A, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Magija Lingerie, SIA

Siļķu 24, Liepāja LV-3405
Apraksts:

"Magija Lingerie" - mūsdienīga, moderna kompānija, kura ražo sieviešu apakšveļu. Uzņēmums piedāvā pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no dizaina izstrādes līdz gatavai produkcijai un piegādei. Šobrīd apkalpojam sadarbības partnerus Latvijā, Dānijā, Šveicē, Vācijā, Anglijā un ASV. Labprāt sadarbosimies aar citu valstu uzņēmumiem. 

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Epion, SIA

Graudu 27/29, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA Epion ir sertificēta militāra un dubulta lietojuma, ieskaitot ūdenslīdēju, ugunsdzēsības un taktisko produktu izplatītājs un integrētājs. Aizsardzības, drošības un glābšanas ekipējuma imports. Gan virsūdens, gan zemūdens elpošanas ekipējuma un piederumu, mērierīču un specializētā apģērba serviss. Improvizētu sprāgstvielu un nesprāgušas munīcijas riska novēršanas ekipējums. Attālinātas sprādzienbīstamu ierīču neitralizēšanas ekipējums. Militāras un specializētas medicīnas ierīces.

TANIA grāmatvedība, SIA

Ludviķa 4-2.st., Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Biznesa neatņemama sastāvdaļa ir grāmatvedība. Tās darbības organizācija un speciālistu izvēle ir tik nopietns darbs, ka kļūdainas izvēles rezultātā var ievērojami ciest visa uzņēmuma darbība. Profesionāls grāmatvedis ir uzticams partneris, kurš palīdz plānot darbību un kontrolēt uzņēmumā notiekošo procesu pareizu norisi, viņš seko līdzi uzņēmuma stratēģijai, mērķiem un uzdevumiem, ļauj efektīvāk un racionālāk izmantot resursus un kontrolēt tos. Mūsu galvenais darbības rezultāts - pārskatāma un korekta grāmatvedības uzskaite un saskaņā ar standartiem sastādīti finanšu pārskati, kuriem ir svarīga loma uzņēmuma prestiža veidošanā.

Tonus Elast, SIA

Grīnvalti, "Pilskalni" , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3473
Par uzņēmumu:

SIA "TONUS ELAST" ir Latvijas uzņēmums, kas ražo medicīniskos elastīgos izstrādājumus:

✓ kompresijas zeķes un zeķubikses; ✓ muguras balsta jostas; ✓ grūtnieču jostas; ✓ stājas korektorus; ✓ ortozes locītavām; ✓ elastīgās saites.

Īpašu atzinību mediķu aprindās ir ieguvuši mūsu kompresijas trikotāžas izstrādājumi – kompresijas zeķes, zeķubikses un piedurknes. Medicīniskie kompresijas izstrādājumi tiek ražoti profilakses, pirmajā un otrajā kompresijas klasē. Tas nozīmē, ka produkti ir piemēroti gan vēnu saslimšanas risku mazināšanai, gan ārstēšanai, gan pēcoperācijas laikā. TONUS ELAST kompresijas izstrādājumu efektivitāti atzīst pasaules līmeņa eksperti, tie atbilst stingrākajiem standartiem, un produkcijas atbilstība kompresijas klasēm ir starptautiski sertificēta. Jostas un korektori ir TONUS ELAST otra lielākā produktu grupa. Mūsu pieredzējušie inženieri izstrādājuši gan sarežģītas pēcoperācijas jostas, gan jostas un stājas korektorus ikdienas labsajūtai. Īpašu uzmanību esam veltījuši grūtnieču jostu izstrādei un jauno māmiņu produktiem. Populārākie produkti šajā grupā ir grūtnieču jostas un veļa jaunajām māmiņām. TONUS ELAST ražotne atrodas pie Liepājas, un tajā strādā ap 180 darbinieku. Katru gadu TONUS ELAST inženieri un tehnologi izstrādā jaunus produktus, kas atbilst moderna tirgus prasībām. Jau kopš 1995. gada mēs rūpējamies par savu klientu labsajūtu un esam lielākais elastīgo medicīnas preču ražotājs Baltijā.

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

Dunalka, "Graudi" , Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3452
Piedāvājam:: ✓ Zāliena sēklas apzaļumošanai ✓ Sēklu maisījumi pļaanai un ganīšanai ✓ Puķu pļavas sēklas ✓ BIO un BIO-minerālie mēslojumi Par mums: ZS “KRASTMAĻI” ir sēklkopības uzņēmums, kas apsaimnieko ap 550 ha un audzē kviešus, miežus, rapsi un dzeltenos zirņus. Saimniecības specializācija ir zālāju sēklaudzēšana – vairāk nekā 100ha platībā tiek audzēts baltais un sarkanais āboliņš, timotiņš, pļavas auzene un sarkaauzene. Zeme – mūsu spēks!

