A, adresē Daugavpils

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Latwork, SIA

Stacijas 129J, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "LATWORK" savu darbību attīsta kā darba apģērbu, cimdu, apavu un individuālo aizsardzības līdzekļu (IAL) mazumtirgotājs un vairumtirgotājs visā Latvijā. SIA "LATWORK" mērķis ir nodrošināt klientus ar pasaulē plaši pazīstamu ražotāju kvalitatīvu un modernu produktu klāstu. Līdz ar to tiek nodrošināta aizsardzība pret dažāda veida riska faktoriem, kas ir viens no svarīgākajiem noteikumiem drošai darba videi, apmierinātiem darbiniekiem un kvalitatīvi padarītam darbam. Mūsu piedāvātā produkcija pilnībā atbilst Latvijas un Eiropas standartiem. SIA "LATWORK" plašais preču klāsts ir izstrādāts izvērtējot klientu vēlmes un vajadzības, kā arī finansiālās spējas. Piedāvājuma klāstā ir laika gaitā izvērtēti un testēti modeļi, kuri vislabāk atbilst mūsdienu darba videi. SIA "LATWORK" nodrošina profesionālu un augstu apkalpošanas kvalitāti, kā arī individuālu pieeju katram klientam.

ZL.LV iesaka

Latgales Veterinārais centrs

Jātnieku 63, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mūsu klīnika "Latgales veterinārais centrs" orientēta uz augstas kvalitātes veterināro pakalpojumu sniegšanu dzīvniekiem. Klīnikā pieņem speciālisti, kuri nodarbojas ar mazo (suņu un kaķu) un eksotisko dzīvnieku ārstēšanu. Klīnika aprīkota ar jaunāko tehnoloģiju diagnosticējošām iekārtām, kas ļauj īsā laika posmā noteikt tiešu diagnozi un sākt ar to strādāt. Veterinārās klīnikas "Latgales veterinārais centrs" ārsti apgūst speciālu apmācību, pastāvīgi paaugstinot  savu profesionālo līmeni, apmeklējot lekcijas gan vietējās, gan ārvalstu iestādēs.

Aircom Plus, SIA, Veikals-salons

Teātra 15/17-7, Daugavpils LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Datortehnikas serviss un apkope ✓ Datoru remonts ✓ Portatīvo datoru remonts ✓ Problēmu diagnostika ✓ Biroja tehnikas apkope un remonts ✓ Printeru apkope ✓ Printeru remonts ✓ Toneru uzpilde ✓ Kārtridžu uzpilde ✓ IPhone remonts ✓ Citi pakalpojumi ✓ Printēšana ✓ Kopēšana ✓ Datoru aksesuāru iegāde

MINT Textile Management ĶĪMISKĀ TĪRĪTAVA UN VEĻAS MAZGĀTAVA

Dobeles 30A, Daugavpils LV-5404
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

Birma PETS Daugavpils, suņu un kaķu frizētava

Viestura 70, Daugavpils LV-5401
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšanaPakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Treščinska S. zobārstniecības prakse

Imantas 45-2, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Personām ar funkcionāliem traucējumiem ir nodrošināta iespēja saņemt zobārsta pakalpojumus (ir noslēgts līgums ar SIA "Daugavpils zobārstniecības poliklīnika").

Akvastils, SIA

Višķu 17, Daugavpils LV-5410
Apraksts: Metāla detaļu galvaniskais pārklājums, niķelēšana, pārklājot detaļas ar divkāršo niķeļa pārklājumu, detaļām ir paaugstināta antikorozijas aizsardzība, pirmo reizi ieviesta Latvijā. Cinkošanas pārklājums ir divās krāsās - zeltītā un sudrabotā. Strādājam visā Latvijā.

