A, visā Latvijā

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

NT Grup, SIA, metāla konstrukciju ražošana

Kurzemes prospekts 3d, Rīga, LV-1067
Mūsu specifika metālapstrādē ir:: ✓ Metālkonstrukciju ražošana ✓ Metāla konstrukciju montāža; ✓ Frēzēšanas darbi; ✓ Virpošanas darbi; ✓ Metāla liekšana; ✓ Metināšana; ✓ Metāla izstrādājumu montāža; ✓ Plazmas griešana; ✓ Urbšana; ✓ Ciršana;

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

Atlas Copco Baltic, SIA, Industriālie kompresori un saspiestā gaisa iekārtas

"Mārtiņmuiža" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Atlas Copco ir vadošais produktīvu industriālo risinājumu nodrošinātājs pasaulē. Piedāvāto produktu un pakalpojumu klāstā ir stacionārie saspiestā gaisa kompresori, slāpekļa un skābekļa ģeneratori, žāvētāji, saspiestā gaisa iekārtas, tehniskais atbalsts un remonts. Mēs piedāvājam saspiestā gaisa iekārtas visiem lietojumiem - no nelielas darbnīcas līdz specializēta lietojuma aprīkojumam. Nepārtraukta produktivitātes paaugstināšana ir Atlas Copco darbības pamatā - mēs palīdzam klientiem gūt maksimālo atdevi no veiktajiem ieguldījumiem.

Med Transports, SIA

A.Deglava 126-108, Rīga LV-1082
Pakalpojumu klāsts: ✓ Pārvadāšana pacientiem ar kustības traucējumiem; ✓ Droši, ērti, un ar komfortu; ✓ Pārvadāšana lielos attālumos Transportēšana: Guļošo vai sedošo pacientu pārvadāšana ietver sevī pacienta transportēšana uz nestuvēm vai ratiņiem. Mediciniska transporta darbinieki nodrošinās pārvadājumu no ārstnieciskās iestādes – mājās vai otrādi, jebkurā citā vietā pēc viņa vēlmes. Nodrošinam pacienta ar kustības traucējumiem pārvadāšanu „no gultas uz gultu”, nešana no/uz vajadzīgo stāvu.Specializētais transports aprīkots ar visu nepieciešamo, lai pacients justos droši, ērti un komfortabli. Nodrošīnam speciālizēto transportu invalidiem, kā arī palīdzibu transportēšanas laikā, piemerām, nešana no/uz vajadzīgo stāvu ratiņos Sanitāra transporta pakalpojumi tiek sniegti ar palīgiem vai medicīniskiem darbiniekiem.

Master klass, SIA

Garkalne, Lielā zaļā 8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Piedāvātie pakalpojumi saistībā ar kokmateriālu apstrādi: ✓ Zāģēšana ✓ Žāvēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Impregnēšana ✓ Garināšana ✓ Šķirošana Produkti: ✓ Svaigi zāģēti kokmateriāli (dēļi, brusas, latas) ✓ Žāvētie – kalibrētie zāģmateriāli ✓ Žāvētie – ēvelētie zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi (vagonka un blockhouse) ✓ Grīdas dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Terases dēļi

Zooķepas

K.Barona 78a, Rīga, LV-1001
Kvalitatīva barība no zīmoliem: GranataPet, Virbac, Buddy:

Mūsu veikalā Jūs atradīsiet preces kaķiem, suņiem, grauzējiem un putniem. Augstas kvalitātes kaķu un suņu barība no GranataPet (Vācija), Virbac (Francija), Buddy (Zviedrija) un no citiem kvalitatīviem  zīmoliem. Daudzveidīga konservu izvēle, papildbarība, veselīgi gardi našķi. Ārstnieciskā barība dažādos atveseļošanās periodos. 

Pasūti savam mīlulim labākos produktus un saņem tos norādītaadresē!

Daigas Lubarskas zobu higiēnistes prakse

Raudas 8-407, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ Zobu profilaktiskā apskate ✓ Aplikuma un zobakmens noņemšana ✓ Zobu pulēšana ✓ Zobu rotājumi ✓ Ārstniecība ✓ Lekcijas par zobu kopšanu

OSI serviss, SIA, Veterinārā klīnika

Avotu 66, Rīga LV-1009
Veterinārā klīnika aptieka: ✓ Dzīvnieku terapija ✓ Ķirurģija dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieku frizieris ✓ Veterinārā aptieka ✓ Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

SIA Skārdnieks M

Priekuļi, Izmēģinātāju 1a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Ražošanā izmantojam:: ✓ Alumīniju ✓ Cinkotu skārdu ✓ Misiņu ✓ Nerūsējošo tēraudu ✓ Skārdu ar krāsas pārklājumu ✓ Tēraudu ✓ Varšu Par mums: SIA Skārdnieks M, kopš 2001. gada nodarbojas ar skārda izstrādājumu ražošanu un tirdzniecību. Laika gaitā uzkrājot zināšanas un attīstot ražotni, esam kļuvuši par vadošo skārdniecību Vidzemē. Mūsu uzņēmumā strādā skārdnieki ar daudzu gadu pieredzi, kas veic pasūtījumu izpildi. Uzņēmums ir uzkrājis lielu pieredzi, darbā ar metāliem, kas ļauj realizēt dažādus sarežģītus, individuālus projektus.

