A, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Kristal, SIA

Strazdu 3, Liepāja LV-3405
Apraksts: KRISTAL - apakšveļas ražošanas uzņēmums. Piedāvā veļas kolekciju izstrādi un plašu ražošanas pakalpojumu klāstu. Jaunākās tehnoloģijas un individuāla pieejai katram partnerim/klientam ļauj ražot veiksmīgas populāras, modernas kolekcijas.

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

Autolietas PRO

Ganību 107, Liepāja LV-3411
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

Kurzemes amatnieks A, SIA

Friča Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Tip Top Telefons, veikals-darbnīca

Siena 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Tip Top Telefons, veikals-darbnīca nodrošina mobilo telefonu un planšetdatoru tirdzniecību un remontu. Plašā klāstā - lādētāji, akumulatori, vāciņi. Navigācijas, videoreģistratori - tirdzniecība un remonts. LED spuldzes. Ātri, kvalitatīvi, ar garantiju!

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k-7, Rīga LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.

GP Services, SIA

Padures 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Pakalpojumi: ✓ metāla zāģēšana; ✓ metāla urbšana; ✓ metināšana ar pusautomātu; ✓ metālapstrādes projekti pēc individuāla pasūtījuma; ✓ jaunaudžu kopšanu un apstādīšanu.

 

Tehnicolor, SIA

Jaunā ostmala 1, Liepāja LV-3401
Apraksts: TEHNICOLOR - modernākais auto krāsu, virsbūves materiālu un instrumentu veikals Liepājā. Vienuviet piedāvājam visplašāko populārāko ražotāju produktu klāstu. Auto krāsas. Auto krāsu tonēšana. Industriālās krāsas. Auto virsbūves remonta materiāli. Auto krāsošanas instrumenti un iekārtas. Auto špaktele. Auto pulēšanas materiāli. Izdevīgas cenas noslēdzot līgumu. Laipni gaidīti!

Latio, SIA, Liepājas nodaļa

Graudu 27/29, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

SIA Aizputes betons

"Betona ražotne" , Aizputes pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Par uzņēmumu:

Aizputes betons ir viena no vecākajām betona ražotnēm Latvijā. Betona ražošana ražotnē ir nemitīgi, kopš 1956. gada. Gadiem ejot, uzņēmums ir kļuvis par vienu no vadošajiem dzelzsbetona izstrādājumu ražotājiem Kurzemes reģionā. Uzņēmums sevī ietver profesionāļus ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi dažāda veida betona izstrādājumu ražošanā. Uzņēmums klientiem piedāvā plašu kanalizācijas un meliorācijas produktu klāstu. Kopš 2020. gada uzņēmums ir vadošais lietu betona plākšņu ražotājs Latvijā.

Grobiņas autoskola, SIA

Skolas 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Grobiņas autoskolā" teorijas apmācība bez maksas. Teorētiskā apmācība: pasniedzējs Ivars Pelēķis. Praktiskā auto vadīšana: instruktors Ivars Pelēķis.

 

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Ratu depo" - ģimenes uzņēmums, kas specializējas bērnu preču tirdzniecībā. Vadošais mazuļu preču veikals Kurzemē ar vislielāko preču sortimentu. Laipni gaidīti veikalā Liepājā! Kā arī iespēja iegādāties preces mūsu internetveikaar ātru un kvalitatīvu piegādi visā Latvijā. Viss nepieciešamais jūsu mazulim vai jau lielākai atvasei.

ZL.LV iesaka

Astin, suņu un kaķu frizētava

Mirdzas Ķempes 8, Liepāja LV-3407
Par mums:

Laipni lūdzam visus pūkainos mīluļus Suņu un Kaķu frizētavā "Astin". Frizētava "Astin" ir domāta lieliem, vidējiem un maziem suņiem, kā arī kaķiem. Jums tiks nodrošināta patīkama atmosfēra, kvalitatīvs darbs un laba attieksme pret jūsu mīluli. Frizētava ir profesionāli aprīkota, lai Jūsu mīlulis un viņa saimnieks justos komfortabli. Meistars ar 9 gadu darba pieredzi izglītību ir ieguvis Sanktpēterburgā, Viļņā, Baltijas valstīs. Suņu, kaķu, dzīvnieku frizētava Liepājā. Dzīvnieku, suņu, kaķu frizētava Liepājā.

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares:

✓ Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas ✓ Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi ✓ Saules enerģijas risinājumi ✓ Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli ✓ Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi

Piedāvājam klientiem pilnu ciklu:

✓ konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; ✓ mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; ✓ preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; ✓ instrumentu noma; ✓ loģistikas pakalpojumi; ✓ pēcpārdošanas serviss; ✓ garantijas.

Uaneta, viesu nams

Kalēju 53, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Papildu pakalpojumi:: ✓ pirts ar lauka baseinu, sauna, ✓ banketu zāles līdz 50 personām, ✓ klājam visa veida mielasta galdus. Apraksts:

Viesu māja "UANETA" atrodas Grobiņā, Kalēju ielā 53. Mēs Jums piedāvājam lielisku atpūtu kādā no astoņām viesu mājas mājīgajām istabiņām, kurās vienlaikus var uzņemt līdz 20 cilvēkiem, un relaksēties mūsu pirtiņā ar lauka baseinu. Viesu rīcībā ir plašs dārzs ar šūpolēm, vieta piknikam ar dārza kamīnu, kur var izvārīt gardu zupu, izcept pankūkas vai uzgrilēt, ko sirds vēlas. Jūsu svinībām piedāvājam banketu zāli, kurā var uzņemt līdz 50 viesiem.

Atštaukas, Liepājas aktrišu folkloras apvienība

Bāriņu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: 1995. gada jūnijā mēs, Liepājas teātra aktrises, nolēmām iepriecināt kolēģus sezonas slēgšanas koncertā ar Līgo dziesmām. Šajā brīdī tad arī dzima doma par "Atštaukām". Mēs nākam no visiem Latvijas novadiem, tāpēc arī dziedam dažādu novadu dziesmas. Protams, pārsvarā tās ir Kurzemes puses dziesmas, jo mūsu priekšdziedātāja bija Austra Pumpure - īsta rucavniece. Viņas dziesmu pūru izmantojam joprojām. Tā kā bieži iznāk dziedāt dažādos godos, kā jau aktrises, savas programmas veidojam kā nelielus uzvedumus, atbilstošus gadskārtu svētkiem un dažādiem godiem - kāzām, kristībām utt. Uzņem "NAMĪNĀ" viesus, sagaida ar zupu, cienastu, koncertu. Aicinām bērnus piedalīties tradicionālo svētku folkloras skoliņās. 2017. gadā Lauku Ceļotājs piešķīra folkloras grupai "Atštaukas" kultūras zīmi "Latviskais mantojums". Laipni gaidām tūristus un Liepājas viesus folkloras centrā "Namīns".

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Liepājas filiāle

Ventspils 51, Liepāja, LV-3405
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ SiltumenerģētikaAukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistikaAutotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde