Apdrošināšana, adresē Liepāja

Drukāt

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Kurzemes klientu apkalpošanas centrs

Kungu 2, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu veidošanu ✓ privātās un mūža pensijas apdrošināšana ✓ uzkrājošā dzīvības apdrošināšana bērniem ✓ nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšana fiziskām un juridiskām personām ✓ onkoloģisko saslimšanu apdrošināšana, OncoDrop

EMIK, SIA

Toma 48-2, Liepāja, LV-3401
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Budžeta izstrāde un izpildes kontrole; ✓ Pašizmaksas aprēķini; ✓ Finanšu modelēšana; ✓ Rentabilitātes analīze; ✓ Naudas plūsmas plānošana; ✓ Darbinieku motivācijas plāna izstrāde; ✓ Automatizētas atskaites Excel vidē.

Eurorisk, SIA, Filiāle

Tirgoņu 15-17, Liepāja, LV-3401
Apdrošināšanas starpniecība

Finanses BS, SIA

Ventspils 57-19, Liepāja LV-3405
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus grāmatvedības pakalpojumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Mums var uzticēties!

Greywolf Accounting, SIA

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
Apraksts: Grāmatvedības uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi sniedz grāmatvedības pakalpojumu maziem un vidējiem uzņēmumiem. Pieredze darbā ar bāriem, restorāniem, celtniecības uzņēmumiem, veikaliem. Uzņēmumā ir kvalitatīvi izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi NILLF un sankciju likumu jomā, darbība apdrošināta. Pakalpojuma cena tiek aprēķināta individuāli, vadoties pēc klienta pamatojumu dokumentu apjoma, EKA un darbinieku skaita, skaidras naudas darījumu apjoma u.c.

International Property Service, SIA

Bāriņu 15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Aijas Lībekas grāmatvedība. Pilns grāmatvedības cikls. Pakalpojumus sniedz Liepājā, Kurzemē un visā Latvijā. Klientu ērtībai e-pasts: figaro9@inbox.lv

Jaunliepājas namsaimnieks, SIA

F.Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” nekustamā īpašuma tirgū aktīvi darbojas no 1989. gada, specializējoties piejūras īpašumu tirdzniecībā, un ir viena no vecākajām kompānijām šajā jomā Latvijā ar stabilu klientūru un tradīcijām. Mūsu piedāvājumos ir dažādu platību zemes īpašumi ar ēkām un bez apbūves Liepājas rajonā un citur Latvijā pie jūras, rūpniecības un lauksaimniecības zemes, meži, ostas, kā arī dažādu profilu biznesu pārdošana. Turklāt SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” izīrē/pārdod dzīvokļus, mājas, telpas birojiem Liepājas pilsētā. Piedāvājam pakalpojumus īpašumu legalizācijā, sniedzam konsultācijas ar nekustamajiem īpašumiem saistītos jautājumos, nodrošinām arhitektu, celtnieku/ inženieru un interjera dizaineru pakalpojumus. Mūsu vadmotīvi: profesionalitāte – mūsu darbinieki ir pieredzējuši speciālisti. Komforts – visas rūpes par jūsu darījumu ar nekustamo īpašumu uzņemsies mūsu darbinieki. Uzticamība – mēs cienām savus klientus un turam savus solījumus.

KM Bookkepers, SIA

Noliktavas 5a, Liepāja, LV-3405
Grāmatvedības pakalpojumi

Kārtība S, SIA

Kūrmājas prospekts 30-23, Liepāja, LV-3401