A, adresē Kuldīga

Drukāt
Banner 1050x80

Vilevi, SIA, darba drošības Kurzemes filiāle

Šķērsu 6, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi

IMG Projekti, SIA

Mucenieku 25-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
SIA "IMG Projekti" produkti un pakalpojumi:: ✓ Durvis: Plastikāta durvis Alumīnija durvis Iekšdurvis Metāla durvis ✓ Logi: PVC plastikāta logi Alumīnija logi Koka logi Jumta logi Logu remonts un apkope ✓ Bīdāmās durvis un sistēmas: Bīdāmās durvis iebūvējamiem skapjiem Bīdāmie alumīnija logi Bīdāmie plastikāta logi un durvis ✓ Žalūzijas, insektu sieti un aizkaru stangas: Žalūzijas Aizkaru stangas Pretinsektu sieti ✓ Paceļamie vārtiBrīvi stāvošie skapji un kumodesIebūvējamie standarta skapjiModuļu virtuves mēbeles

 

Merano, SIA

Ganību 21A, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Auto serviss ar auto remontu nodarbojas kopš 1993. gada. Kādreiz strādājām Mālu ielā 23, Kuldīgas centrā un saucāmies “Auto klubs PELIKĀNS” divu cilvēku sastāvā. Paplašinoties īrējām telpas bijušās “Patērētāju biedrības” garāžās, kur atrodamies arī šodien – Ganību ielā 21a, Kuldīgā. Autoservisa komandai ir ilggadēja darba pieredze auto apkopē pazīstamāko marku automobiļiem.

Burziņi, viesu nams, pirts

"Burziņi" , Kurmāles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Tepat pie Kuldīgas ir brīnišķīga vieta "Burziņi", kur baudīt nesteidzīgu atpūtu romantiskā namiņā ar nakšņošanas iespējām. Viss namiņš būs jūsu rīcībā ar divām istabām, kurā nakšņot var līdz četriem cilvēkiem. Pie namiņa ir dīķis, kurā var baudīt ūdens priekus, kā arī makšķernieku priekam dīķī dzīvo karpas. Piedāvājam ekskluzīvu iespēju izbaudīt Eco SPA pirts rituālu profesionāla pirtnieka pāra pavadībā. Pirts rituālā var baudīt dažādus augu aromātus, kuri ir ievākti pašu rokām, un ļauties sildošām un kontrasta procedūrām, kas dos prāta un visa ķermeņa relaksāciju. Noteikti izmēģini! Šīs procedūras vienaldzīgu neatstāj nevienu!

Anitas veterinārā aptieka

Kuldīgas 1A, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Saldū atrodas pilsētas centrā starp tirgus laukumu un autoostu. Blakus ir liels stāvlaukums, kur var ērti novietot savu auto. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība dzīvniekiem (sausā, mitrā, specializētā un ārstnieciskā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, kaklasiksnas, smiltis, bļodas, guļvietas, kopšanas līdzekļi, aksesuāri, grāmatiņas par dzīvniekiem. Ir pieejama šāda ārstnieciskā un specializētā barība: urīnceļiem, nieru mazspējai, dzīvniekiem ar lieko svaru, alerģiskiem un sterilizētiem dzivniekiem, mazajiem un pieaugušajiem dzīvniekiem. Šeit var iegādāties arī lauksaimniecības dzīvnieku barību un barības piedevas, žurku indes. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterināraaptiekā jūs apkalpos zinošas un kompetentas pārdevējas.

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam aauksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

Uldis Ēlerts, klavieru skaņotājs

"Sātiņi", Alsungas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3306
Apraksts: Klavieru skaņošana un remonts. Konsultācijas – klavieru tehniskā stāvokļa novērtēšana, palīdzība pie instrumentu iegādes. Pakalpojumi pieejami visā Kurzemē.

Vārtu sistēmas, SIA

Kuldīgas 39B-8, Rīga LV-1083
Produkcija:: ✓ Vārti ✓ Garāžu vārti ✓ Varti vārtu automātika ✓ Ātrgaitas ruļļu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Bīdāmie/ veramie vārti ✓ Drāšu/ stiepļu žogi ✓ Drošības sistēmas ✓ Koka žogi ✓ Metāla kaltie žogi

Kuldīga Taxi, IK HIL

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: "HIL" taksometru pakalpojumus sniedz kopš 2018. gada Kuldīgā un Kurzemes reģionā. Pasažieru pārvadājumi uz citām vietām Latvijā - pēc pieprasījuma un iepriekšējas vienošanās. Kuldīgā veicam arī kurjeru, ziedu un pārtikas piegādes pakalpojumus. Pēc vajadzības aizvedīsim mazgabarīta preces. Esam atbildīgi, precīzi un ar lielu profesionālu šoferu pieredzi. Jūsu zvanu gaidīs Inese.

