A, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Ārstu prakse Harmonija, SIA

Lāčplēša 27-20, Rīga LV-1011
Konsultācijas ietver::

• Profilaktisko izmeklēšanu • Ginekoloģisko saslimšanu diagnostiku, ārstēšanas plāna sastādīšanu, medikamentozās terapijas nozīmēšana • Konsultācijas ģimenes plānošanā, piemērotas kontracepcijas metodes izvēle • Konsultācijas neauglības diagnostikā un ārstēšana • Grūtnieču novērošana • Dzemdes kakla priekšvēža saslimšanu diagnostika • Menopauzes jautājumu risināšana • Konsultācijas pirms un pēc operatīvas izmeklēšanas

Zeltiņa V. neirologa, dermatologa ārsta prakse

Rīgas 7-2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Neirologa, dermatologa ārsta prakse Valmierā. Ārstniecības iestādes reģ. nr. 2500-00063. Nav nodrošināta vides pieejamība pacientiem ar funkcionāliem kustību traucējumiem.

E-radiologs, Magnētiskā rezonanse Sigulda

Lakstīgalas 13, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Magnētiskā rezonanse Siguldā:

Magnētiskās rezonanses kabinets Siguldā. Veicam magnētiskās rezonanses izmeklējumus galvas smadzeņu, kakla mīksto audu, vēdera dobuma, mazā iegurņa orgānu un muskuloskeletālo pataloģiju gadījumā.

Izmeklējums pieejams kā maksas pakalpojums ar speciālista vai ģimenes ārsta nosūtījumu vai bez tā. Valsts apmaksāts pakalpojums nav pieejams.

Mauliņa E. ārsta pneimonologa-alergologa konsultācijas

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Pārtikas alerģija, Hronisks klepus, bronhiālā astma, alerģiskas iesnas, Egils Mauliņš, ziedputekšņu alerģija, mājas putekļu ērcīšu alerģija, pulmonologs, alergologs, pneimonologs, grūtniecība un bronhiālā astma, fiziskas slodzes aizdusa, elpceļu slimības. Hroniska obstruktīva plaušu slimība, alerģija, alerģijas, elpceļu slimības,

Medicīnas sabiedrība Gaiļezers, Hemodialīzes dienas stacionārs

Akadēmijas laukums 1-12.st., Rīga, LV-1050
"Medicīnas sabiedrība Gaiļezers" pakalpojumi Latvijas iedzīvotājiem: ✓ Hemodialīze (HD) ✓ Hemodiafiltrācija (HDF) ✓ Nefrologa konsultācijas ar ģimenes ārsta nosūtījumu ✓ Nefrologa konsultācijas ✓ Hemosorbcija (tikai nieru aizstājterapijas pacientiem) ✓ Ķīmijterapija

Medicīnas sabiedrība Gaiļezers, Hemodialīzes dienas stacionārs

Šmerļa 2a, Rīga, LV-1006
Dialīze. Nieres, niere, nieru slimība. Nieru aizstājterapija, mākslīgā niere, hemodialīze HD, hemodiafiltrācija HDF, uroloģija, urologs, nefroloģija, nefrologa konsultācijas, hemosorbcija, procedūras tūristiem, aizstājterapija tūristiem. EVAK. EHIC apdrošināšana. Vadītājs Georgs Ritovs, ārsti. Māris Pļaviņš. Nataļja Čirkova. Gunta

Medicīnas sabiedrība Gaiļezers, Hemodialīzes dienas stacionārs

Rīgas 54a-4.st., Daugavpils, LV-5401
"Medicīnas sabiedrība Gaiļezers" pakalpojumi Latvijas iedzīvotājiem: ✓ Hemodialīze (HD) ✓ Hemodiafiltrācija (HDF) ✓ Nefrologa konsultācijas ar ģimenes ārsta nosūtījumu ✓ Nefrologa konsultācijas ✓ Hemosorbcija (tikai nieru aizstājterapijas pacientiem) ✓ Ķīmijterapija

Rehad, SIA

Juglas 20, Rīga LV-1079
Apraksts:

SIA "REHAD" - Gundara Rusova ortopēdijas centrs Rīgā piedāvā tehniskās ortopēdijas pakalpojumus, ortožu izgatavošanu, ortopēdisko apavu izgatavošanu. Ortopēdam Rusovam ir laba izpratne un pieredze par sportistu vajadzībām. Otrs nozīmīgs pētījumu un darbības virziens dr. Rusovam ir mugurkaula deformācijas – skoliozes ārstēšana.

