A, adresē Teika

Drukāt
Banner 1050x80

Baltic Express LV, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga, LV-1039
Apraksts: Balic Express LV ir loģistikas kompānija, kura sekmīgi strādā kravu pārvadājumu tirgū kopš 2004.gada. Mūsu kompānijas pamatspecializācija ir starptautiskie salikto kravu pārvadājumi ar autotransportu. Mūsu kompānijas galvenā atšķirība no ekspedīcijas kompānijām ir savs serviss galvenajos Eiropas maršrutos. Kā arī savs transports, sava noliktava Rīgā, droši partneri un konsolidācijas noliktavas katrā reģionā, kur mēs strādājam. Tas ļauj mums piedāvāt labas cenas par salikto kravu piegādi un regulāru servisu saviem klientiem, kuru vidū – Latvijas lielākās tirdzniecības kompānijas, Eiropas ražotāji, loģistikas un ekspedīcijas kompānijas Eiropā, Baltijas valstīs un Krievijā.

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

Repack, SIA

Ropažu 14a-41, Rīga LV-1039
Maisiņu ražošana un apdruka:

Maisiņš – tas ir efektīvs imidža reklāmas līdzeklis. Ir patīkami redzēt uz ielas cilvēku, kuram rokās ir maisiņš ar Jūsu firmas logo vai reklāmas akciju. Mēs piedāvājam spilgtus, kvalitatīvus maisiņus, kurus izgatavo no LDPE, HDPE un MDPE materiāla. Maisiņi „t-shirt”, polipropilēna iepakojums ar līmlenti vai bez līmlentes, maisiņi ar pastiprinātiem rokturiem, papīra maisiņi ar virvītēm. Mēs piedāvājam tādus maisiņus, kuri var izturēt lielu svaru un turklāt nemaksā daudz. Tieši tāds iepakojums ir šobrīd pieprasītākais tirgū.

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19A, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
VERISOL® klīniskie pētījumi apstiprina šādus efektus:: ✓ mazinās grumbas   ✓ paaugstinās ādas elastība   ✓ samazinās celulīts   ✓ uzlabojas nagu augšana un nagu struktūra   ✓ mati kļūst biezāki

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11A, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Diskrētie pusvadītāji ✓ Pasīvie komponenti ✓ Integrētās shēmas ✓ Savienotāji ✓ Optiskie komponenti ✓ LED Apgaismojums ✓ Rezonatori un filtri ✓ Transformatori un ferita serdes ✓ Mehāniskās komponentes ✓ Pusvadītāju aksesuāri ✓ Ventilatori un režģi ✓ Skaņas avoti ✓ Kabeļi ✓ Maketēšanas plates un tekstolīts ✓ Lukturi ✓ Datoru aksesuāri ✓ Darbarīki ✓ Mēriekārtas ✓ Lodēšanas piederumi ✓ Automātika ✓ Programmatori

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

Quant Latvia, SIA, Komercēku serviss un apsaimniekošana

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Apraksts:

KVANT ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi komercēku apsaimniekošanā.

ZL.LV iesaka

Priva COM, SIA, Darba Apģērbi

Ieriķu 7c, Rīga LV-1084
Sortiments: ✓ Cimdi ✓ Bikses ✓ Jakas ✓ Kombinezoni ✓ Cepures ✓ Termoveļa ✓ Lietusapģērbs ✓ Signālaģērbs ✓ Apavi ✓ Individuālie aizsardzības līdzekļi

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakse Rīgas centrā

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts: Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Estētiskā kosmetoloģija, salons

Brīvības gatve 306, Rīga LV-1006
Estētiskā kosmetoloģija, salona pakalpojumi:: ✓ Sejas procedūras ✓ Manikīrs ✓ Pedikīrs ✓ Masāžas ✓ Vaksācija ✓ Lāzerepilācija Sejas kosmētiskās procedūras:: ✓ Ādas stāvokļa diagnostika ✓ Sejas masāžaAparātkosmetoloģija ✓ Galvanika, dezinkrustacija, jonoforēze ✓ Mikrodermabrāzija, elektroporācija ✓ Radioviļņu liftings (bipolārs) ✓ Ultraskaņa, liftings, stimulācija ✓ Endodermalā masāža ✓ Mezoterapija ✓ Injekcijas metodes ✓ Lāzerprocedūras ✓ Ķīmiskais pīlings

