepu uzglabāšana.

Ģeometrs, SIA

Vecpilsētas 21, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Firma ”ĢEOMETRS” dibināta 1996. gadā kā individuālais uzņēmums. Mūsu pirmie mērniecības darbi bija privātmāju zemju uzmērīšana privatizācijai Jelgavas pilsētā. Mēs piedāvājam visa veida mērniecības darbu izpildi. Mūsu mērnieki un zemes ierīkotāji ir ieguvuši sertifikātus ģeodēzijā, zemes ierīcībā un kadastrālajā uzmērīšanā Latvijas Mērnieku biedrības Sertificēšanas centrā.

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

Ozirs, IK

Brocēni, Saldus nov. LV-3851

Pamatā piedāvājam Alpic Air, Mitsubishi Heavy Industries un Viessmann ražotos produktus, bet pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt arī citu ražotāju produktus, kā piemēram Gree, Hisense, Samsung u.c.

Zobārstniecības klīnika Akrībija, SIA, Rīgas centrā

Marijas 20-4, Rīga, LV-1011
Zobārstniecības klīnikas "Akrībija" galvenais mērķis:

Mūsu galvenais mērķis un uzdevums – sniegt pacientiem kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus. Vairāki no klīnikas ārstiem ir guvuši pieredzi arī Lielbritānijas universitātēs, kā arī joprojām regulāri papildina savas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas dažādos kursos un semināros. Atnākot uz klīniku, pacients var būt drošs, ka ārstēšanas procesā tiks izmantotas jaunākās metodes. Viss klīnikā tiek radīts pacientu vajadzībām. Pie mums strādā profesionāla zobārstu komanda, kura katram pacientam izstrādā individuālu ārstēšanas plānu, lai tas būtu optimālākais tieši Jums.

Voza Tekstils, SIA, izšūšanas, apdrukas pakalpojumi

Tēraudlietuves 11, Rīga LV-1026
Izšūšana: Mūsu uzņēmums specializējas datorizšūšanā, kas ir viens no perspektīvākajiem zīmējumu uzklāšanas paņēmieniem. Izmantojam unikālas pēdējās paaudzes "Melco" firmas 16 krāsu izšūšanas lieljaudas amerikāņu "Amaya" iekārtas. Piedāvājam jebkuras sarežģītības pakāpes augsti kvalitatīvas automatizētas mašīnu izšūšanas pakalpojumus.

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

✓ Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Karlsberg, SIA, reklāmas un poligrāfijas pakalpojumi

Kvalitatīvs reklāmas iepakojums
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Produkcija: ✓ Reģistra mapes un mapes ✓ Materiālu paraugi ✓ Veikalu displeji ✓ Kastes un maisiņi ✓ Piezīmju bloki ✓ Koka rāmji ✓ SIGN + DISPLAY 26190194 ✓ CNC griešana (koks, akrils, kompozītmateriāli) ✓ Reklāmas stendi ✓ Digitālā lielformāta druka

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

Frezaluks, SIA, lokšņu materiālu frēzēšanas pakalpojumi

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: Piedāvājam figūrgriešanas, 3D frēzēšanas, gravēšanas pakalpojumus kopā ar kvalitatīviem pazīstamu firmu un ražotāju materiāliem par konkurētspējīgām cenām. ✓ Lielformāta frēzēšanu ✓ Frēzēšana ✓ Gravēšana ✓ Projektēšana

AUTOCENTRS SALINIEKI, SIA, Bosch Car Service

Turpinām strādāt klātienē!
Liepājas 44, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par servisu:

Autocentrs Salinieki ir autoserviss un automazgātava Preiļos. Piedāvājam plašu klāstu ar auto apkopes un auto remonta pakalpojumiem - viss no virsbūves remonta līdz dzinēja un ritošās daļas remontam. Nodarbojamies aar riepu servisu un uzglabāšanu un rezerves daļu tirdzniecību. Mūsu automazgātavā piedāvājam pilnu auto ārpuses mazgāšanas pakalpojumus, kā arī salona tīrīšanu. Jaunums Latgalē - automātiskās kārbas eļļas maa ar specializētu iekārtu.

CF&S Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Duntes 23a, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Kuģu aģentūra ✓ Salikto kravu pārvadājumi ✓ Muitas noliktava

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti