A, visā Latvijā

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība

Antalis, AS

Rumbula, Granīta 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2119
Sortiments:

Mūsu sortiments ir nepārtrauktā attīstībā – sekojot līdzi tirgus tendencēm, cenšamies būt elastīgi un piedāvāt mūsu klientiem arvien jaunus un interesantākus produktus. Produktu sortimenta vidējais artikulu skaits sniedzas jau trijos tūkstošos – mūsu klientiem ir, ko izvēlēties! Mūsu produktu klāstā ir pasaulē atzītu ražotāju populāri un kvalitatīvu produktu tēlu ieguvuši zīmoli – Data Copy, Pioneer, HP, Kaskad, Image, Bong, Conqueror, Keyakolor, Curious Collection, Galerie Art, tom&otto, Scandia 2000 Smooth, Scandia 2000, Cyclus, Invercote, Smurfit, Munken, Arctic Volume, Winter, Fasson, Avery Graphics, Epson, Serla, Lambi, Katrin.

Vijas Dangas ārsta prakse dermatoveneroloģijā, SIA

Lāčplēša 38-301, Rīga LV-1011
Apraksts:

 

Ādas un seksuāli transmisīvo slimību ārsts, STS diagnostika un ārstēšana, izmeklēšana, konsultācijas. Sertificēts ārsts dermovenorologs, ar ilgu darba pieredzi specialitātē sniedz plašus VALSTS apmaksātus pakalpojumus bērniem un pieaugušajiem. Ir pieredzējusi speciāliste seksuāli transmisīvo slimību diagnostikā un ārstēšanā. Daktere veic arī ādas biopsijas sarežģītos gadījumos.

Tolmets Vidzeme, SIA, Cēsu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rūpniecības 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas

Ritual Serviss, SIA, Apbedīšanas birojs

1.preču 30b, Daugavpils LV-5401
Apbedīšanas birojs:

SIA „Ritual serviss” apbedīšanas biroja pakalpojumu klāsts ir plašs un daudzveidīgs – sēru vainagu, lenšu, krustu, kapu pieminekļu izgatavošana un tirdzniecība. Mirstīgo atlieku transportēšana uz morgu un no/uz citu valsti. Dokumentācijas sagatavošana. Ķermeņa kremācija. Zārku transportēšana. Kapavietas sagatavošana apbedīšanai. Bēru ceremonijas organizēšana.

Sefinance, SIA

K.Valdemāra 57/59, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ kredītu apvienošana, ✓ auto līzings, ✓ kredīts nekustamā īpašuma iegādei. Par mums::

Sefinance apvieno profesionālu finanšu speciālistu komandu ar 11 gadu pieredzi, lai piedāvātu ērtus un vienkāršus aizdevumu risinājumus saimnieciskās darbības veicējiem. Pirmie Latvijā ieviesām kredītu apvienošanas pakalpojumu, sadarbojamies ar visiem vadošajiem aizdevējiem, individuāli pielāgojot aizdevuma nosacījumus. Sefinance speciālisti nodrošina pilnu atbalsta ciklu aizdevuma izvēlē un noformēšanā, kā arī palīdz risināt sarežģītas kredītsaistību dzēšanas situācijas. Savukārt ilggadēja sadarbība ar vadošajiem aizdevējiem ļauj piedāvāt visus pieprasītākos aizdevumu veidus ar operatīvu novērtējumu un izdevīgākajiem līguma nosacījumiem. Uzticieties Sefinance komandai un taupiet savu laiku, nepārmaksājot par kredītsaistībām! Uzņēmums Sefinance ir reģistrēts Patērētāju tiesību aizsardzības centra Kredītu starpnieku un kredītu starpnieku pārstāvju reģistrā ar reģ. Nr. KS-02.

Skrundas apbedīšanas birojs, Indulis Vicinskis

Liepājas 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Apraksts:

Skrundas apbedīšanas birojs – apbedīšanas pieteikuma formēšana, konsultācijas. Dokumentu noformēšana. Nelaa transportēšana. Transporta nodrošināšana pavadītājiem. Apbedīšanas piederumi un aksesuāri. Kapu kopšana, labiekārtošana. Bēru banketu pakalpojumi. Sēru floristika, ziedi, vainagi. Kremācija. Kapu pieminekļi, futrāļi. Kapu ierīkošana un apkopšana.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana

Ava-Clinic, vadošā ginekoloģijas un reproduktoloģijas klīnika

Baznīcas 20/22-5.st., Rīga LV-1010
Uzņēmums piedāvā: ✓ Neauglības pārbaudes. ✓ Mākslīgā apaugļošana. ✓ Ģenētiskā materiāla sasaldēšana. ✓ Ginekoloģija. ✓ Grūtniecības aprūpe. ✓ Pediatrija. ✓ Kļūšana par donoru. ✓ Valsts apmaksātas medicīniskās apaugļošanas procedūras.