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Par mums:

Sky Dream Clinic neaaubāma priekšrocība ir integrēta pieeja pacientu ārstēšanā, kas nozīmē, ka visi klīnikas augsti specializētie zobārsti strādā vienotā komandā. Pateicoties tam, jūs taupāt savu laiku un nervus, jo nav patstāvīgi jāmeklē iespēja pierakstīties pie vajadzīgajiem speciālistiem, kas parasti ir pieejami dažādās klīnikās un medicīnas centros. Vēl viena svarīga Sky Dream Clinic priekšrocība ir sava digitālā zobārstniecības laboratorija, kurā tiek izgatavoti venīri, kroņi, dažādas kapes, ķirurģiskie gidi. Tas ļauj ārstējošajam ārstam nepastarpināti kontrolēt laboratorijas izstrādājumu kvalitāti, kā arī ievērojami samazina protezēšanas laiku un pacienta apmeklējumu skaitu pie zobārsta. Šāda uzmanīga attieksme pret pacienta veselību ļauj klīnikā veiksmīgi veikt 20 000 zobārstniecības manipulāciju gadā.

Dental Check – Up

Pirmajā vizītē Sky Dream Clinic stundas laikā jums tiks veikta kompleksa zobu diagnostika ar jaunākajām tehnoloģijām – fotofiksāciju, 3D datortomogrāfiju – kas izmeklējumu procesu padara pavisam vienkāršu un nesāpīgu. Pēc tam izmeklējumu rezultāti tiek atainoti uz lielā ekrāna un detalizēti izklāstīts mutes dobuma veselības stāvoklis, izveidots ārstēšanas plāns un veikti pieraksti pie klīnikas speciālistiem, kā arī sniegti individuāli ieteikumi par turpmāko ārstēšanu un/vai profilaksi.

Pakalpojumi

Sky Dream Clinic pakalpojumu spektrs nosedz it visas stomatoloģijas nozares:

✓ zobu ārstēšana; ✓ ķirurģija un implantācija; ✓ protezēšana un estētiskā restaurācija; ✓ endodontija (zobu ārstēšana ar mikroskopa palīdzību); ✓ ortodontija (sakodiena korekcija ar breketēm vai kapēm); ✓ smaganu slimību ārstēšana (periodontologa pakalpojumi); ✓ zobu balināšana ar dažādām metodēm; ✓ zobu higiēna; ✓ bērnu zobārstniecība, kā arī sedācija ar smieklu gāzi, kas jutīgiem pacientiem krietni palīdz mazināt trauksmes sajūtu.

Vispārējā anestēzija

Savukārt jaunajā filiālē Mārupē ir pieejama medikamentozā sedācija, kas ļaus veikt sarežģītākas un ilgākas ķirurģiskās manipulācijas. Šis pakalpojums īpaši palīdzēs izvairīties no stresa bērniem.

Zobu feja

Par mazajiem pacientiem vispār ir sevišķi padomāts, jo viņiem ir ierīkots omulīgs stūrītis, tiek izsniegts diploms par izrādīto drosmi un uzdāvinātas jaukas dāvanas, savukārt īpaši noformēti kabineti rada maksimāli nepiespiestu un pat rotaļīgu vidi, kamēr prasmīgās un iejūtīgās zobu fejas gādā par vieglu un nesāpīgu ārstēšanas procesu bez asarām.

Atmosfēra 

Abas Sky Dream Clinic klīnikas atrodas gaišās un plašās telpās, kas rada mierīgu sajūtu. Klusā un mājīgā vide garantē apmeklētājiem miera un drošības sajūtu, turklāt par viņiem rūpējas augsti kvalificēti speciālisti, kuri turpina pilnveidot savas zināšanas un prasmes, lai saviem pacientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo ārstēšanu.

SkyBeauty, mikropigmentācijas un kosmetoloģijas centrs

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
SKY BEAUTY jūsu daiļumam piedāvā:: ✓ mikropigmentāciju uzacīm, acīm un lūpām; ✓ trihopigmentāciju vīriešiem; ✓ ICOONE LASER aparātkosmetoloģiju ķermenim un sejai; ✓ sejas skaistuma procedūras Guinot; ✓ sejas injekcijas Juvederm; ✓ skropstu/ uzacu laminēšanu; ✓ skropstu pieaudzēšanu; ✓ vaksāciju.