Skārdnieks M ir oficiāls Ruukki partneris Vidzemē. Mēs piedāvājam plašu klāstu no Ruukki jumta segumu materiāliem un papildelementiem.

I. Paegles ārsta prakse dzemdniecībā un ginekoloģijā, SIA

Strādājam klātienē ( grūtnieces, akūtas pacientes)
Ģertrūdes 30-2.st., Rīga LV-1011
Ar prieku sniegsim Jums konsultācijas ģimenes plānošanā.: Ginekoloģijas privātprakses mērķis ir izprast pacientu vēlmes, sekot līdzi grūtniecības norisei, veikt nepieciešamos ginekoloģiskos izmeklējumus un uzturēt topošās māmiņas pie labas veselības, lai grūtniecības mēneši noritētu patīkami un mierīgi. Ginekoloģe katram pacientam sniedz individuālu pieeju un aprūpi. Sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

Saldus Druva, SIA

Druva, "Kuldīgas šoseja 2" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Apraksts:

Uzņēmuma saimnieciskās darbības galvenā nozare ir piena lopkopība – 75% no kopējiem ieņēmumiem – un augkopības nozare, kas pamatā sagatavo lopbarību un ir 25% no kopējiem ieņēmumiem. Ražošanas apjomi – 2015. gadā pārdotas 4200 tonnas piena, vidējais izslaukums no govs – 7783 kg. Iegūta graudu kopraža – 3350 tonnu. Vidējā ražība graudaugiem – 48,0 cnt/ha, rapsim – 3,7 cnt/ha.

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Ceraukste, Nameju 2, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov. LV-3908
Pakalpojumi: ✓ Viesnīca; ✓ Restorāns; ✓ Ribbes vējdzirnavas; ✓ Telpu noma pasākumiem; ✓ Pirts; ✓ Ekskursijas. Ribbes dzirnavas:

Mēs, "Rožmalu" saimnieki, esam lauksaimnieki un vēlamies arī mūsu apmeklētājiem parādīt, kā lauksaimniecība ir attīstījusies cauri gadsimtiem, no senatnes līdz pat mūsdienu jaunajām tehnoloģijām. Esam izveidojuši Ribbes vējdzirnavās ekspozīciju “Graudu ceļš”. Novērtējam senču atstāto mantojumu - Ribbes vējdzirnavas, kuras ir ne vien mūsu, bet arī Zemgales novada lepnums un atdzīvina tā laika ainavu Bauskas novadā. Vējdzirnavu konstrukcija, to iekārtas un detaļas ir veidotas un pārbaudītas gadsimtu gaitā un ir viens no sarežģītākajiem tautas celtniecības pieminekļiem, kas saglabājis mūsu senču mantojumu un darba tikumus. Ribbes vējdzirnavas celtas pēc holandiešu tipa projekta, kas tolaik bijis raksturīgs lielām un jaudīgām vējdzirnavām. Savu nosaukumu tās ieguvušas, pateicoties pirmā īpašnieka uzvārdam – Riba. Stāsta, ka vējdzirnavu celtniecību strādnieki saņēmuši dienā vienu sieku (sieks - senlatviešu labības tilpuma mērs) graudu, bet darbu vadītājs - sudraba rubuli.

JV Klīnika, SIA

Raiskuma 1-2.st., Rīga, LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Ginekologa konsultācijas ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Ginekoloģiska ultrasonogrāfijaAmbulatora histeroskopija ✓ Laparoskopiskas operācijas ✓ Histeroskopiskas operācijas ✓ Maksts pieejas operācijas ✓ Konvenciālās operācijas

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

PakMarkas, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
"PakMarkas" galvenie darbības virzieni:: ✓ Pašlīmējošo etiķešu druka, iepakojumu apdruka ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakošanas un marķēšanas iekārtu tirdzniecība ✓ Piedziņu un automatizācijas elementu tirdzniecība

FinServices, SIA

Strūgu 2a, Rīga LV-1003
Grāmatvedības ārpakalpojumu priekšrocības:: ✓ Uzņēmums ietaupīs uz grāmatveža algas izmaksām ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums veic pilnu grāmatvedības uzskaiti, kā arī specializējas nodokļu konsultācijās un juridiskos jautājumos ✓ Nav nepieciešams iekārtot grāmatveža darba vietu ✓ Nav nepieciešams grāmatvedim nodrošināt pastāvīgas apmācības un izaugsmi ✓ Grāmatvedības apkalpojošam uzņēmumam ir lielāka informācijas aprite un plašākas zināšanas dažāda veida uzņēmējdarbības sfērās