Vilevi, SIA, darba drošība Latgales filiāle

Rīgas 22a, Daugavpils LV-5401
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi

Nataļjas Ļutikovas psihologa privātprakse

Viestura 17, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Konsultācijas klātienē un attālināti. Sertificēta klīniskā un veselības psiholoģijā. EMDR terapeite. Jums ir piemērota mana konsultācija, ja jūs vēlaties izdzīvot un izanalizēt:

✓ Neuzticību, neuzticēšanos vai vainas izjūtu, greizsirdību pret partneri ✓ Līdzatkarīgas attiecības un, kopumā, attiecības ar citiem cilvēkiem, kolēģiem ✓ Hronisku stresu, apātiju, izdegšanu darba vietā ✓ Fizisku un emocionālu vardarbība ✓ Nedrošības sajūtu, zemu pašvērtējumu un savas vērtības izjūtas krišanos ✓ Trauksmes sajūtu, panikas uzbrukumus, depresiju ✓ Eksistenciālo krīzi (dzīves jēgas un pašrealizācijas zudumu) ✓ Fobijas un dažādas bailes, tajā skaitā, bailes uzstāties, vadīt automobili, lidot ar lidmašīnu ✓ Seksuālās dzīves problēmas ✓ Grūtības ar bērna ieņemšanu ✓ Bērnu un šoka traumas ✓ Psihosomatiku

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

Lestrols, SIA, darījumi ar nekustamo īpašumu

Raiņa 28, Daugavpils LV-5401
Darījumi ar nekustamo īpašumu Daugavpilī, īpašumu pirkšana, pārdošana. Juridiskie pakalpojumi Daugavpilī. Cirsmu, meža īpašumu iepirkšana Daugavpilī, Preiļos, Krāslavā, Rēzeknē, Ludzā, ēku, būvju legalizācija Latgalē, mantojuma tiesības, kredītaizņēmēju likumīgā aizsardzība, operācijas ar nekustamajiem īpašumiem, līgumu sastādīšana

Latio, SIA, Daugavpils nodaļa

Ģimnāzijas 34/36-13, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

Antspils, SIA

Daugavpils LV-5401
Skudru kolonijas uzturēšanas priekšrocības: ✓ Viegli uzturēt ✓ Aizņem maz laika ✓ Iemāca bērniem saudzēt dabu un būt atbildīgiem ✓ Neizraisa alerģijas ✓ Nesmaržo ✓ Netrokšņo ✓ Nekož ✓ Zemas izmaksas

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1B, Daugavpils, LV-5404
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

LatLiga, SIA

Višķu 21ž, Daugavpils LV-5410
Pakalpojumi:: ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi ✓ Noliktavas pakalpojumi ✓ Muitošana ✓ Dokumentu pārnoformēšana ✓ Muitas deklarācijas CMR, TIR karnetes, SMGS noformēšana ✓ Ekspedīciju apkalpošana ✓ Konsultācijas par loģistiku ✓ Muitas punkts

Nikom, SIA

Mihoelsa 47-9, 2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "NIKOM" ir no REHAU profila izgatavotu PVC logu un durvju, kā arī metāla durvju ražotājs, kuru izstrādājumu kvalitāti un uzticamību nodrošina daudzu gadu pieredze. Mūsu piedāvājumā iekļauti: PVC logi, durvis, metāla durvis, vārti, žogi. Nodarbojamies ar remontdarbiem, ražošanu un servisu.

Propus, SIA

Varšavas 48, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ darba apģērbu ✓ darba cimdus ✓ darba apavus ✓ preces dzirdes aizsardzībai ✓ preces elpošanas aizsardzībai ✓ preces galvas aizsardzībai ✓ acu un sejas aizsarglīdzekļus u.c.

Multi Servis, SIA

Stacijas 129r, Daugavpils LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

AKV-V, SIA, Kapu pieminekļu izgatavošana Daugavpilī

Patversmes 9A, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un bronzas rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet aattēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādi krāsu toņi melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana. Zīmēt skices pēc nepieciešamības. Ražošana žogi, soliņi. Izbraukšana pie klientiem. Individuāla pieeja katram klientam. Kvalitātes nodrošināšana. Izpilde paredzētajos termiņos kārtībā. Gravēšana – roku darbs!

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Daugavpils filiāle

Strādnieku 16, Daugavpils, LV-5404
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ SiltumenerģētikaAukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistikaAutotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde