Aizkari

Drukāt
Banner 1050x80

realaudio.eu, audio salons

Stabu 45, Rīga LV-1011
Skatuve, Skatuves, (Konstrukcijas, Mobilās skatuves, Platformas, Barjeras, Fermas, Statīvi, Dekorācijas, Aizkari

Polonija, SIA

Baznīcas 24, Rīga LV-1010
Slavenie visā pasaulē Krievijas LAKATI un ŠALLES. Pavlovo Posadas lakatu manufaktūra, produkcija no augstvērtīgiem dabīgiem materiāliem: 100% vilna, 100% zīds, 100% kokvilna. Neatkārtojami raksti un krāsu salikumi. Orenburgas dūnu lakats. Silti, mīksti, maigi kā pūkas. Roku un mašīnu darbs no tīrām kazu dūnām. Lakati, lakats, šalles, šalle.

Irve, SIA

Satekles 7, Rīga, LV-1050
Ķīmiskā tīrīšana, ķīmiskās tīrītavas, veļas mazgātava, apģērbu tīrīšana, uzvalku tīrīšana, mēteļu tīrīšana, dūnu jaku tīrīšana, ādas izstrādājumu tīrīšana, kažoku tīrīšana, kreklu mazgāšana, veļas mazgāšana, gultas veļas mazgāšana darba apģērba tīrīšana, paklāju tīrīšana, apģērbu ķīmiskā tīrītava, apģērbu atsvaidzināšana, veļas
Ikvienai telpai noskaņu piešķir izvēlētie aizkari. Vai izvēlēties gaisīgus un krokotus, vai - paneļaizkarus, romiešu šalūzijas? Aizkaru speciālisti ieteiks labāko risinājumu atkarībā no jūsu telpas novietojuma, funkcionalitātes un stiklojuma. Plašā audumu izvēle ļaus telpu noformēt atbilstoši katra gaumei. Aptumšojošie un ugunsdrošie aizkari parūpēsies par jūsu mieru un miegu. Arī aizkaru stiprinājumus, sliedes, karnīzes, āķīšus un krokojamās lentes ieteicams izvēlēties saskaņā ar izvēlēto audumu un telpas stilu.