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Alra"- mežsaimniecības uzņēmums, kurš dibināts 2001. gadā un jau vairāk nekā 21 gadu nodrošina pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Mūsu darbības pamatvirzieni ir: garo koku marķēšana, zāģēšana. Nepieciešami stabiem, guļbūvēm, guļbaļķiem.  Garo koku transportēšana no meža līdz nozīmētai vietai. Ir specializēts transports - varam transportēt līdz 20 metrus garus kokus. Nodrošinām pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Zāģējam un izvedam kokus no meža līdz ceļa malai. Iepērkam visa veida apaļkokus. Stabu apaļkokus no 9 līdz 16 metriem, guļbaļķus no 7 līdz 9 metriem, finiera klučus un citus. Pērkam meža īpašumus. Treileru pakalpojumi. Pārvadājam smago tehniku, meža traktorus, ekskavatorus. Strādājam Kurzemes reģionā.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās, Kurzemes nodaļa

Dzirnavu 18, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Kursa Altum, SIA

Ķelšu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Uzņēmums sniedz pilna servisa arborista pakalpojumus - koku zāģēšanu, koku kopšanu, šķeldošanu, celmu frēzēšanu, materiāla izvešanu, kokmateriāla zāģēšanu dēļos (ar parasto vai mobilo gateri). Papildus tiek sniegti jumtu tīrīšanas, teritoriju labiekārtošanas, t.sk.apzaļumošanas, un zāles pļaanas pakalpojumi.

ZL.LV iesaka

Grigaļi, SIA, egļu, bērzu, meža stādi

"Grigaļi" , Rudbāržu pagasts, Kuldīgas nov. LV-3325
Stādaudzētava "Grigaļi": Kopš 2000. gada uzņēmumā „Grigaļi” audzē un pārdod meža stādus. Patlaban ir iespējams iegādāties egļu un bērzu stādus ar uzlabotu sakņu sistēmu, kā arī priežu, egļu, bērzu un melnalkšņu ietvarstādus. Stādus saiņo maisos, kurus uzglabā dzesētavā līdz stādu stādīšanai mežā. Visi stādi ir sertificēti Valsts Meža dienestā. Stādus iegādāties var, iepriekš noslēdzot līgumu vai vienojoties tekošajā sezonā, turklāt klienti var apskatīt stādus augšanas gaitā vai arī īsi pirms iegādes. Zvaniet vai rakstiet e-pastu, lai precizētu informāciju un veiktu pasūtījumus.  

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Ziedi Kuldīgā 🌻🌻🌻
Sūru 3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par mums:

Zelta Zieds – unikāli ziedu salikumi ikvienam gadījumam un dzīves notikumam. No ziedu pušķa līdz skaistai kāzu dienas floristikai. Mēs apsolām vienmēr pilnveidot pēdējo detaļu, apbrīnojamu un radošu pilnību katrā individuālā ziedu sakārtojumā, kas radīts tieši Jums.

Sniedzam vislabāko servisu visiem mūsu klientiem, palīdzot viņiem izvēlēties labākās kombinācijas, veidojot svaigākos ziedu pušķus, kas tiek piegādāti līdz viņu namdurvīm. 

Rezerve Rent, SIA

Auto noma Kurzemē
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Auto noma Kuldīgā, plašs auto izvēles klāsts. Rezervēšanas funkcija. Iespēja iznomāt ar autosēdeklīti. Nomas līguma paraugu var apskatīt mājas lapā.

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi", Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

SOLARWAY, SIA

Planīcas 50, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Mēs piedāvājam:: ✓ Saules paneļi (saules baterijas) ✓ Inventori (tīkla, hibrīda un akumulatoru) ✓ Saules paneļu stiprinājumi ✓ Saules paneļu kabeļi, konektori un citi papildus materiāli ✓ Saules paneļi un to sistēmu uzstādīšana ✓ Dokumentu sagatavošana valsts atbalsta iegūšanai
ZL.LV iesaka

Darbnīca A Projekti, SIA

Upes 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par uzņēmumu: "Darbnīca A Projekti", SIA nodrošina projektēšanu, restaurāciju, teritoriālplānošanu, ainavu arhitektūru un grafisko dizainu, maketēšanu. Interjera un galda spēļu dizains. Kuldīga, Kurzeme un visa Latvija.

Ideas, SIA

Planīcas 6-19, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par uzņēmumu: Uzņēmums "Ideas" sniedz visa veida celtniecības un būvniecības pakalpojumus Kurzemē. Tajā skaitā individuāli un nestandarta risinājumi.

Vārmes pag. M. Āboliņa ZS Skaistmales

"Skaistmales" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

Zemnieku saimniecība Skaistmales ir Āboliņu ģimenes uzņēmums. Nodarbojamies ar graudu un rapšu audzēšanu, pārdošanu un pirmapstrādi. Sniedzam graudu analīžu, autosvaru un iekrāvēja pakalpojumus. Esam Latraps graudu pieņemšanas punkts Vārmē. Laboratorija ir piesaistīta Latvijas graudu tīklam. Pieņemam kviešus, rapsi, miežus, auzas, rudzus u.c.