A, visā Latvijā

LTC Baltija, SIA, saimniecības preču vairumtirdzniecība

Ganību dambis 30m, Rīga, LV-1005
Mūsu tirdzniecības pārstāvji: Ilze Stankus, mob. tālr. 26598354, ilze.stankus@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Salaspils, Ikšķile, Ogre, Bauska, Iecava, Ķekava, Baldone, Jūrmala, Mārupe, Jēkabpils, Līvāni, Daugavpils, Krāslava, Aizkraukle, Koknese, Pļaviņas Solvita Loce, mob. tālr. 29121101, solvita.loce@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Jelgava, Dobele, Olaine, Sigulda, Cēsis, Valmiera, Smiltene, Limbaži, Aloja, Ainaži, Saulkrasti, Carnikava, Ādaži, Saldus Ieviņa Akone, mob. tālr. 28374560, ievina.akone@ltcbalt.lv ✓ Rēzekne, Ludza, Balvi, Alūksne, Gulbene, Cesvaine, Ērgļi, Madona, Liepāja, Durbe, Aizpute, Skrunda, Ventspils, Ugāle, Talsi, Roja, Engure, Tukums, Kandava, Sabile, Kuldīga, Alsunga, Ēdole, Piltene

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā aatsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

Karme filtrs, ūdens tehnoloģiju centrs

Pilsoņu 1 k-5, Rīga LV-1002
"Karme Filtrs" pakalpojumi:: ✓ Ūdens apstrādes iekārtu, izlietojamo materiālu (filtrējošie materiāli, reaģenti, ķimikālijas) un rezerves daļu piegāde; ✓ Iekārtas montāža, regulēšana un palaana; ✓ Servisa apkalpošana, garantijas un pēcgarantijas remonts; ✓ Ūdens analīzes;

Vollers-Rīga, SIA, noliktavas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
"Lindes" , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Piedāvājam:: ✓ muitas noliktavas pakalpojumus, tajā skaitā importa, eksporta un tranzīta procedūras ✓ noliktavas ES precēm pakalpojumus ✓ saldētavu pakalpojumus ✓ dažādu fasēto preču uzglabāšanu ✓ zaļās kafijas pupiņu uzglabāšanu ✓ zaļās kakao pupiņu uzglabāšanu ✓ fasēto saldēto preču uzglabāšanu ✓ kokvilnas un vilnas ķīpu uzglabāšanu ✓ fasētā piena pulvera uzglabāšanu ✓ preču transportēšanas organizēšanu ar jūras, dzelzceļa, auto un avio transportu ✓ loģistikas pakalpojumus

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi

Saint-Gobain Celtniecības produkti, SIA

Skandu 7, Rīga, LV-1067
Par uzņēmumu:

Saint-Gobain ir starptautisks uzņēmums, kas ir pārstāvēts 67 valstīs. Uzņēmums projektē, ražo un izplata celtniecības un būvniecības materiālus, siltumizolācijas un skaņās izolācijas materiālus.

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Smiltnieki, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvetes 85b, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 1991. gadā, un tā darbības pamatvirzieni ir betona un dzelzsbetona izstrādājumu ražošana. 1993. gadā uzsākta bruģakmens, keramzītbetona sienas bloku, grodu un citu betona izstrādājumu ražošana. Bruģis, ceļu un ietvju apmales, keramzītbetona bloki, grodi u.c. tiek ražoti no attiecīga betona maisījuma ar vibropresēšanas metodi. Šī metode ļauj iegūt precīzas izstrādājumu ģeometriskās formas, vajadzīgo spiedes un sala izturību. Ražošanā tiek lietoti sertificēti vietējie materiāli, saistviela – cements, pildvielas - skalotas smiltis. Produkcija tiek izgatavota ar vai bez krāsu pigmentiem. Ražotā produkcija ir ekoloģiski tīra un plaši lietojama.

Rehabilitācijas centrs Tērvete, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Rehabilitācijas centrs Tērvete" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov., LV-3730
Apraksts: SIA RC "Tērvete" galvenie darbības virzieni ir medicīniskā rehabilitācija pulmonoloģisko un neiroloģisko saslimšanu pacientiem un pacientiem ar kustību-balsta aparāta patoloģiju, kā arī sociālā rehabilitācija. Rehabilitācijas centrs ir izvietots valsts nozīmes arhitektūras piemineklī 1932. gadā 250 pacientiem celtajā Tērvetes Sanatorijas galvenajā korpusā. Rehabilitācijas centra atrašanās Tērvetes dabas parkā psihoemocionāli veicina pacientu atveseļošanos, kā arī dod iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku pastaigās Rūķu mežā, Raganas silā uzkāpt Tērvetes pilskalnā, kā aapmeklēt A.Brigaderes muzeju "Sprīdīši", grāmatniecības muzeju "Ķipi" un Tērvetes senvēstures muzeju "Jērumi".

