Apbedīšana

Drukāt
Banner 1050x80

Pokrova kapi, Pokrova kapsētas pārvalde, SIA

Mēness 3, Rīga LV-1013
Apbedīšana Pokrova kapos. Apbedīšanas vieta Pokrova kapos. Apbedīšanas vietu apkalpošana.

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga LV-1055
Apbedīšana . Apbedīšanas pakalpojumi. Kapu pieminekļi. Kapu pieminekļu izgatavošana.
ZL.LV iesaka

Meltekss EB, SIA, zārku ražošana, tirdzniecība Vidzemē

"Silkalni" , Dikļu pagasts, Valmieras nov. LV-4223
Par uzņēmumu:

"Meltekss EB" SIA nodarbojas ar apbedīšanas piederumu izgatavošanu un tirdzniecību. Ražojam koka un cēlkoka zārkus, apbedīšanas urnas, koka krustus. 

Akmeņkaļu darbnīca

Kapu pieminekļi. Kapu labiekārtošana.
Miera 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Veicam:: ✓ Sakārto kapu vietu pirms un pēc bērēm ✓ Kapu sakopšana pirms kapu svētkiem, svecīšu vakara ✓ Veicam kapu labiekārtošanu un apzaļumošanu ✓ Kapu sakopšana ikdienā visu sezonu Piedāvājam:: ✓ Kopiņu presēšana ✓ Smilts vai grants ✓ Melnzeme ✓ Akmens šķembas ✓ Oļi ✓ Apstādījumi ✓ Pieminekļi ✓ Apmales ✓ Kapu soliņi

Klusums apbedīšanas birojs

K.Barona 3, Rēzekne, LV-4601
Apdedīšanas birojs, apbedīšanas piederumi, mirušā apbedīšana , koka zārki, koka zārki ar drapējumu, krusti
ZL.LV iesaka

Elston, SIA

Rīgas 24, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

SIA "Elston" nodarbojas ar ziedu un ziedu pušķu tirdzniecību. Mašīnu rotāšana, dekorēšana. Ziedu piegāde. Dāvanas. Kāzu pušķi. Sēru pušķi. Vainagi. Apbedīšanas pakalpojumi Valka, Valga, Valmiera. Smiltene, Rūjiena

Dālija, ziedu veikals

Tirdzniecības šķērsiela 2, Dagda, Krāslavas nov. LV-5674
Apraksts: Ziedu veikals Dagdā piedāvā ziedu tirdzniecību un floristiku. Pieejami visdažādākie ziedi, vainagi, ziedu kompozīcijas. Tiek piedāvāti apbedīšanas pakalpojumi un piederumi.

Dana, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 10, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Uzņēmums SIA Dana ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Karāls Plus, SIA, Apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Šarlotes 1-, Rīga LV-1001
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Bēres; ✓ Kremācija; ✓ Bēru mielasti; ✓ Transportēšana no/uz Eiropu. Apbedīšanas cenu piedāvājumi:

Apbedīšanas birojs "Karāls" piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Bels, SIA

Alejas 23, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Veikalā ir pieejams plašs auto rezerves daļu un piederumu klāsts. Pie mums var iegādāties visu, kas nepieciešams autobraucējiem – sākot ar šķiltavām, vienreizējās lietošanas traukiem un beidzot ar dažāda fasējuma eļļām un piederumiem automašīnām.

Akmeņkale Antra Ozoliņa

Ziemeļu 45, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:: ✓ kapu pieminekļi ✓ apmaļu izgatavošana, uzstādīšana ✓ granīta akmens apstrāde ✓ kapu apmales ✓ plāksnes ✓ kapu soliņi ✓ granīta soliņi ✓ koka soliņi ✓ kapu pieminekļu uzstādīšana ✓ Kapu futrāļi ✓ kapu sētiņas ✓ pilns kapu ierīkošanas serviss un kapu vietu ierīkošana

Hards, SIA, Individuālie aizsardzības līdzekļi veikals – noliktava

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Darba apģērbi, darba apavi, darba aizsardzības līdzekļi, darba apģērbu tirdzniecība, darba apģērbu vairumtirdzniecība.

Zimans, IK, veikals - darbnīca

Lubānas 82, Rīga, LV-1073
Produkti: ✓ Granīta pieminekļi ✓ Granīta kapu apmales ✓ Metāla sētiņas Par uzņēmumu: Mūsu uzņēmums nodarbojas ar kapakmeņu izgatavošanu un citu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu, kas saistīti ar mirušo cilvēku apbedīšanu.

Rota, veikals

Tirgotāju 16b, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Svinību izrotāšanu ✓ Bēru vainagus ✓ Sezonālie ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Dāvanu iesaiņojumi ✓ Pulksteņi ✓ Interjera dekori ✓ Saldumi ✓ Kosmētika ✓ Tēja un kafija Par veikalu::

Veikala "Rota" gaišajās un mājīgajās telpās smaidīgās un zinošās pārdevējas palīdzēs orientēties plašajā preču piedāvājumā. Mūsu sortimentā ir dažādi sezonālie ziedi, grieztie ziedi, ziedu pušķi, telpaugi, māla izstrādājumi, rotas lietas, tējas, kafijas un saldumi, stikla un māla izstrādājumi, kosmētika, somiņas, iesaiņojumu un vēl daudz daudz kas cits. Un gandrīz  viss ir no pašmāju ražotājiem.

Bendzulis, akmeņkalis Balvos

Sporta 13a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Bendzulis ir rūpīgs akmeņkalis Balvos. Piedāvājumā ir dažādu akmens izstrādājumu izgatavošana pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam kapakmeņus, pieminekļus un citus objektus.

GanCo, SIA

"Skudras" , Daukstu pagasts, Gulbenes nov. LV-4429
Apraksts: SIA "GanCo" galdniecības pakalpojumi: koka logi, durvis, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji ar bīdāmām sistēmām, kāpnes, trepes, gultas, biroja mēbeles, grāmatu plaukti, kumodes. Bišu stropi. Sadarbojamies arī ar apbedīšanas birojiem - izgatavojam koka krustus un zārkus, urnas. Strādājam pēc individuāla pasūtījuma visā Latvijas teritorijā.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Dana, SIA, Viļānu filiāle

Rīgas 5a, Viļāni, Rēzeknes nov. LV-4650
Apbedīšana , rituālie pakalpojumi, autokatafalks, zārki, krusti, vainagi, apbedīšanas piederumi, kapu

Dana, SIA, Ogres filiāle

Rīgas 10a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apbedīšana, rituālie pakalpojumi, autokatafalks, zārki, krusti, vainagi, apbedīšanas piederumi, kapu rakšana, granīta pieminekļi, kapakmeņi. Apbedīšanas pakalpojumi Rēzeknē. Apbedīšanas pakalpojumi. Kapu pieminekļi, piemineklis, kapu piemineklis. Vainags, štrausi, ziedi, izgatavošana. Štrauss. Pilns apbedīšanas serviss,
Grūtā brīdī tuviniekiem spēj palīdzēt apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji, kuri iejutīgi un profesionāli sniegs atbalstu, konsultēs un uzņemsies ar apbedīšanu saistīto jautājumu risināšanu. Morga pakalpojumi, nelaiķa transportēšana, atvadu ceremonija un bēru mielasts tiks noorganizēti atbilstoši tuvinieku vēlmēm un reliģiskajām tradīcijām.