A, adresē Torņakalns

Drukāt
Banner 1050x80

GOFRAPRO, SIA, KARTONA IEPAKOJUMA RAŽOŠANA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti un pakalpojumi: ✓ Gofrētas kartona kastes ✓ Kartona kastes ar lamināciju ✓ Kartona iepakojums pēc individuāla pasūtījuma ✓ Kartona apdruka ✓ 3 un 5 slāņu gofrakartons E, B, C, EB, BC profila ✓ Individuāla nestandatra iepakojuma konstrukcija ✓ Dizaina un parauga izgatavošana ✓ 3-krāsu fleksogrāfijas druka uz gofrēta kartona ✓ Transportēšanas kārbas

Novapack, SIA

Standarta un individuāls iepakojums!
Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produktu kategorijas: ✓ Individuāls iepakojums ✓ Papīrs ✓ Papīra maisiņi ✓ Papīra formiņas ✓ Veidnes cepšanai ✓ Salvetes, paliktņi, paplātes ✓ Kartona kastes ✓ Konteineri ✓ Glāzes ✓ Fast food iepakojums ✓ Trauki, šķīvji, piederumi ✓ Pudeles, kārbas ✓ Aksesuāri un vienreizlietojamais apģērbs ✓ Patēriņa iepakojumi ✓ Iekārtas

Telemarket, SIA

Skanstes 52, Rīga LV-1013
Apraksts: SIA ''Telemarket'' šobrīd ir lielākais un veiksmīgākais telemārketinga uzņēmums Latvijā. Kopā 11 struktūrvienības - 3 Rīgā un pa vienai Valmierā, Liepājā, Talsos, Jelgavā, Ogrē, Madonā, Gulbenē un Balvos, kurās kopumā strādā ap 200 darbinieku. SIA ''Telemarket'' mātes uzņēmums ir «Müügimeistrite» AS (1996), kas ir lielākais telemārketinga pakalpojumu sniedzējs Igaunijā un lielākais tiešā mārketinga uzņēmums Somijā «Suoramarkkinointi Mega» OY, kas vienlaikus ir arī daļa no mediju koncerna «Alma media» OY. SIA'"Telemarket" nodrošina, aktīvu produkta un pakalpojuma pārdošanu, piesaistām jaunu klientus, sakārtojam un papildinām klienta datubāzes, apkalpojam ienākošos zvanus, mārketinga kampaņu atbalsts un ātra informācijas nodošana.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.

Dovgil, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Uzņēmums "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir Polijas giganta logu ražotāja DRUTEX oficiālais pārstāvis. Mēs jau vairāk nekā 14 gadus ražojam, tirgojam un uzstādām plastmasas logus no augstākās kvalitātes profiliem Iglo classic, Iglo Energy, Iglo 5, Iglo light. "PVCLOGI.LV" sadarbojas aar šādu profilu Vācijas piegādātājiem: Dobropast, REHAU, GEALAN 8000 9000, SCHUCO. Visi plastikāta logi uzstādīti no šo Eiropas zīmolu profila, atbilstoši ES standartiem, videi draudzīgas un lieliskas trokšņu izolācijas. Kompānija "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir gatava sniegt jums visus nepieciešamos pakalpojumus: optimāla profila izvēle plastmasas logiem, to piegāde, uzstādīšana un montāža, nogāžu apdare un aprēķināšana par visu saistīto darbu izmaksām. Jūs varat pasūtīt kādu no uzskaitītajiem profiliem, kā arī izvēlēties krāsu, kas piemērota jūsu interjeram no norādītajiem krāsu profiliem. Tā kā mēs paši izgatavojam plastikāta logus, tad paši tos arī pārdodam un montējam. Līdz ar to mēs varam garantēt visaugstāko plastikāta logu kvalitāti un to ielikšanu visātrākajos termiņos. Aprēķinus par interesējošo logu izmaksām varat saņemt, aizpildot veidlapu vai vienkārši zvanot mums. Pa tālruni jūs saņemsiet visu nepieciešamo informāciju par ražošanu, uzstādīšanu un garantijām - izvēlēto logu kvalitāti. Jūsu PVCLOGI.LV un SIA "DOVGIL". Mēs arī sniedzam pakalpojumus visu veidu žalūziju ražošanā visos Latvijas reģionos, Baltijas valstīs un Eiropa.

Mobire Latvija, SIA

Akmeņu 14, Rīga, LV-1048
Apraksts: Pilna servisa noma ir transportlīdzekļa operatīvā noma korporatīviem klientiem, kur visas izmaksas, kas saistītas ar automašīnas izmantošanu, tiek iekļautas vienā un fiksētā ikmēneša maksājumā. Izmantojot šo pakalpojumu uzņēmums var brīvāk operēt ar uzņēmuma kredītportfeli, aizmirst par auto apkopēm, sezonas riepu maiņām un autoparka pārvaldību. Par to rūpēsimies mēs. Papildus tam - palīdzam izvēlēties transportlīdzekli, izskaidrosim priekšrocības attiecībā pret finanšu līzinga izmantošanu, atpirksim esošo auto, garantēsim rezerves automašīnu visos gadījumos un piedāvājam klientu atbalstu 24/7.