iVF Riga Ģenētikas centrs

Zaļā 1-3.st., Rīga, LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Ārsta-ģenētiķa konsultācijas (profesionālu palīdzību pacientiem ar ģenētiskiem saslimšanām un reproduktīvās funkcijas traucējumiem sniedz ārsti-ģenētiķi Dr. Liene Korņejeva, Dr. Ieva Grīnfelde); ✓ Onkologa – ķīmijterapeita konsultācijas; ✓ Padziļināta ģenētiskā izmeklēšana (t. sk. neauglīgiem pāriem): Pirmsimplantācijas ģenētiskā testēšana embrijiem hromosomālā un gēnu līmenī (PGT-A/ PGS un PGT-M/PGD); ✓ Kariotipa noteikšana; ✓ Molekulāri-ģenētiskā izmeklēšana - Trombofilijas molekulārā testēšana, neinvazīva augļa Rēzus faktora noteikšana grūtniecēm, fragilās X hromosomas testēšana, Y hromosomas testēšana (AZF faktors), HLA-tipēšana, KIR-tipēšana, pārtraukušās grūtniecības materiāla ģenētiskā izmeklēšana, pārmantoto audzēju testēšana, pārmantoto recesīvo saslimšanu testēšana; ✓ Ģenētiskie testi kompleksas sieviešu/vīriešu neauglības izmeklēšanai; ✓ Jaundzimušā ģenētiskās pases sagatavošana; ✓ Dzīves stila ģenētiskie testi Viva Genomics.

iVF Riga Cilmes šūnu centrs

Zaļā 1-3.st., Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Nabassaites asins ✓ Nabassaites audi ✓ Taukaudi ✓ Uzglabāšana ✓ Ārsta-ģenētiķa konsultācijas Par mums:

Latvijā 2016. gadā tika atvērta pirmā nacionālā cilmes šūnu banka https://ivfrigastemcells.lv/par-mums/ivf-riga-cilmes-sunu-banka/ - iVF Riga Cilmes šūnu centrs. Cilmes šūnu centrs saņēma speciālo aauju šūnu un audu izmantošanai № AC-7 no valsts iestādes - Zāļu Valsts Aģentūras. Tagad arī Latvijas iedzīvotājiem ir brīnišķīgā iespēja iegūt bioloģisko nodrošinājumu, pirmkārt, jaundzimušajam bērnam, kā arī visai ģimenei. Noslēgt līgumu nabassaites cilmes šūnu uzglabāšanai var cilmes šūnu centrā iVF Riga. Cilmes šūnu uzglabāšana Latvijā dod papildus garantiju, jo tiek novērsti ar transportēšanu saistītie riski.

iVF Riga, neauglības ārstēšanas un reproduktīvās ģenētikas klīnika

Zaļā 1-2.st., Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Neauglības diagnostika un ārstēšanaAuglības saglabāšana - KRIO ✓ Vīriešu neaugulības diagnostika un ārstēšana ✓ Ģenētiskā testēšana ✓ Laboratorija / Manipulācijas ✓ Donoru programmas ✓ Vīriešu veselībaAmbulatorais centrs ✓ Cilmes šūnu centrs ✓ Anti-age medicīna ✓ Ginekoloģija ✓ Operācijas ✓ Pakalpojumi grūtniecēm

Izpēte, SIA

Graudu 58, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "IZPĒTE" mērniecības un ģeoloģijas nozaru pakalpojumi. Topogrāfiskais plāns ir nepieciešams dažādu plānošanas un projektēšanas stadiju posmos. Punktu nospraana dabā ir darbība, kad pēc projekta izstrādātās dokumentācijas mērnieku brigāde izsprauž punktus apvidū. Izpilduzmērījuma plāns ir līdzīgs topogrāfiskajam plānam, jo tajā tiek attēloti virszemes un apakšzemes objekti. Ģeotehniskā izpēte ir process, kad veic grunts sastāva, pamatu atsegumu detalizētus izpētes darbus.

Taxi Ventspils MS-VR IK

Turpinām strādāt klātienē!
Kuldīgas 5, Ventspils, LV-3601
Par uzņēmumu: Taksometru pakalpojumu nozarē mēs esam jau kopš 1997.gada. Veicam vieglo taksometru pārvadājumus Ventspils pilsētā, Ventspils novadā, kā arī izbraucam ārpus Ventspils novada, lai nogādātu mūsu klientus to izvēlētajā galamērķī. Šis galapunkts var būt jebkurā vieta Latvijā un arī ārpus Latvijas robežām.