Ineses Kreicas ārstes prakse otolaringoloģijā, SIA

Stirnu 8-324, Rīga LV-1082
Apraksts:

Sertificēts otorinolaringologs (LOR). Bērnu un pieaugušo ausu, kakla un degunu slimību diagnostika un ārstēšana. Veic LOR manipulācijas un mazinvazīvas deguna, deguna blakusdobumu, kakla, kā aauss operācijas. Deguna blakusdobumu iekaisumu izmeklēšana un ārstēšana. Ilgstošu iesnu izmeklēšana un ārstēšana. Deguna blakusdobumu US izmeklēšana. Deguna asinsvadu piededzināšana. Balss saišu stāvokļa novērtējums (endoskopija). Apmeklējumu rekomendējam saskaņot ar reģistratūru vai personīgi ar ārstu.

Sertificēts podologs Ilga Prinkalne

Aleksandra Čaka 50, Rīga LV-1011
Apraksts:

Ilga Prinkalne, sertificēts podologs Rīgas centrā - ārstnieciskā pēdu aprūpe, vaacu un kārpu apstrāde, nagu sēnītes apstrāde, bojātu nagu protezēšana ar ārstniecisko gelu, ādas sabiezējumu likvidēšana, ieaugušu nagu korekcija, izmantojot titāna diegu. Iespējamas mājas vizītes!

Mātes un bērna veselības aprūpes centrs, SIA

Aleksandra Čaka 91-3, Rīga LV-1011
Mūsu darbinieki::

Pediatre dr. Guna Deksne Bērnu aprūpes māsa Līga Kalniete Acu ārste dr. Marija Krūmiņa Masiere Meldra Lūse Gūžu ultrasonogrāfijas speciāliste Dr.Arta Bārzdiņa

Sertificēts podologs Velta Vasiļevska - privātprakse

Brīvības 180a, Rīga LV-1012
Apraksts:

"Vasiļevska Velta - podologa prakse", ārstniecības iestādes kods: 010001991, piedāvā ārstniecisko pedikīru Rīgas centrā, ko veic podologs, tas ietver pēdu ādas un nagu apstrādi, tostarp ieaugušu, sabiezētu vai sēnīšu skartu nagu apstrādi, kā arī kārpu, vaacu, plaisu un citu dermatoloģisku problēmu risināšanu. Veicam arī profilaktisku pēdu aprūpi, tāpēc aicinām visus, kuriem rūp sakoptas pēdas un drošība no infekciju riska viedokļa! Ļoti nozīmīga podoloģiskā aprūpe ir cukura diabēta pacientiem, ņemot vērā paaugstināto čūlu un infekcijas attīstības risku!

Palīdzam ar tādām problēmām kā nagu plātnes sabiezējumi, nagu sēnīte, plaisas pēdas priekšējā daļā un papēžos, un citos gadījumos.

Pieņem aadresē: Raiskuma 1, Rīga LV-1006

Bariatriskais ķirurgs M.Mukāns, SIA

Latgales 241, Rīga LV-1019
AIWA CLINIC SNIEDZ ŠĀDUS PAKALPOJUMUS::

Konsultē pirms operācijām AIWA Clinic un <a href="https://vca.lv/specialisti/mukans-maksims.htm" target="_blank" rel="noopener">VCA poliklīnikāsa>.

Īpaši specializējies laparoskopiskajā ķirurģijā. Veicis vairā kā 250 bariatriskās operācijas.

✓ bariatriskās &ndash; kuņģa samazināšanas operācijas svara samazināšanai, ✓ trūces (cirkšņa, pēc operācijas, nabas, diafragmālās), ✓ vēdera priekšējo muskuļu diastāzes minimāli iznvazīva korekcija, ✓ gastroezofagiāla atviļņa (skābes atraugas) korekcija ar kuņģa fundoplikāciju, ✓ žultspūšļa laparoskopiska izņemšana žultsakmeņu vai polipu gadījumā, ✓ laparoskopiska diagnostika, ✓ dažādu veidu mīksto audu operācijas.