Daivan, SIA

Bauskas 16c, Rīga LV-1004
Piedāvājam:: Gleznas pēc numuriem; Gleznas pēc numuriem pēc Jūsu fotogrāfijas; Akrila krāsas gleznošanai; Gleznošanas otas; Audekli. Apraksts:

"Gleznot lv" – ir jauna Latvijas kompānija, kuru izveidoja entuziastugrupa, kuri nav vienaldzīgi pret glezniecību un radošumu. Mūsu mājaslapā pieejams plašs klāsts ar: gleznām pēc numuriem, gleznām pēcnumuriem pēc Jūsu fotogrāfijas,akrila krāsām gleznošanai, gleznošanasotām, audekliem.Mēs paši ražojam akrila krāsas gleznošanai 235 krāsupaletē. Pie mums Jūs atradīsiet vairāk ka 2000 gatavu gleznu, ka arīJums ir iespēja patstāvīgi izveidot savu gleznu pēc individuālasfotogrāfijas.

Torņkalna veterinārā klīnika un aptieka, Veosa, SIA

Vienības gatve 66, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Torņkalna Veterinārā klīnika un aptieka" Vienības gatvē 66, Rīgā, Torņakalnā kopš 2002. gada piedāvā izcilu dzīvnieku ārstēšanu un aprūpi un citus veterināros pakalpojumus. Mūsu Veterinārā klīnika Pārdaugavā piedāvā vispārējo profilaktisko, terapeitisko un plānveida ķirurģisko palīdzību mājdzīvniekiem.  

Mūsu mērķtiecīgā un gādīgā veterinārārstu komanda ir ar plašu pieredzes un zināšanu klāstu veterinārijā. Gaidīsim Jūs un Jūsu mājdzīvnieku mūsu ģimenē.

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Pārdaugavā

Uzvaras bulvāris 10, Rīga, LV-1048
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšanaaugstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Mūsu uzņēmums ražo augstas kvalitātes korpusa mēbeles mājām, dzīvokļiem, ofisiem, mazumtirdzniecības un sabiedriskām telpām. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Reksons, SIA

Gaujas 32/3, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Produkti:: ✓ PVC logi ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Stikla paketes ✓ Krāsas Par uzņēmumu:

SIA “Reksons” ražotne dibināta 1998. gadā. Kompānija izgatavo logus atbilstoši augstākajiem pasaules standartiem, kā arī nodrošina projektu izstrādi un realizēšanu. Veiksmīgi attīstoties SIA ”Reksons” kļuvis par vienu no atbildīgākajām kompānijām Latvijas tirgū un ieguvusi uzticama un profesionāla biznesa partnera reputāciju.

Wilde Logistics, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"WILDE Logistics" ir uzsākusi savu darbību 2010. gadā. Uzņēmumā strādā pieredzējuši un zinoši loģistikas speciālisti ar daudzu gadu pieredzi. Mēs piedāvājam pilnu loģistikas pakalpojumu klāstu, protam rast risinājumus arī nestandarta situācijās un esam radoši savā darbā. Veicam regulārus pilno un salikto sauszemes kravu pārvadājumus pēc noteikta grafika. Mums rūp katrs mūsu klients!

Alcoscan, veikals

Mūkusalas 71-1.st., Rīga LV-1004
Apraksts:

"Rovico Latvia" piedāvā sertificētus, uzticamus un precīzus alkometrus, kā arī to pilnu servisu. EATA apstiprināti. Atbilst Latvijas likumdošanai. "Rovico Latvia" ar alkometriem apgādā policiju, robežsardzi, pašvaldības policiju, lidostas, lidsabiedrības, autobusu parkus, lielus un mazus uzņēmumus, kā arī privātpersonas. "Rovico Latvia" ir saņēmis ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikātu. Ja iedzer, nepaļaujies uz sajūtām! Pārbaudi sevi, izmantojot oriģinālo Alcoscan alkometru!

BST Rīgas baseini, SIA, baseinu ierīkošana, aprīkojums

Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA "BST Rīgas baseini" pakalpojumi:: ✓ Baseinu apkope; ✓ Baseina sagatavošana ziemai; ✓ Baseina sagatavošana sezonai. Baseinu ierīkošanas un apkopes speciālisti:

Mūsu speciālistiem ir ilggadīga (pat vairāk kā 20 gadu) pieredze peldbaseinu ierīkošanā un apkopē.

Mūsu galvenie darbības virzieni ir:

✓ Peldbaseinu aprīkojuma tirdzniecība, montāža un konsultācijas; ✓ Peldbaseinu,  mākslīgo dīķu un strūklaku ierīkošana. Aprīkojums visdažādākās formas un izmēra baseiniem, dīķiem un strūklakām; ✓ Dažādu veidu dezinfekcijas līdzekļi peldbaseinu, dīķu, SPA baseinu ūdens uzturēšanai un kopšanai, saunu kopšanai; ✓ Bīdāmās jumta konstrukcijas. Dažādas krāsu, formas un izmēru variācijas. Var izmantot virs baseiniem, SPA baseiniem vai vienkārši kā nojumes; ✓ SPA masāžas baseini. Piedāvājam pasaules labāko ražotāju masāžas baseinus; ✓ Projektētājiem sniedzam nepieciešamo informāciju pareizai peldbaseinu projektu izstrādei.
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Pārdaugavā

Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk kā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. “Aleksandrs” nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir velme atgriezties atkal un atkal.

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Copy Pro" ir pilna servisa kopētava ar divām filiālēm Rīgā - Raa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4 (Mūkusalas Biznesa centra teritorija), kas jau vairākus gadus saviem klientiem piedāva plašu pakalpojumu klāstu, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes jomā.

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraanas, izkraanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraana, izkraana augstumā – meži, koki.