Durvisvisiem.lv, SIA “Home4us”

Mazjumpravas 44, Rīga, LV-1063
Apraksts:

SIA "HOME4US" ir strauji augošs uzņēmums, kas seko līdzi patērētāju vēlmēm un tirgus tendencēm. Ilgspējīgi attīstoties, uzņēmums ievieš jaunus un inovatīvus risinājumus. Mūsu interneta veikaatradīsiet daudzveidīgu iekšdurvju klāstu. Piedāvājam gan durvis ar PVC pārklājumu, emaljas pārklājumu, gan laminētas durvis un eko finierējuma durvis. Iespējamie starpistabu modeļi sākot no eleganti klasiskiem, līdz pat avangardiskiem. Mūsu piedāvājumā atradīsiet gan divviru, gan bīdāmās durvis, kā arī nestandarta izmēra durvis. SIA "HOME4US" profesionāļu komanda palīdzēs jums izvēlēties atbilstošākās durvis jūsu vēlmēm, interjeram, dizainam un budžetam.

IS, SIA, Guļbūves, dārza mēbeles

Valmiermuiža, Vanagu 2c, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi: ✓ Virpoto apaļkoku guļbūves ēku projektēšana ✓ Guļbaļķu karkasu izgatavošana ✓ Masīvkoka dārza mēbeļu izgatavošana ✓ Guļbūvju ēku un konstrukciju uzstādīšana ✓ Konsultācijas par guļbūvju izgatavošanu un uzstādīšanas procesu ✓ Nestandarta konstrukciju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Tehniskais atbalsts un būvniecības speciālistu palīdzība

Acu Mikroķirurģijas Centrs, SIA, Daktera Kuzņecova klīnika

F.Sadovņikova 20, Rīga LV-1003
Apraksts: Mūsu klīnika ir dibināta 1998. gadā. Galvenais princips: kvalitāte un drošība - pacientam. Piedāvajam visa veida redzes korekcijas ar unikālu tehnoloģiju, kas garantē pacientiem pareizu ārstēšanas taktiku, maksimālu drošību un augstas precizitātes rezultātus. Mūsu klīnika strādā pēc jaunākajām tehnoloģijām un metodēm, ar FDA drošības garantiem-sertifikātiem, visplašākās redzes korekcijas - tuvredzības, tālredzības, astigmātisma, vecuma tālredzības (presbiopija) spektrā. No 18 gadu vecuma un bez vecuma ierobežojuma! Salīdzinot ar citām klīnikām, veicam audus saudzējošās operācijas redzes korekcijā, pacientiem ar īpaši plānu radzeni un platām zīlītēm, ar augstu un sarežģītu tuvredzības, tālredzības, vecuma tālredzības (presbiopija) un astigmātisma pakāpi.

Ārsta Viktora Vestermaņa privātprakse, IK

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Mēs specializējamies:: ✓ vertebroloģijā ✓ ortopēdijā ✓ kaulu, locītavu slimību ārstēšanā ✓ muguras sāpju ārstēšanā ✓ mugurkaula ķirurģijā ✓ algoloģijā Veicam sāpju iemesla diagnostiku, piedāvājam ārstēšanu un dažādus palīglīdzekļus, kas palīdz novērst locītavu un muguras sāpes. 

Zalamanes, Skrodeles, Bīgestānes klīnika, SIA

Brīvības 84-6, 4.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

"KZS Klīnika" dibināta 2007. gadā kā privāta konsultatīvās ginekoloģiskās palīdzības iestāde. Mūsu labākie speciālisti – ginekologi, neirologi, radiologi, terapeiti un dermatologi ir ar bagātīgu darba pieredzi, kura gūta, strādājot P.Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā, kā arī citās valsts un privātā sektora ārstniecības iestādēs, apvienojumā ar mūsu klīnikā pieejamajām progresīvajām diagnostikas metodēm garantē augsti kvalificētu, profesionālu sievietes veselības aprūpi. Klīnikā šobrīd pieejams plašs pakalpojumu klāsts sievietes veselībai – ginekoloģiskie izmeklējumi, neauglības ārstēšana, ultrasonogrāfija grūtniecēm, dermatovenerologa konsultācija un citi ārstnieciskie izmeklējumi, kā arī notiek māmiņu skolas nodarbības topošajiem un esošajiem vecākiem.