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
Krišjāņa Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
„DIZAINA GALDI” izgatavo galda virsmas no:: ✓ Ozola ✓ Oša ✓ Riekstkoka ✓ Egles ✓ Gobas ✓ Sarkankoka ✓ Priedes ✓ Kļavas ✓ Buka Par uzņēmumu:

„DIZAINA GALDI” nodarbojas ar ekskluzīvu, no viena koka gabala veidotu masīvkoka galdu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Katrs galds ir unikāls ar savu dizainu, krāsu, faktūru un skaidri saskatāmo gadskārtu vijumu. Galdu gatavošanā izmantotie koki ir īpaši izvēlēti un atlasīti, un bieži pat vairākus gadsimtus veci. Tomēr izmantoti tiek vienīgi jau miruši koki. Mēbeļu gatavošanā noderīga parasti ir tikai neliela koka daļa. Koku žāvēšana ilgst vairākus gadus. Tā visa rezultātā, gatavie galdi un citi interjera priekšmeti kalpo paaudzēm ilgi. Dizaina masīvkoka, ozola koka galdi. Dizains. Dizaina Mēbeles.

Izgatavojam virtuves pēc individuāla pasūtījuma no masīvkoka un plātņu materiāliem, veicam uzmērīšanu, projektu izstrādi, ražošanu un montāžu.

Lauma Medical, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja LV-3405
"Lauma Medical" produkcija:: ✓ Elastīgās medicīniskās jostas; ✓ Elastīgās medicīniskās saites; ✓ Kompresijas izstrādājumi; ✓ Elastīgie pārsēji; ✓ Izstrādājumi topošām un barojošām māmiņām; ✓ Stājas korektori; ✓ Ortozes.

PROWRISTBANDS, Aproces un aksesuāri

Bāriņu 13-1/3, Liepāja LV-3401
Produkcija: ✓ Aproces (kontroles, silikona) ✓ Kakla lentes (standarta, auklveida, sublimācijas, izšūtās, aksesuāri) ✓ USB (rotējošais, biznesa kartes, kapsula, aproces, pildspalvas) ✓ PVC atslēgu piekariņi ✓ Aproces piekariņi ✓ Lentes ar apdruku

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

Autoserviss Liepājā, kurš nebaidās dot savam darbam 12 mēnešu garantiju!  Sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti.  Palīdzam mūsu klientiem kopš 2011. gada.  Zvani un piesaki arī savu auto!

PAKELLA, SIA, Liepājas filiāle

Cukura 27, Liepāja LV-3414
Pakalpojumi:: ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakojuma iekārtu tirdzniecība ✓ Iekārtu noma ✓ Iekārtu tehniskais serviss ✓ Pašlīmējošo etiķešu apdruka ✓ Iepakošana

Profcentrs, SIA, Veikals

Zemnieku 60, Liepāja, LV-3401
Produkcija: ✓ CERESIT Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi ✓ DEN BRAVEN Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti ✓ FLUGER Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs ✓ MEFFERT Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi ✓ NMC Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme ✓ EJOT Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes ✓ MARKOFLEX Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi ✓ VINCENTS Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Rentgens ✓ Laboratorijas izmeklējumi ✓ Cilmes šūnu terapija suņiem Veterinārā klīnika: Sniedzam veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem. Atsevišķa sterilo operāciju zāle. Iespēja izmantot inhalācijas anestēziju. Silta pēcoperācijas telpa. Zobakmens tīrīšana, zobu pulēšana. Digitālais rentgens. Suņu un kaķu ikdienas un ārstnieciskās barības. Medikamentu tirdzniecība. Plašs pretblusu un pretērču preču klāsts.

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

Fontaine, viesnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Fontaine" atrodas Liepājas centrā blakus promenādei un tikai 800 metrus no pludmales. Viesnīcas numuriņi ir ļoti skaisti, atjaunoti dažādos stilos. Katrā numurā dažādu mākslinieku gleznojumi. Var baudīt Arābu istabu, Safari telpu, Kapteiņu istabu un daudz ko citu. Laipni gaidīti.

Lāce I., veterinārārste

Republikas 10-1, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Praktizējošā veterinārste Ina Lāce strādā mājas vizītēs pēc izsaukuma, kā arī sniedz attālinātas konsultācijas. Rūpīga, pacietīga un laba veterinārārste ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, specializācija – mājas vizītes pēc izsaukuma un vienošanās.

Vivasan Baltija, SIA, Filiāle

Kūrmājas prospekts 7-2.st., Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Vitamīnu un minerālu komplekss ✓ Pretnovecošanās kosmētika ✓ Dekoratīvā kosmētika ✓ Kosmētika sejas ādas kopšanai ✓ Zāļu krēmi ✓ Ēteriskās eļļas ✓ Ķermeņa kopšanas līdzekļi