Apdares plāksnes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Eira Group, SIA, Mēbeļu ražošana, furnitūra, bīdāmās sistēmas Liepājā

Ādu 27, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Laminētas kokskaidu plāksnes (LKSP) ✓ MDF ✓ Finieris ✓ ISOPLAAT ✓ Lakotas augsta blīvuma kokšķiedras plātnes (HDF) ✓ Rokturi ✓ Galda virsmas ✓ Smart BOX vadotnes ✓ INDECO bīdāmās sistēmas ✓ Saplākšņu atgriezumi ✓ Finieris Laminēts ✓ OSB

Airex, SIA – kokzāģētava, kokmateriālu tirdzniecība

Kalnciema 78, Rīga, LV-1046
Kokmateriālu tirdzniecība: ✓ Celtniecības dēļi un brusas ✓ Ēvelēti dēļi ✓ Apdares dēļi ✓ OSB "AIREX" piedāvā šādus zāģmateriālus:: ✓ dēļi – ēvelēti dēļi, apdares dēļi, grīdas dēļi, žoga dēļi,  ✓ stieņi, koka brusas, ✓ OSB, OSB plāksnes,  ✓ terases dēļi (vagonka).

PAKALPOJUMI:

✓ izgatavojam pēc pasūtījuma,  ✓ impregnējam,  ✓ piegādājam.

Dabīgais akmens, SIA

Daugmale , Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Apraksts: SIA "DABĪGAIS AKMENS" piedāvā mūsdienīgas akmens virsmas: vannas istabām, virtuvēm, akmens kāpnes un pakāpienus, sienu un grīdas plāksnes, dekoratīvos akmens apdares elementus, ekskluzīvus akmens dizaina risinājumus. Spēsim realizēt pašus pārdrošākos dizainiskos risinājumus no akmens.

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

Aleksandra Ivanova akmens apstrāde, kapakmeņi, kapu pieminekļi Daugavpilī, visā Latvijā

Turpinām strādāt klātienē!
18.novembra 220, Daugavpils, LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ Pieminekļu restaurācija ✓ Akmens apdares plāksnes ✓ Kapu apmales ✓ Pieminekļu un kapakmeņu izgatavošana ✓ Akmens vāzes ✓ Gravēšana akmenī Kapakmeņi un kapu pieminekļi:

Pieminekļu, kapakmeņu, granīta apmaļu projektēšana, kopēšana, izgatavošana. Kapakmeņi no Karēlijas, Zviedrijas, Indijas, vietējā laukakmens. Kapu pieminekļi Daugavpilī.

Ulle, SIA, Akmens apstrāde Rīga

Lejupes 4, Rīga, LV-1076
Projekti:: ✓ Akmens ēkas un to fasādes ✓ Akmens virtuves virsmas ✓ Akmens grīdas ✓ Akmens kāpnes ✓ Kamīna apdare no akmens ✓ Vides objekti no akmens Apraksts: Akmens apstrāde. Granīts. Granīta kāpnes. Dabīgā akmens fasādes. Akmens virsmas galdiem, virtuvēm. Darbojamies akmens apstrādes nozarē kopš 1998. gada.

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Dzintars L, SIA

Liepājas 5b-1, Priekule, Dienvidkurzemes nov. LV-3434
✓ Kapu apmales (granīta, betona) ✓ Futrāļi, granīta, betona (atvērtie, aizvērtie, daļēji aizvērti) ✓ Kapu pieminekļi (plāksnes u.c.) ✓ Gravēšana (portreti, ainavas) ✓ Restaurācija un kopšana ✓ Objekta mērīšana un tāmju sagatavošana, uzstādīšana Apraksts:

SIA "DZINTARS L" Priekulē, kā arī visā Kurzemē sniedz kapu labiekārtošanas pakalpojumus. Kapu apmales un kapakmeņu, piemiņas plāksnes pasūtīšana, gravēšana, uzstādīšana to restaurācija un kopšana.

Aivars-K, SIA, Akmeņkaļu darbnīca

Saulrītu 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Aivars-K - kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana Cēsīs. Kapu apmales, akmens apstrāde, granīta kāpnes, kapu labiekārtošana, skulptūras, Valmiera, Vidzeme, Latgale, Kurzeme, Zemgale, Smiltene, Salacgrīva, Limbaži, Stalbe.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

AGNI AKMENS APSTRĀDE, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga LV-1006
Apraksts: Piedāvājumā dabīgais akmens no visas pasaules: granīts, marmors, marmora onikss, travertīns, smilšakmens, slāneklis, kaļķakmens, dolomīts, šūnakmens. Visiem akmens veidiem ir iespējami dažādi virsmas apstrādes veidi: pulēts, dedzināts, bučardēts, apstrādāts ar augstspiediena ūdens strūklu vai smilšu strūklu, birstēts vai slīpēts. Sadarbojamies ar lielākajiem dabīgā akmens apstrādes uzņēmumiem. Piegādājam dažāda akmens plāksnes, flīzes un dažādus interjera un eksterjera elementus. Izgatavojam un uzstādām visdažādākās akmens detaļas: virtuves darba virsmas, galdu virsmas, akmens palodzes, kamīnu apdares, āra un iekštelpu kāpnes, akmens grīdas un sienas.