Atar, SIA

Turpinām strādāt klātienē! Bezkontakta piegāde!
Visvalža 7, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Kafija ✓ Kafijas automāti ✓ Kafijas automātu serviss ✓ Kafijas automātu piederumi ✓ Receptes Kafijas grauzdētava:

Mēs esam Latvijas kafijas grauzdētava. Kafijas grauzdēšana mūsu uzņēmumā ir roku darbs un izmantojam tikai augstākās kvalitātes kafijas pupiņas. Grauzdēto kafiju klientiem nogādājam ne vēlāk kā divas nedēļas pēc grauzdēšanas, tādējādi vienmēr nodrošinām svaigu kafiju. Piedāvājam iegādāties pārbaudītu zīmolu kafijas automātus. Ja kafijas automāta iegādei vēl neesat gatavi, piedāvājam kafijas automātu nomu uz neierobežotu laiku. Iegādājoties pie mums noteiktu daudzumu kafijas, noma ir bez maksas. Kafijas automātus var iznomāt arī uz īslaicīga pasākuma laiku. Kā zināms, jebkura tehnika ar laiku nolietojas un bojājas – piedāvājam kafijas automātu apkopi un remontu

Marko KEA, SIA, Koka palešu ražotne

Līči, "Ražotne Marko" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2118
Specializācija: MARKO KEA ir specializējies visu koka palešu veidu, tostarp standarta un nestandarta palešu ražošanā. Mēs vienmēr esam gatavi pieņemt izaicinājumu un atkarībā no klienta vajadzībām sākt ražot jebkādas konfigurācijas un sarežģītības paletes.

Airex, SIA – kokzāģētava, kokmateriālu tirdzniecība

Kalnciema 78, Rīga, LV-1046
Kokmateriālu tirdzniecība: ✓ Celtniecības dēļi un brusas ✓ Ēvelēti dēļi ✓ Apdares dēļi ✓ OSB "AIREX" piedāvā šādus zāģmateriālus:: ✓ dēļi – ēvelēti dēļi, apdares dēļi, grīdas dēļi, žoga dēļi,  ✓ stieņi, koka brusas, ✓ OSB, OSB plāksnes,  ✓ terases dēļi (vagonka).

PAKALPOJUMI:

✓ izgatavojam pēc pasūtījuma,  ✓ impregnējam,  ✓ piegādājam.

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
Apraksts:

"Centrometal" - individuālās un industriālās apkures sistēmas. Uzņēmums "Centrometal" ir starptautisks industriālo un privāto apkures iekārtu un sistēmu ražotājs ar jau vairāk nekā 50 gadu lielu pieredzi šajā jomā. "Centrometal" piedāvā individuālus risinājumus efektīvām sistēmām ar jaudu no 1,5 līdz 5000 kW visām lietošanas nozarēm un visiem siltumenerģijas lietotājiem.

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Woltec, SIA, Vidzemes elektromontāžas būvuzņēmums

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Elektromontāža EL, ELT Valmiera, ūdensapgāde UKT Valmiera, UK Cēsis, Valka, Limbaži, Smiltene, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija. Celtniecība. Siltumtīkli AVK. Apkure, ventilācija.

Latgales Jumiķis, SIA

Kārklu 20, Daugavpils LV-5401
Piedāvātā produkcija:: ✓ metāla jumti ✓ ūdens noteku sistēmas ✓ jumta logi ✓ skārda izstrādājumi Piedāvājums:

Vienā vietā atrodami visi kvalitatīvākie un populārākie jumta segumi un aksesuāri Latvijā – viss, kas vajadzīgs kvalitatīvai jumta ieklāšanai! Plašas zināšanas un pieredze palīdz nodrošināt to, ka pilnvērtīgi spējam būt jums līdzās, sākot no jumta materiālu izvēles, aprēķiniem līdz to piegādei objektā. Jūsu pasūtījumu varam piegādāt uz jebkuru vietu visā Latvijā, kā arī, atsevišķi vienojoties, ārpus tās!

Alejas projekti, SIA

Graudu 4a, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Apzaļumošana; ✓ Bruģēšana; ✓ Labiekārtošana; ✓ Jumta dārzi; ✓ Kopšana; ✓ Zāliena ierīkošana; ✓ Apstādījumu ierīkošana; ✓ Bruģēšana.

VRV Motors, autoserviss, VOLVO rezerves daļu serviss

Tīraine, Vecozolu 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167

Plaša atpazīstamība Baltijas tirgos. Protam rast risinājumu sarežģītākajās situācijās!

Par mums::

Jau 20 gadu pieredze! Volvo automašīnu serviss. Volvo automašīnu pēcgarantijas serviss. Volvo automašīnu rezerves daļas. Sadarbībā ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām.

Ossov, SIA, matraču ražošana, tirdzniecība

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Produkti:: Lateksa un kokosa bezatsperu KING SĒRIJA, matrači COMFORT SĒRIJA alerģiskiem cilvēkiem noturīgi pret putekļu ērcīšu un baktēriju rašanos. POCKET SĒRIJA ortopēdiskais matracis, pateicoties neatkarīgo atsperes sistēmu blokiem. Bērnu un pieaugušo vismatrači. MAGNET FORCE Kokosa šķiedras, zirgu astru, sizāla slānis, Perfo lateksa slānis ar ogļu daļinām. iBODY rada dabīgu izliekumu mugurkaulam. Atsvaidzinošu efektu rada Ocean blue Climalatex slānis. TRIPLE FRESH jūras zāles ar joda joniem, Perfo latekss ar gēla kapsulām. GREEN CLIMA NATURA zaļais latekss no alvejas ekstrakta ar masāžas un antibakteriālo efektu, Sizāla slānis ar ortopēdisko atbalstu. Trikotāžas audums ar vilans, lina, zīda, kokvilnas, kašmira, bambusa tekstilšķiedrām.

Dievs Svētī, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Miera 27, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Rīgas Privātie Kapi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dažādu konfesiju ceremonijas