Apdrošināšana, adresē Centrs

Drukāt

I. Paegles ārsta prakse dzemdniecībā un ginekoloģijā, SIA

Strādājam klātienē ( grūtnieces, akūtas pacientes)
Ģertrūdes 30-2.st., Rīga LV-1011
Ar prieku sniegsim Jums konsultācijas ģimenes plānošanā.: Ginekoloģijas privātprakses mērķis ir izprast pacientu vēlmes, sekot līdzi grūtniecības norisei, veikt nepieciešamos ginekoloģiskos izmeklējumus un uzturēt topošās māmiņas pie labas veselības, lai grūtniecības mēneši noritētu patīkami un mierīgi. Ginekoloģe katram pacientam sniedz individuālu pieeju un aprūpi. Sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

InCity Capital, SIA

Skolas 22-1, Rīga, LV-1010
Nekustamais īpašums

Inlat Plus, juridiskais birojs

Brīvības 40-15, 3.st., Rīga, LV-1050
administratīvās tiesības, administratīvā tiesa, sūdzība, pārsūdzēšana, administratīvais akts, process, apdrošināšana

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības apkalpošana ✓ Komunikācija ar valsts institūcijām ✓ Finanšu plānošana ✓ Statistika ✓ Audits ✓ Personāla uzskaite Par uzņēmumu:

Nodrošinām klientiem savlaicīgu, precīzu un efektīvu grāmatvedības uzskaites kārtošanu atbilstoši LR normatīvo aktu prasībām un starptautiskajiem standartiem.

KLIENTIEM MĒS PIEDĀVĀJAM:

Grāmatvedības uzskaites kārtošanu,

Pieeju grāmatvedības un finanšu informācijai on-line režīmā,

Iespējas pieņemt vadības lēmumus, kas balstīti uz uzticamu informāciju,

Atbalstu NILLTPFN iekšējās kontroles sistēmu izveidošanā un aktualizēšanā.

JA Development, SIA

Brīvības bulvāris 19-1, Rīga, LV-1050
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Jenavs un Jenava, zvērinātu advokātu birojs

K.Barona 44, Rīga, LV-1011
Ģimenes tiesības: laulības šķiršana, uzturlīdzekļu piedziņa, kopmantas dalīšana, laulības līgumi, bērna dzīvesvietas noteikšana, saskarsmes tiesības ar bērnu Rīgas centrā. Mediācija, komercstrīdu mediācija, sertificēti mediatori. Izlīgumi. Saistību tiesības: līgumu sastādīšana un analīze, darījumi ar nekustamo īpašumu, nomas un īres

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

KRC investīcijas, SIA

Republikas laukums 2a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi

Kanrola, SIA

A.Kalniņa 8, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu ✓ Ceļojumi ar autobusu ✓ Kruīzi  ✓ Ekskursijas ✓ Individuālie ceļojumi ✓ Brīvdienu tūres ✓ Grupas tūres (skolēniem un pieaugušajiem) ✓ Ceļojumu apdrošināšana ✓ Vīzas uz Krieviju ✓ Vīzas uz Baltkrieviju ✓ Vīzas eksotiskām valstīm ✓ Visu veidu biļešu rezervēšana ✓ Viesnīcas rezervēšana ✓ Ārstēšanās sanatorijās Baltijā un Eiropā
ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.