A, adresē Torņakalns

Drukāt
Banner 1050x80

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45A, Rīga, LV-1004
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Profesionāls riepu serviss ✓ Jaunas un lietotas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vasaras un ziemas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vieglmetāla un tērauda diski, disku tirdzniecība ✓ Motociklu riepas ✓ Riepu montāža, balansēšana un uzglabāšana ✓ Disku remonts, atjaunošana, krāsošana ✓ Kondicionieru uzpilde un diagnostika ✓ TPMS sistēmu kalibrēšana

Orac Decor karnīzes, līstes, LED apgaismojums, interjera salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

Meža eksperti, SIA

Mūkusalas 72f, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Meža kopšana ✓ Meža īpašumu iegāde ✓ Cirsmu iegāde un atjaunošana ✓ Lauksaimniecības zemju un viensētu iegāde ✓ Meža invetarizācija Par mums::

Mēs – Meža Eksperti – esam entuziasti, kuri mežsaimniecībā – salīdzinoši konservatīvā saimniecības nozarē – saskata lielu inovāciju potenciālu. Mums mežs nav tikai kokmateriāli vai malka – tā ir daļa no mūsu dzīves telpas un atjaunojams ilgtermiņa aktīvs. 

Mūsu mērķis ir sniegt palīdzību privātajiem meža īpašniekiem, lai veicinātu inovatīvu un ilgtspējīgu mežu apsaimniekošanu Latvijā, ievērojot līdzsvaru starp apkārtējās vides saglabāšanu un meža īpašnieku interesēm. Saglabāsim mežus un dabas daudzveidību nākamajām paaudzēm kopā!

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ BruģēšanaApzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

Kvant, SIA, Pirts

Jelgavas 53, Rīga LV-1004
Apraksts: Dzimšanas dienas jubilejām 50% atlaide pirts apmeklējumam. Sieviešu pirts un vīriešu pirts nodaļas strādā vienlaicīgi. Sieviešu nodaļa 2. stāvā. Vīriešu nodaļa 1. stāvā. Ir padomāts par bērniem, bērnu stūrītis, vanniņas.

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas.

MIK Print, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 68, Rīga LV-1004
Galvenie darbības virzieni:: ✓ sietspiede, ✓ industriālā sietspiede, ✓ reklāmas apģērbu un priekšmetu apdruka, ✓ tekstila, ✓ pūku druka. Apraksts:

"MIK PRINT" ir mūsdienīgs, radošs un atsaucīgs poligrāfijas uzņēmums. Uzņēmuma vadošais personāls ir ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sietspiedes, poligrāfijas un prezentreklāmas darbu izgatavošanā.

A&A management, SIA

Torņakalna iela 14 – 1, Rīga, LV-1004
Informācija no uzņēmumu reģistra

Virši-A, AS, Rīgas birojs

Bieķensalas 21-302, Rīga LV-1004
Degvielas, naftas produktu vairumtirdzniecība

A-Heads Consulting, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Programmatūra, programmēšana

A & I Technologies, SIA

Mūkusalas 49 k.1, Rīga, LV-1004
Bezalkoholisko dzērienu vairumtirdzniecība

Virši-A, AS, Degvielas uzpildes stacija Arkādijs

Uzvaras bulvāris 16, Rīga LV-1048
Degvielas, naftas produktu tirdzniecība

Rāmis-A, SIA

Satiksmes 3, Rīga, LV-1004
Profesionālu gleznu, akvareļu, zīmējumu, pasteļu, fotogrāfiju, plakātu, spoguļu, tekstiliju ierāmēšana. Stilu, krāsu un faktūru daudzveidība. Mūsu kolekcijā ir 4000 profilu, rāmju veidu. Dekoratīvās karnīzes interjeriem. Gatavi ekskluzīvi lielformāta rāmji un spoguļi. Muzeju stikli, matēti stikli, distanceri. Kartoni, (paspartū

A & M Bilance, SIA

Vienības gatve 18a, Rīga, LV-1004
Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatveži, labi grāmatveži, grāmatvedība Torņakalns, bilance, atskaites VID, grāmatvedība, Grāmatvedības pakalpojumi Pārdaugavā, grāmatvedības ārpakalpojumi, grāmatvedības apkalpošana, uzņēmuma grāmatvedība, nodokļu grāmatvedība, finanšu grāmatvedība, finansu grāmatvedība, vadības grāmatvedība, SIA

WARM, SIA

Jelgavas 68, Rīga, LV-1004
REHAU Rautherm S, RAUTITAN, RAUVITHERM sistēmas, plastmasas caurules (PEX- A ).

Arhitekti Pētersoni I.A., SIA

Mūkusalas 42b-323, Rīga LV-1004
Arhitektūra, projektēšana

AutoRentRiga, autonoma

Mūkusalas 44, Rīga LV-1004
Rent a car, Autorent. Auto noma lidostā Rīga. Auto noma Rīgas centrā. Auto noma pie viesnīcām., VW Polo, Golf, Passat, Mercedes Benz A class, Opel Corsa, Astra, Crysler 300G, Automašīnu, auto noma,

LSH Express Logistics, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Konteineru pārvadājumi. Jūras konteineri. Jūras konteineru cenas. Konteineru pārvadājumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi. Transporta pārvadājumi.

E Lats, SIA

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Juvelierizstrādājumu tirdzniecība, Rēķinu apmaksa, Naudas pārvedumi. Zelta izstrādājumi, zelts, juvelierizstrādājumi, auskari, gredzeni, ķēdītes, rokassprādzes, aproču pogas, kuloni, sudrabs, monētas, monēta, zelta uzpirkšana, dārgakmeņi, metāli, dārgmetāli, cēlmetāli, dārgmetālu, uzpirkšana, dārgumi, rotas, rotaslietas,