Zvaniet un pierakstieties uz skaistuma procedūrām SKY BEAUTY centrā!

ZL.LV iesaka

Embrions, reproduktīvās medicīnas centrs

Tālivalža 2A, Rīga LV-1006
Pakalpojumi: ✓ Endometrija atjaunošanas terapijaAugļa ehokardiogrāfija ✓ Sieviešu neauglības diagnosticēšana ✓ Vīriešu neauglības diagnosticēšana ✓ Valsts apmaksātās procedūras ✓ IUI (intrauterīna inseminācija) ✓ IVF procedūra ✓ ICSI (intracelulārā spermatozoīda injekcija olšūnā) ✓ Spermas sasaldēšana ✓ Embrija transfērs ✓ Embriju sasaldēšana ✓ Uztura speciālista pakalpojums ✓ NIPT tests NIPTIFY ✓ PGT-A tests ✓ INOVATĪVS ER-COMPLETE TESTS

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Lāzerzobārstniecība Denta::

Lāzertehnoloģiju zobārstniecība ir 21. gadsimta zobārstniecība. Zobārstniecībā Denta mēs lepojamies, ka mums ir vismodernākā zobu lāzera iekārta Fotona Lightwalker, kas ir piemērota zobu, smaganu un citu problēmu ārstēšanai bez sāpēm. Lāzerzobārstniecība strauji ir ieguvusi popularitāti Eiropā un ASV, mēs esam viena no pirmajām zobārstniecībām Latvijā, kas ir ieguldījusi līdzekļus šajā sarežģītajā iekārtā.

Denta sadarbojas ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā: “Ergo”, “Balta”, ”BTA”, ”Baltikums”, “Seesam”, “If”, “Gjensidige”, “Compensa”, ”Baltijas apdrošināšanas nams”, bet sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu bērni līdz 18 gadu vecumam tiek apkalpoti bez maksas. Mūsu pacientiem: BEZMAKSAS auto stāvvieta.

 

Dr. Kadiša vēnu klīnika, SIA Phleboart

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerprocedūras ✓ Lāzeroperācija ✓ Mikroflebektomija ✓ Mikroskleroterapija ✓ Putu skleroterapija US kontrolē ✓ Kompresijas terapija Apraksts:

Dr. Kadiša vēnu klīnika, kas atvērta 2020. gada rudenī Rīgā, Raiskuma ielā 1, ir jaunākā vēnu ārstniecības un estētikas iestāde Latvijā. Klīnikas dibinātājs un galvenais ārsts ir Dr. Med. Arnolds Kadišs - ķirurgs, flebologs, eksperts ar 20 gadu pieredzi klīniskajā darbā. Dr. Kadiša klīnika piedāvā klientiem mūsdienīgu pierādījumos balstītu vēnu veselības aprūpi un ārstniecību - no skleroterapijas līdz lārzeoperācijām. Klīnika aprīkota ar jaunākajām diagnostikas iekārtām, lārzeraparatūru un palīgierīcēm, kas būtiski uzlabo klientu izmeklēšanas un ārstēšanas kvalitāti. Dr. Kadiša klīnikā visu ārstniecības procesu veic un uzrauga viens ārsts, nodrošinot klientam personisku atbildību par ārstēšanas rezultātu, neatkarīgi no pacienta situācijas - vai tā ir kosmētiska vēnu tīklojuma novēršana, vai ielaistas vēnu varikozes ārstēšana.

Rīgas ģeodēzists, SIA

Pēkšēna 1-2, Rīga LV-1006
Par uzņēmumu:

SIA "Rīgas ģeodēzists" veic 3D topogrāfisko uzmērīšanu, inženierkomunikāciju un jaunuzbūvēto objektu izpildmērījumus, sniedz inženier-ģeodēziskos pakalpojumus, izmantojot augstas precizitātes GPS instrumentus.

Rotkaļa darbnīca, individuālais darbs

Biķernieku 24, Rīga LV-1006
Apraksts: Latvijas Amatniecības kameras Meistars – rotkalis. Juvelierizstrādājumi no zelta un sudraba. 25 gadu pieredze juveliera amatā.

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.