Apdrošināšana, visā Latvijā

Drukāt

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Audita Aģentūra, SIA

Elizabetes 2a-1, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zvērinātu revidentu pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības programmatūras Grāmatvedības programmatūra un pakalpojumi:

SIA "Auditorfirma Grāmatvedis"" ir audita, grāmatvedības un uzskaites pakalpojumu, grāmatvedības datorprogrammu izplatīšanas, ieviešanas un apkalpošanas sabiedrība, kurā strādā speciālisti ar augstāko ekonomisko, matemātikas un tehnisko izglītību un ievērojamu praktiskā darba pieredzi šajā jomā (vairāk par 17 gadiem).

Auditoru firma Finansists, SIA

Valguma 4a, Rīga, LV-1048
Zvērināti revidenti. Audits, finanšu revīzijas. Zvērināts revidents. Uzņēmumu, valsts iestāžu, veselības aprūpes iestāžu, slimnīcu, poliklīniku audits. Eiropas fondu audits iestādēs, uzņēmumos. Finanšu pārskatu revīzija. Finanšu stāvokļa un likviditātes analīze. Finanšu audits Rīgā. Kursi, semināri. Auditoru firmas, auditorfirmas.

Aura Centrs, SIA

Lielirbes 32, Rīga, LV-1046
Nekustamais īpašums

Auramed, SIA, Veselības centrs (0100-00189)

Pieraksts uz maksas pakalpojumiem: Pirmdiena-trešdiena (8.00-19.00) Ceturdiena (9.00-12.00) BRĪDINĀJUMS : No 1.jūlija līdz 31.augustam maksas pakalpojumi netiks veikti!
Dzirciema 84a-2.st., Rīga LV-1055
Apraksts:

Veselības centrs "Auramed" piedāvā valsts apmaksātos pakalpojumus pie kvalificētiem ģimenes ārstiem O.Maļinovska, S.Sazonova, T.Geletko. Pieejami arī maksas pakalpojumi pie neirologa I.Golubevas. Speciālisti Jūs konsultēs uroloģijā, pieejama urologa konsultācija ar prostatas transrektālo ultrasonogrāfiju (TRUSI). Fizioterapeits, novērtējot Jūsu funkcionālo stāvokli, veiks masāžu, ārstniecisko vingrošanu, teipošanu. Pieejami laboratoriskie izmeklējumi, acu tonometrija, EKG, venozas un muskulāras injekcijas, vakcinācijas. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm. Pacientu ar funkcionāliem traucējumiem (arī ratiņkrēslā) pieņemšana notiek atsevišķā pieņemšanas telpā 1.stāvā pēc pieraksta (nav pieejama speciāla tualete).

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

Auto-Glass.lv, SIA

Ķengaraga 1, Rīga, LV-1063
Autostikli, auto stikli, vējstikli, autostiklu serviss, autostiklu tirdzniecība, autostiklu uzstādīšana, autostiklu nomaiņa ar garantiju, autostiklu ielīmēšana, autostiklu montāža, vējstiklu plaisu remonts, autostiklu nomaiņa pēc apdrošināšanas gadījumiem, KASKO, OCTA, apdrošināšanas pieteikumu pieņemšana, apdrošināšanas

Autohaoss, 24h autoevakuatora tehniskā palīdzība

Dobeles šoseja 43, Jelgava LV-3007
Apraksts: Uzņēmums Autohaoss sniedz auto evakuācijas pakalpojumus, kā arī palīdzību uz ceļa Jelgavā un tās apkārtnē. Nodarbojamies arī ar lietotu automobīļu iepirkšanu un pārdošanu, auto nomu un pie mums ir arī kvalitatīvs autoserviss.

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

Autoserviss Liepājā, kurš nebaidās dot savam darbam 12 mēnešu garantiju!  Sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti.  Palīdzam mūsu klientiem kopš 2011. gada.  Zvani un piesaki arī savu auto!

Avanto, SIA

Anniņmuižas bulvāris 43-124a, Rīga, LV-1067

Avole Holdings, AS

Skanstes 50, Rīga, LV-1013
Holdinga kompānijas

Avve, SIA

Dāliju 5, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kravu apdrošināšana . Palīdzība muitas procedūru un dokumentu noformēšanā. Muitas formalitātes.