Ainavu arhitektūra, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Arhitektūra , projektēšana, arhitektūras pakalpojumi, projektu izstrāde, būvkonstrukciju projektu izstrāde

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Labiekārtošanas darbi, apzaļumošana, bruģēšana, bruģēšanas darbi, beramās kravas, beramo kravu piegāde, traktortehnikas pakalpojumi, ceļu izbūve, smilts, dolomīta šķembas, beramkravas, melnzeme, sijāta melnzeme, augstas kvalitātes melnzeme, grunts utilizācija, grants , laukumu izbūve, ceļu būve, grants ceļš, asfalts, būvmateriāli,

Akmens Kleisti, SIA, kapu pieminekļu izgatavošana

Mālu 21, Rīga, LV-1058
Granīta pieminekļi, kapu pieminekļi, kapu vietu labiekārtošana, gravēšana kapos, kapu apmales, kapu pieminekļu uzstādīšana, akmens, apstrāde, kapu soliņi, akmens vāzes, granīta un betona apmales, granīta vāzes, kapu piemineklis, granīta reklāmas stendi, pieminekļi no granīta, pieminekļi no laukakmens, melnais granīts, krāsainais granīts,

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Instrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība visā Latvijā,  Rezerves daļas,  Remonts,  Serviss,  Internetveikals,  Akcijas,  Izpārdošana,  Interneta veikali, Akumulatora urbji, urbjmašīnas, leņķa slīpmašīnas, ēveles, perferatori, zāģi, dārza darbarīki, sūkņi, pūtēji, prožektori, 

Longor nami, SIA

Rīga
Celtniecība, pilna cikla celtniecība, būvniecība, ēku remonts, dzīvokļu remonts, demontāža, apdares darbi, iekšējā apdare, ārējā apdare, starpstāvu pārsegumu stiprināšana, grīdu ieklāšana, parketa remonts un pulēšana, fasādes darbi, fasādes siltināšana, sienu apmešana, sienu krāsošana, flīzēšana, ventilācijas uzstādīšana, sadzīves

KUR Serviss, SIA

Rīga
Celtniecība, būvniecība, celtniecības darbi, ēku remonts, telpu remonts, pamatu izbūve, pamatu betonēšana, mūrēšana, apdares darbi, iekšdarbi, grīdu ieklāšana, sienu remonts, sienu krāsošana, griestu remonts, blīvēšana, logu ievietošana, durvju ievietošana, santehnikas darbi, santehnikas remonts, demontāža, jumta darbi, jumtu izbūve,

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Apraksts:

SIA "Ivars Feldbergs", Akmeņkaļu darbnīca (diplomēts amata meistars) - ir uzņēmums, kas nodarbojas ar akmens apstrādi, kapu pieminekļu un akmens skulptūru izgatavošanu. Piedāvājam arī ainavu arhitektūras pakalpojumus- dārza iekārtošanu ar gleznainu ainavu, izmantjot akmeņus.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga, LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

1 Energy, SIA

Alsungas 14A, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Tirguskalns, SIA

Ilmājas 19, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "TIRGUSKALNS" ir uzņēmums ar lielu pieredzi sausā betona konstrukciju un mazo arhitektūras formu ražošanā. Ražojam betona atkritumu urnas, parka soliņus, betona puķu podus. Mēs izgatavojam, piegādājam un uzstādam izstrādājumus!

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

Māju būvniecība, SIA

Nākotnes 10 - 7, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Piedāvājam šādus pakalpojumus:: ✓ projektēšana; ✓ tāmēšana; ✓ būvniecība; ✓ iekšējā un ārējā apdare; ✓ interjera dizains; ✓ teritorijas labiekārtošana; ✓ būvuzraudzība, būvuzraugs; ✓ dizains, dizaina projektēšana izstrāde. Mūsu vērtības:

Mūsu galvenās vērtības ir kompetence, kvalitāte un komunikācija. Cieņpilna saziņa ar klientu ir tikpat svarīga, kā kompetentu meistaru kvalitatīvi paveikts darbs. Mēs augstu vērtējam savu klientu viedokli, vajadzības un laiku, tāpēc esam atsaucīgi un cieši sadarbojamies visu projekta laiku – no sākuma līdz pat laimīgām beigām. Esam pārliecinājušies, ka tā var sasniegt vislabāko rezultātu, un būvniecība rit ātrāk, tādējādi ietaupot klienta laiku un naudu. Zvaniet, rakstiet un Māju būvniecība -neliks Jums vilties!

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

TService, SIA

Rīga
Apraksts:

Pilna cikla privātmāju būvniecība no pamatiem līdz apdarei. Jebkura projekta realizācija un konsultācijas. Ilgstoša darba pieredze, kvalitatīvs darbs. Sadarbībai atvērti!

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Mēs piedāvājam metālapstrādes pakalpojumus, pielietojot sekojošas tehnoloģijas:: ✓ Virpošana; frēzēšana, štancēšana, izvilkšana, valcēšana; ✓ Visu veidu metināšana; ✓ Smilšu un skrošu strūklas virsmu apstrāde; ✓ Gatavo izstrādājumu pulverkrāsošana, slapja krāsošana; ✓ Emaljēšana; ✓ Teflona (pretpiedeguma) pārklāšana; ✓ Lāzera gravēšana.