Izskaidro un sagatavo bariatriskajai ķirurģijai, piesaistot uztura speciālistu, klīnisko psihologu vai citus speciālistus pēc nepieciešamības.

N.Kovriga ārsta prakse bērnu ķirurģijā, SIA

Bruņinieku 5 k.22-105, Rīga LV-1001
Apraksts:

Sertificēts bērnu ķirurgs Natālija Kovriga, kura ārsta pediatra grādu ieguvusi 1985.gadā. 1986.gadā pabeigusi internatūru Rīgas medicīnas institūtā (šobrīd Latvijas Medicīnas akadēmija) bērnu ķirurģijā profesora J. Gaujiena vadībā.  Pēc tam ilgus gadus strādāja Rīgas pilsētas 5.Bērnu poliklīnikas centrālajā bērnu traumatoloģijas nodaļā.

2000.gada noslēgts līgums ar Rīgas novada slimokasi un piešķirta aauja izveidot ārsta praksi, pēc tam līgums ar Veselības obligātas apdrošināšanas valsts aģentūru (šobrīd Nacionālais veselības dienests) un nodibināta ārsta prakse bērnu ķirurģijā.

No 2008.gadā N. Kovrigas ārsta prakse bērnu ķirurģijā saņēma aauju sekundāro ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanai par valsts apmaksu.

Biocon, SIA, Laboratorija

Grebenščikova 1-334, Rīga LV-1003
Apraksts: Pieteikšanās COVID-19 testam pa tālr. 20006062; rezultāti 24h laikā. Laboratorija, kura ievieš Latvijā jaunus medicīniskos laboratorijas izmeklējumus. Pakalpojumi pacientiem un medicīnas iestādēm. Imunologa konsultācijas.

Žanetes Freibergas pēdu aprūpes kabinets, podologs Rīgā

Aleksandra Čaka 50, Rīga LV-1011
Apraksts: Podologs Rīgas centrā veic profesionālu ārstniecisko pēdu aprūpi.

LaTi un kompānija, SIA

Grebenščikova 1-266, Rīga LV-1003
Apraksts:

Medicīnas sabiedrība "LaTi un Kompānija" ir ambulatora ārstniecības iestāde, kurā pieejami bērnu un pieaugušo ķirurģijas, traumatoloģijas un ortopēdijas speciālisti. 

Sabiedrība dibināta 1994. gadā.  Strādājot vienotā komandā, ar gandrīz divdesmit gadu pieredzi, mēs esam spējīgi palīdzēt visdažādākajās situācijās &ndash; arī komplicētu saslimšanu gadījumos. Mūsu mērķis ir nodrošināt profesionālu konsultāciju, diagnostiku un ārstēšanu.

Ortoteh, SIA

Nometņu 26a, Rīga LV-1048
Apraksts:

SIA “Ortoteh” specializējas individuāli izgatavotu ortožu ražošanā bērniem ar kustību traucējiem, nodrošinot ērtu un efektīvu ilgtermiņa atbalstu ķermeņa attīstībai un kustību uzlabošanai. Uzņēmuma “Ortoteh” kvalificētie tehniskie ortopēdi regulāri pilnveido zināšanas un nodrošina kvalitatīvu ortožu klāstu.

Orients, SIA, ģimenes ārsta prakse Rīgā

Ruses 5-59, Rīga LV-1029
Apraksts:

Ģimenes ārsts Mihails Ciganovs, internista pakalpojumi, pediatra pakalpojumi, ģimenes ārsta prakse sadarbojas ar ginekoloģi Inesi Pujāti, tālr. 26556762. Akūtā stunda ir pēdējā pieņemšanas stunda. Nodrošināta vides pieejamība. Konsultācijas pa tālruni 29151221.

Kardiologa pakalpojumi cena 20 eur Elektrokardiogramma cena 10 eur Holtera monitorēšana cena 25 eur Veloergometrija cena 30 eur Ehokardiogrāfija cena 30 eur